De reden waarom TLC '90 Day Fiance'-ster Alina Kozhevnikova heeft ontslagen, onthuld

Inhoudsopgave:

De reden waarom TLC '90 Day Fiance'-ster Alina Kozhevnikova heeft ontslagen, onthuld
De reden waarom TLC '90 Day Fiance'-ster Alina Kozhevnikova heeft ontslagen, onthuld
Anonim

TLC heeft een gedurfde stap gezet door Alina Kozhevnikova te ontslaan van 90 Day Fiancé,met onmiddellijke ingang. Het nieuws over haar ontslag greep de krantenkoppen, en terwijl de reeks gebeurtenissen die zich voor hen afspeelden zich begon te ontrafelen, waren fans verbijsterd om de diepte te vernemen van de problemen die Alina's tijd in de show teisterden. Berichten op sociale media uit het verleden werden opgegraven en bleken zeer schadelijk te zijn voor Alina's karakter.

De inhoud in die berichten was zo hoogst ongepast dat TLC zo snel mogelijk de banden met de doorbraakster moest verbreken. Helaas voor Alina had ze net veel grip gekregen bij fans, en haar reality-tv-carrière had net een grote vlucht genomen. Net toen haar aantal fans begon toe te nemen en haar bekendheid en populariteit steeds meer erkend werden, kwam alles tot stilstand en het netwerk wil absoluut niets met haar te maken hebben. Wat een mooie toekomst voor haar had kunnen zijn, bestaat niet meer.

10 Alina Kozhevnikova Verleden

Dit is een klassiek geval van iemands verleden dat terugkomt om hen te achtervolgen, wat aan iedereen bewijst dat er geen manier is om iets terug te nemen nadat het op het World Wide Web is gepubliceerd. Berichten die Alina in 2014 en 2015 vrijelijk op haar sociale media-accounts plaatste, waren duidelijk niet diep genoeg begraven, en zodra het netwerk zich bewust werd van de inhoud die ze had gepost, was dat het einde van haar tijd in de show.

9 Alina Kozhevnikova gebruikte een aantal racistische opmerkingen

Hoewel sociale media een ruimte zijn die vrijheid van meningsuiting aanmoedigt, is het ook een forum van waaruit anderen een mening over iemand kunnen formuleren op basis van de inhoud die ze naar voren brengen. In het geval van Alina tonen de berichten van een paar jaar geleden haar met denigrerende terminologie wanneer ze spreekt over leden van de zwarte gemeenschap. Haar racistische opmerkingen waren duidelijk en onmiskenbaar gebruikt, waardoor ze geen ruimte had om uit de situatie te komen. In een post uit 2014 gebruikte Alina het woord "N" 8 keer zonder aarzeling.

8 Alina's racistische commentaar

Wat het nog erger maakte, was het feit dat dit incident met ongepast racistisch commentaar niet eenmalig was. Er waren zelfs een aantal gevallen waarin Alina racistische opmerkingen en denigrerende taal gebruikte bij het verwijzen naar een etnische groep, wat aantoonde dat dit een gedragspatroon was en niet slechts een enkelvoudig, geïsoleerd incident dat kan worden beschouwd als een kortstondig verloop van oordeel.

7 Alina Kozhevnikova's online gedrag druist in tegen waar TLC voor staat

90 Day Fiancé is een van de vele shows die wordt ondersteund door TLC, en ze hebben de verantwoordelijkheid jegens het publiek om hun reputatie te behouden.

Toen Alina's berichten opdoken, liep het netwerk het risico te worden beoordeeld op hun associatie met haar, en ze waren bang dat ze geacht zouden worden haar mening te delen of op zijn minst haar standpunt goed te keuren als ze haar zouden blijven promoten op hun show. Haar gedrag was gewoon niet in lijn met hun merk en druiste in tegen alles waar ze voor stonden. Ze moesten deze aansprakelijkheid afschaffen voordat het hun eigen reputatie schaadde.

6 Een aantal verschillende culturen en rassen waren het doelwit van Alina Kozhevnikova

Helaas hebben de berichten van Alina Kozhevnikova haar in een zeer ongewenst daglicht geplaatst. Er waren talloze berichten die raciaal geladen waren, en haar haat leek gericht te zijn op een verscheidenheid aan verschillende etnische groepen. De denigrerende taal die ze gebruikte om de zwarte bevolking te beschrijven, werd alleen overtroffen door haar racistische opmerkingen over Aziaten en haar opmerkingen over het moslimgeloof. Alina's karakter was bij elke beurt twijfelachtig, en het werd al snel duidelijk dat ze een aanzienlijke hoeveelheid haat koesterde terwijl ze mensen van verschillende rassen bespotte.

5 Alina Kozhevnikova is te risicovol geworden voor het netwerk

Elk niveau van racisme is onaanvaardbaar, maar deze overdreven verzadigde inhoud die racisme en onverdraagzaamheid uitstraalde, was veel te veel voor TLC om aan te pakken. Toen deze inhoud opdook, werd Alina al snel een te hoog risico om op enigerlei wijze geassocieerd te worden met TLC. In een tijd waarin de annuleringscultuur heerst, moesten ze snel handelen om de banden met Alina voorgoed te verbreken en zoveel mogelijk afstand tussen Alina en het netwerk te creëren. TLC becommentarieerde de zaak door te stellen: "TLC tolereert geen racisme of discriminatie van welke aard dan ook."

4 TLC sloot permanent de deur op Alina Kozhevnikova

Reality TV draait om drama en explosieve momenten die fans aanspreken en verslaafd houden aan het programma. Dit is echter niet een van die momenten waar TLC trots op is. Dit drama is bezoedeld door problemen uit het echte leven en als gevolg daarvan heeft TLC de deur voor Alina Kozhevnikova permanent gesloten zonder de kans te krijgen haar ooit weer binnen te laten. Dit betekent dat ze niet langer wordt uitgenodigd om de special 90 Days Tell All bij te wonen. Door nog een stap verder te gaan, heeft TLC ook alle sporen van Alina van Before the 90 Days uitgewist.

3 Alina Kozhevnikova droeg zelfs kostuums als onderdeel van haar racistische posts

Alina schreef niet alleen racistische opmerkingen, ze versierde zelfs kostuums en ging ook effectief andere rassen nabootsen en bespotten. Op dramatische beelden van haar Instagram-pagina is te zien hoe Kozhevnikova een bandana op haar hoofd draagt en haar outfit accentueert met overdreven wenkbrauwen en een baard.

Ze ging vervolgens door met het gebruik van het "N"-woord meerdere keren en ging verder met het gebruik van termen als "gold diggin" en "gangsta" terwijl het spotten voortduurde. In een ander geval droeg ze traditionele Indiase kleding en noemde zichzelf iemands '134e vrouw'.

2 Alina Kozhevnikova beweert 'ze wist niet beter'

Er zijn veel manieren waarop Alina had kunnen reageren toen haar gedrag in de schijnwerpers werd gezet. Ze koos ervoor om te proberen zich uit de situatie te wurmen en beweerde dat ze moeite had om de nuances van de Engelse taal te begrijpen. Ze verklaarde dat ze geen idee had dat het "N"-woord denigrerend was door te zeggen: "Ik zag veel mensen op sociale media [het N-woord] gebruiken, dus ik dacht dat het zoiets was als 'bro' of 'fella', maar Ik had het fout. Nogmaals, mijn diepste excuses aan degenen die gekwetst waren door mijn woorden.” Fans accepteerden het zwakke excuus niet en haar poging om uit deze situatie te wurmen in plaats van het te bezitten en een verandering aan te brengen, maakte de situatie erger.

1 Alina's verontschuldiging is te weinig, te laat

Op 14 januari veranderde Alina haar deuntje en verontschuldigde zich, maar het werkte volledig averechts en maakte fans uiteindelijk nog meer boos op haar dan voorheen. De schade was al aangericht en haar reputatie was zo ernstig aangetast dat er op dat moment echt geen ruimte was voor verlossing. Het is veilig om te zeggen dat dit het laatste is dat fans geruime tijd zullen zien van Alina Kozhevnikova.

Aanbevolen: