Serena Williams' verdediging van Meghan Markle krijgt gemengde recensies van fans

Inhoudsopgave:

Serena Williams' verdediging van Meghan Markle krijgt gemengde recensies van fans
Serena Williams' verdediging van Meghan Markle krijgt gemengde recensies van fans
Anonim

De wereld bruist van de informatie die Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey hebben gedeeld. De beschuldigingen die ze tegen de monarchie hebben geuit zijn even schokkend als vernietigend, en de wereld is in rep en roer met een duidelijke lijn tussen beide kanten van deze vergelijking.

Degenen die de monarchie steunen, duwen terug tegen de voormalige prins en zijn vrouw, terwijl velen zich aansluiten bij Meghan en Harry, en beginnen langzaam de omvang van hun huidige situatie te absorberen.

Serena Williams, een oude vriend van Meghan Markle, heeft haar stem gegeven aan het gesprek met een volledig geladen tweet die naar haar 10 werd uitgezonden.8 miljoen volgers. Haar stevige verdediging van Meghan Markle was onwrikbaar, maar op basis van de reacties van fans is het duidelijk dat hun standpunten verdeeld blijven.

Serena spreekt zich uit

Serena's boodschap aan haar fans was bedoeld om het record recht te zetten en is een volledige verdediging van Meghan's kant van het verhaal. Als twee gekleurde vrouwen wordt de controversiële kwestie rond racisme uitvergroot, en ze doet duidelijk haar deel om het gesprek te beïnvloeden.

Serena is een zeer gerespecteerde atlete die aan de top van haar carrière staat en het vermogen heeft om een enorm publiek te beïnvloeden. Sommige fans zijn het duidelijk eens met haar standpunt en sloten zich met hun volledige steun graag aan bij het gesprek. "Haar woorden illustreren de pijn en wreedheid die ze heeft ervaren." zegt Serena. Het was echter niet allemaal zo gesneden en droog als Serena had gehoopt dat het zou zijn.

Er kwam een stortvloed aan reacties binnen en het kan niet duidelijker zijn dat fans verdeeld blijven.

Fans wegen in

Serena's bericht leidde tot een reeks antwoorden van alle kanten van het spectrum. Een fan haalde uit naar Meghan door te zeggen; "Met welke systemische onderdrukking en slachtofferschap heeft ze precies te maken?… God, hoe moeilijk moet het zijn om vandaag een koninklijke miljonair te zijn. Als ze geen publiciteit wil, is het niet zo moeilijk om te zwijgen. Maar nee, ze rent om aandacht. het enige waar Meghan het slachtoffer van is, is haar eigen narcisme." Dat werd gevolgd door; "Ze had maar één baan. En ze wilde het niet doen. Zo simpel is het. In ieder geval nam PrincessDiana de rol serieus en was toegewijd en goed in. Als ze ergens teleurgesteld over zou zijn, zou het in PrinceHarry en die pretendent die hij zijn vrouw noemt."

Aan de andere kant waren reacties zoals; "MeghanMarkle is nobeler dan het hele koninklijke instituut bij elkaar! Bedankt dat je altijd een koningin bent @serenawilliams. Laten we van deze wereld een oneindig betere plek maken voor ons allemaal. Een andere persoon schreef in om te zeggen: "De grootste fout van het koningshuis was niet te beseffen dat Meghan als koningin werd geboren. Zo blij dat haar man het herkende en ze allemaal uit die giftige en beledigende omgeving heeft gehaald. Zijn moeder zou trots zijn."

Aanbevolen: