South Park's Pandemic Special krijgt gemengde beoordelingen van fans

Inhoudsopgave:

South Park's Pandemic Special krijgt gemengde beoordelingen van fans
South Park's Pandemic Special krijgt gemengde beoordelingen van fans
Anonim

Geprezen als een van de meest epische afleveringen in de geschiedenis van de show, is dit een must-see voor zowel fans als nieuwsgierige kijkers.

Dit is een vreemde tijd waarin we leven, en de meeste mensen zijn klaar voor deze grensverleggende envelop en een beetje scherpe humor, dus als je daar zin in hebt, hoef je niet verder te zoeken dan deze. De Pandemic Special raakt aan alle actuele onderwerpen die onder de oppervlakte van al onze ergernissen en angsten jeuken, en zet ze op volle toeren op de meest schurende, confronterende manier zonder enige beperking.

Voor de meesten van ons is 2020 het jaar dat we ons altijd zullen herinneren als het jaar dat we willen vergeten, en South Park lacht erom.

Sappige details

South Park verbeeldt door middel van beeldmateriaal en voice-overs alles wat fans al maanden denken. Deze aflevering zit vol met de uitbeelding van alledaagse dagen in quarantaine, luie gewoonten die vorm krijgen, en het bevat zelfs een opgraving bij Disney met zwaar denigrerende raciale connotaties tegen Aziatische karakters. Het maakt een aanfluiting van elk afzonderlijk aspect van deze sedimentaire levensstijl die ons is opgedrongen op elke manier die je je maar kunt voorstellen, inclusief onjuiste maskering, de ergernis achter een overvloed aan Zoom-oproepen en de frustraties van impulsaankopen. De beste momenten en het meest woeste geselen waren echter gereserveerd voor het pure plezier van het roosteren van Donald Trump.

Misschien is braden een te lichte term om de manier waarop deze show de huidige president van de Verenigde Staten afbeeldde te beschrijven. Ze hebben hem in wezen afgeslacht, geen grap onbesproken laten en geen enkele kritiek tegengehouden. South Park berispte Trump voor zijn flagrante verkeerde behandeling van het Coronavirus, South Park nam meedogenloos opgravingen over zijn mislukkingen, en ze deden het goed.

Fans reageren met gemengde beoordelingen

Het is veilig om te zeggen dat als je een aanhanger van Trump bent, je niet van deze video zult genieten, omdat hij aan onherkenbare stukjes wordt verscheurd. Als je "over" 2020 bent en je bent anti-Trump, dan wordt deze aflevering zeker een hit in je huishouden. Misschien verklaart deze brede kloof in het politieke spectrum de reden dat de beoordelingen van fans zo verdeeld blijven.

Aan de ene kant waren fans blij met opmerkingen als; "Kerel, jullie zijn legendes die geweldig waren," en "Niemand bekritiseert de samenleving zoals jullie het doen. Dank je, dit was hilarisch enzovoort." Andere lovende recensies inbegrepen; "Holy st jullie lol ? Heel erg bedankt voor dat geweldige uur special. De beste lach die ik het hele jaar heb gehad. Ik kan niet wachten om te zien wat je nog meer voor ons hebt."

Aan de andere kant waren er een paar critici die problemen hadden om toegang te krijgen tot de aflevering en hun frustratie daarover en over de inhoud uitten. Haters schreef; Sucked! 2020 leverde zoveel ongebruikte munitie op. Totale teleurstelling zeker. Ook veel meer politiek naar één kant leunen in plaats van iedereen voor de gek te houden. grappig en stop met focussen op politiek en shit

Rip het oude South Park, " en "het was echt stom, eerlijk gezegd."

Jij bent de rechter.

Aanbevolen: