Is de volgende 'Transformers'-film op schema voor een première in 2021?

Inhoudsopgave:

Is de volgende 'Transformers'-film op schema voor een première in 2021?
Is de volgende 'Transformers'-film op schema voor een première in 2021?
Anonim

Hoewel er weinig is gezegd over de opnieuw uitgevonden Transformers-franchise van Paramount, lijkt de studio enige vooruitgang te boeken met een van hun twee films in ontwikkeling. Een recent rapport van Deadline geeft aan dat Paramount en Hasbro naar Steven Caple Jr. kijken om de eerste inzending te regisseren die uit hun opnieuw opgestarte universum komt. Er is nog geen titel of plot bekend, maar het script van Joby Harold is compleet. Dat betekent dat Caple en Harold klaar zijn om aan de eigenlijke film te gaan werken.

Een andere reden waarom de productie binnenkort kan beginnen, is dat Paramount de Transformers stilletjes heeft vernieuwd voor de volgende generatie. Ze hebben bijna een heel jaar de tijd gehad om de pre-productie van hun volgende onderneming te regelen, en ze zullen hoogstwaarschijnlijk proactief zijn om binnenkort een nieuwe film uit te brengen. In het Deadline-rapport staat dat de studio hoopt dat Caple Jr. aan het begin van het jaar met de productie zal beginnen. Bovendien klinkt een release in 2021 voor het Harold-Caple-project haalbaar.

Wat nog ter discussie staat, is hoe Paramount van plan is de franchise opnieuw op te starten. De studio heeft niet gespecificeerd wat hun plannen zijn, hoewel het vermoedelijk te maken heeft met een nieuw assortiment Transformers die de strijd aangaan. De versie van Michael Bay was voornamelijk gericht op Optimus Prime en zijn bekende cohorten uit de tekenfilms, dus een nieuwe visie zal waarschijnlijk van hen afstappen om een ander deel van Autobots en Decepticons te introduceren. Er is een kleine kans dat Optimus het centrale robotpersonage in de serie blijft. Natuurlijk is het misschien slimmer om een nieuw team samen te stellen, gezien de matige ontvangst van Age of Extinction en The Last Knight.

Welke Transformers zullen te zien zijn in de volgende film

Afbeelding
Afbeelding

Wat een nieuwe groep betreft, bevat de G1-serie tal van waardevolle vooruitzichten die het volgende tijdperk van helden kunnen leiden. Hot Rod speelde bijvoorbeeld een integrale rol in zowel de eerste geanimeerde Transformers-film als verschillende tekenfilms door de jaren heen. Een live-action versie van de Autobot-krijger verscheen ook in The Last Knight, hoewel het drastisch anders was dan de Rodimus die we hebben leren kennen. Toch zou een meer loyale weergave de aanstaande filmische reboot kunnen zijn.

Het is vermeldenswaard dat Rodimus Prime niet de enige Autobot is die Optimus kan vervangen als de nieuwe hoofdrolspeler van de franchise. De eerder besproken revisie heeft geen specifieke richting - voor zover we weten - wat betekent dat het verhaal een minder bekend personage uit de Transformers-canon kan bevatten. De vraag is, wie zou er in de strijd kunnen zijn?

Kijkend naar de favorieten van fans die nog niet op het witte doek zijn verschenen, is er één personage dat net zo geliefd is als Optimus Prime, en dat is Optimus Primal. Prime's afstammeling verscheen voor het eerst in de Beast Wars-animatieserie als de leider van de Maximals, en groeide vrij snel aan populariteit.

Voor degenen die het niet weten, de Maximals lijken erg op de Autobots. Het zijn altruïstische wezens die de aarde willen redden en hun eigen kunstmatige leven op het spel zetten om hun missie te voltooien. Het enige verschil is dat ze in dieren veranderen in plaats van in auto's of vrachtwagens. Hun tegenstanders, de Predacons, belichamen ook veel van dezelfde attributen als hun Decepticon-tegenhangers. Weet je, hij wil de wereld vernietigen, geobsedeerd door macht, dat soort shit.

Afbeelding
Afbeelding

Desalniettemin, welke richting Paramount ook opgaat met hun opnieuw opgestarte Transformers, het zal de toon zetten voor toekomstige afleveringen in het filmische universum. Dat kan erg lijken op de Bayformers, die modern is, of het kan meer een erfenis zijn zoals Generatie 1. Hoe dan ook, we zullen het komend jaar ontdekken.

Aanbevolen: