Never Have I Ever'-ster Darren Barnet voegt zich bij Netflix's 'Love Hard

Never Have I Ever'-ster Darren Barnet voegt zich bij Netflix's 'Love Hard
Never Have I Ever'-ster Darren Barnet voegt zich bij Netflix's 'Love Hard
Anonim

Na het spelen van de jonge hartenbreker (en het droomvriendje van elk meisje), Paxton Hall-Yoshida, in Mindy Kaling's Netflix-webserie Never Have I Ever, is Darren Barnet helemaal klaar om te schitteren in de romantische komedie van Netflix, Love Hard.

Barnet was verheugd om het nieuws te vertellen aan fans op Instagram en deelde een screenshot van Deadline's nieuwskop.

De topsterren van de film zijn Jimmy O. Yang en Nina Dobrev, naast Harry Shum Jr., Darren Barnet, James Saito, Heather McMahan en Mikaela Hoover. Barnet vervangt Charles Melton, die de rol moest opgeven omdat zijn schema in strijd was met zijn langlopende CW-serie Riverdale.

De door Netflix verworven film is geschreven door Fanny Mackey en scenarioschrijver Rebecca Ewing, die bekend staat om haar werk in Hollywood-topfilms zoals Anger Management en The Break-up.

Geproduceerd door McG en Mary Viola onder hun Wonderland-vlag, wordt Love Hard geregisseerd door About Us en Elsewhere-regisseur, Hernán Jiménez. Steven Bello wordt de uitvoerend producent.

De Netflix-rom-com gaat over een jong meisje dat verliefd wordt op een hete kerel die ze op een dating-app vond. Ze vliegt het hele land door om hem op een dag te verrassen, maar het gaat niet zoals gepland. Volgens Deadline is de beste manier om de film te beschrijven "When Harry Met Sally meets Roxanne."

Barnet heeft ook meegewerkt aan de negende American Pie-film, American Pie Presents: Girls' Rules, die stilletjes op Netflix belandde en de harten van velen won.

Barnets roem wordt toegeschreven aan Never Have I Ever, dat onlangs zijn tweede filmseizoen afsloot. Je kunt de serie bekijken op Netflix.

Aanbevolen: