Wilden de 'Glow'-producenten dat Alison Brie de hoofdrol speelde in de show?

Inhoudsopgave:

Wilden de 'Glow'-producenten dat Alison Brie de hoofdrol speelde in de show?
Wilden de 'Glow'-producenten dat Alison Brie de hoofdrol speelde in de show?
Anonim

Alison Brie staat vooral bekend om haar grote rollen in Mad Men en Glow, maar speelde ook in de horrorfilm The Rental en speelde ook in grappige films.

Brie's fans vonden het geweldig om naar haar te kijken in het worsteldrama, en het nieuws dat Netflix GLOW had geannuleerd was verrassend, aangezien de streamingdienst had ingestemd met een vierde seizoen.

Sommige acteurs hebben zoveel talent dat ze ongetwijfeld een rol kunnen spelen, maar er zijn momenten dat hun auditieproces niet zo soepel verliep, of dat ze niet eens de eerste keuze waren om te vertolken een karakter. Blijf lezen om erachter te komen of producenten Alison Brie wilden schitteren op GLOW.

Vier audities

Brie en haar man Dave Franco hebben twee weken besteed aan het schrijven van een romantische komedie, wat een geweldige tijd moet zijn geweest. Maar het moet een enorme teleurstelling zijn geweest om te horen dat haar Netflix-show toch niet nog een seizoen zou opnemen.

Alison Brie is een super getalenteerde actrice en het lijkt alsof ze een shoo-in was om de pittige Ruth te spelen in GLOW. Het bleek dat er een grote kans was dat ze de rol niet zou krijgen.

Brie deed vier keer auditie voor GLOW. Volgens IndireWire waren Jen Euston, de casting director, en Liz Flahive, de maker van de show, op zoek naar een actrice die niet beroemd of bekend was. Zowel Brie als Betty Gilpin deden twee keer auditie als koppel en daarna twee keer alleen.

Brie legde uit: Het voelde als een reeks tests. 'Maar zal ze binnenkomen en een pre-read doen voor de casting?' En ik dacht: 'Absoluut, ik draag geen make-up.' Wil je naar Toronto vliegen en met Betty lezen waar niemand bij is?” “Ja, absoluut, wat je ook wilt dat ik doe.””

Flahive zei: "Ik denk dat we een idee in ons hoofd hadden dat [Ruth] iemand was die niet was gecast; die je niet had gezien. [Casting] was een combinatie van mensen keer op keer zien, en de andere rollen waar het gewoon was: 'Er is maar één persoon. Dit is de persoon, '' volgens Indie Wire.

Brie's agent vertelde haar over GLOW en ze was meteen geïnteresseerd. Volgens W Magazine zei haar agent: "Jenji Kohan produceert een show voor Netflix. Het gaat over een tv-show voor vrouwenworstelen in de jaren tachtig" en ze wist dat het iets was waar ze deel van wilde uitmaken.

Brie deelde met de publicatie: "Ik kwam er echter al snel achter dat ze dachten dat ik niet geschikt was voor de rol. Na talloze audities droeg ik ze eigenlijk gewoon naar beneden."

Brie merkte in haar IndieWire-interview op dat ze zich kon vinden in het verhaal en de reis van Ruth, aangezien Ruth natuurlijk vastbesloten is om een succes te worden op GLOW.

Ruth spelen

Brie heeft gezegd dat ze veel veranderd is tijdens het werken aan GLOW en het klinkt alsof het een super positieve ervaring was. Zoals ze aan W Magazine uitlegde, ontdekte ze dat ze "totaal anders was als persoon." Ze deed veel krachttraining en ontdekte dat het "bekrachtigend en nederig" was. Ze vervolgde: "Dus ik denk dat het me op veel manieren heeft geopend en me ook een beetje heeft ontspannen en me in mijn eigen kracht heeft gebracht. En het was allemaal heel spannend."

Natuurlijk komt er bij dit soort onderdelen wat training en voorbereiding bij kijken, en Brie was erg toegewijd. Brie vertelde Women's He alth dat terwijl ze tonnen cardio deed, ze krachttraining begon te doen, en het hielp haar meer van haar lichaam te houden. Tussen de Peleton-fiets, wandelen en drie keer per week afspreken met haar trainer, traint Brie zes keer per week. Women's He alth meldde dat Brie goed oplette wat ze aan het eten was toen ze op het punt stond meer afleveringen van GLOW te filmen. Ze at 's ochtends havermout (en voegde er eiwitpoeder aan toe), had een eiwitrijke salade als lunch en roerbakte met kalkoen als avondma altijd.

Een film?

Telkens wanneer een tv-show wordt geannuleerd en er massa's fans zijn die niets liever willen dan voor een langere periode met deze personages om te gaan, beginnen mensen te praten over een mogelijke film.

Volgens The List werd Brie geïnterviewd op een podcast genaamd The Fourth Wall en ze zei: "Ik denk zeker dat een [GLOW]-film alles kan binden. Onze makers, Liz Flahive en Carly Mensch zijn ongelooflijke schrijvers. En ze zijn zo toegewijd aan de personages die ze hebben gemaakt." Ze voegde eraan toe dat fans, nadat ze de hoofdrol hadden gespeeld op Community en gezien hebben dat die film niet is gebeurd, wat geduld moeten hebben: "wat ik zeg is dat je je adem niet inhoudt, want als het gebeurt, kan het een minuut duren."

Fans zijn blij om te horen dat Alison Brie gepassioneerd was over het landen van haar rol als Ruth op GLOW, omdat ze echt gemaakt was voor die rol. Nu de show voorbij is, wordt het spannend om te zien waar Brie hierna in speelt, of ze nu voor een andere tv-serie gaat of een cool filmproject vindt.

Aanbevolen: