Netflix brengt BTS-foto's uit van Anya Taylor-Joy als Beth Harmon

Inhoudsopgave:

Netflix brengt BTS-foto's uit van Anya Taylor-Joy als Beth Harmon
Netflix brengt BTS-foto's uit van Anya Taylor-Joy als Beth Harmon
Anonim

Voor fans die Beth Harmon missen, Netflix heeft zojuist nieuwe beelden van Anya Taylor-Joy vrijgegeven op de set van The Queen's Gambit en ze zijn alles.

De Amerikaanse actrice van Britse en Argentijnse afkomst speelt hoofdrolspeler Beth in de gelimiteerde serie van Netflix. De serie is gemaakt door Scott Frank en Allan Scott en is een bewerking van de gelijknamige roman van W alter Tevis.

Netflix geeft fans een kijkje in het leven van Anya Taylor-Joy op de set van 'The Queen's Gambit'

Taylor-Joy heeft lovende kritieken gekregen voor haar vertolking van schaakwonder Beth. Haar transformatie in stijlvolle, stijlvolle Beth wordt gevierd in vier nieuwe BTS-foto's die op 8 december door Netflix zijn gepost.

Taylor-Joy wordt vastgelegd terwijl de make-up- en haarploeg van de show haar look afmaakt en haar kenmerkende koperen bob kamt. Een pruik, het is onthuld.

De actrice is ook te zien op de set terwijl ze naar scènes op een monitor kijkt met co-creator Scott Frank en cameraman Steven Meizler.

Anya Taylor-Joy had geen eerdere schaakervaring

De gelimiteerde serie is sinds de release in oktober van dit jaar een van de grootste Netflix-hits geworden. Volgens Netflix is The Queen's Gambit tot nu toe door meer dan 60 miljoen huishoudens bekeken.

Kijkers ontmoeten Beth voor het eerst omdat ze net is gaan wonen in een weeshuis in het Kentucky van de jaren 60, na de dood van haar moeder. De introverte protagonist ontdekt een talent voor het spel dankzij de bewaarder van het weeshuis, Mr. Shaibel, gespeeld door Bill Camp. Beth is vastbesloten om grootmeester te worden en is op weg naar internationale roem en erkenning, maar worstelt met verslaving en eenzaamheid.

Taylor-Joy legde uit dat ze geen noemenswaardige schaakervaring had voordat ze de rol van Beth op zich nam. Er is echter nog een ander aspect van de serie dat ze uitdagend vond.

“Ik denk dat het ding dat me het meest intimideerde, was dat ik in staat was om alle verschillende leeftijden binnen dit personage op overtuigende wijze uit te voeren,” zei Taylor-Joy in een clip die op 11 november door Netflix werd uitgebracht.

De serie volgt de hoofdpersoon van 8 tot 22 jaar oud terwijl ze op missie gaat om in Europa te spelen, terwijl ze ook vecht tegen eenzaamheid en verslaving. Terwijl Isla Johnston op negenjarige leeftijd Beth speelt, portretteert Taylor-Joy het schaakwonder van 14 tot begin twintig.

"Ik wilde niet dat iemand ooit het gevoel zou krijgen dat ze plotseling een ander persoon was omdat ze volwassen was", vervolgde de 24-jarige actrice.

The Queen's Gambit wordt gestreamd op Netflix

Aanbevolen: