Wat vindt Keira Knightley van acteren in 'Star Wars'?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Keira Knightley van acteren in 'Star Wars'?
Wat vindt Keira Knightley van acteren in 'Star Wars'?
Anonim

Star Wars is beroemd om zijn cameo's. Elke keer dat er een nieuwe film aankomt, willen fans graag acteurs en actrices spotten die ze hebben binnengeslopen.

Maar soms werpt de franchise opkomende acteurs op die in de loop van de tijd cameo-achtig zijn geworden omdat ze in kleine delen onder de radar zijn geglipt. Keira Knightley had bijvoorbeeld haar eerste rol in Star Wars: Phantom Menace, maar het is moeilijk om haar zelfs maar te herkennen. Ze speelt een van de lokvogels van koningin Amidala, dus ze moet er vrijwel identiek uitzien als Natalie Portman.

Sommige fans denken dat Padme Portman's slechtste optreden was, maar ze heeft haar eigen mening over hoe het was om de koningin te spelen die senator werd. Wat vindt Knightley van haar kleine rol in een van de grootste films? Nou, ze weet niet eens meer wie ze speelde.

Dit is wat Knightley denkt over haar rol in Star Wars.

Knightley in Star Wars
Knightley in Star Wars

Ze kan zich niet herinneren wie ze speelde

Knightley speelde Sabe, een lokaas die in en uit sprong als dienstmaagd en de koningin toen Padme het tijdens een groot deel van het conflict op Naboo niet veilig kon doen.

In een interview met ComingSoon.net werd Knightley gevraagd naar haar rol en ze antwoordde hilarisch dat ze zich niet eens kon herinneren wie ze precies speelde.

"Wacht even, tegen wie speelde ik? Was ik Padme niet? Ik was Sabe, oké. Ik denk dat ik 12 was toen ik het deed, en het kwam uit en ik zag het het jaar daarna, "ze gezegd. "En ik heb het nooit meer gezien. Ik hoop dat ze een lang en gelukkig leven heeft gehad ergens op een planeet hier ver, ver vandaan."

Knightley in Star Wars
Knightley in Star Wars

Om eerlijk te zijn tegenover Knightley, veranderde ze constant van personage en het hele gebeuren was verwarrend en hield zelfs sommige toeschouwers voor de gek. Bovendien was ze erg jong, die waarschijnlijk ook niet begreep dat ze in een van de grootste films ooit speelde. Portman was zelf net zestien.

Ze werd ook gevraagd of er geruchten waren dat ze haar rol van Sabe zou hernemen. Ze antwoordde: "Het personage herhalen waarvan ik de naam niet eens kan herinneren? Nee, die is er niet. Dat zou er wel moeten zijn. Ik weet zeker dat haar leven lang en interessant is geweest. Wat was haar naam ook al weer? Sabe?"

Ze viel vaak in slaap op de set en het werken met de groene schermen was interessant

In een ander interview met Total Film gaf Knightley toe in slaap te zijn gevallen op de set na lange uren wachten op de achtergrond van opnamen.

"Ik bedoel, ik was 12. Ik weet het letterlijk niet meer… Ik herinner me dat de hoofdtooi zo zwaar was dat ik er hoofdpijn van kreeg", legde ze uit. "Ik herinner me echt de hoofdpijn van een van de hoofdtooien. En ik herinner me dat ik zo lang op de achtergrond was dat ik echt in slaap was gevallen. Ik zat gewoon in een stoel en ik was op de achtergrond, maar ik kon mijn ogen niet openhouden. Ik herinner me dat echt. Maar verder herinner ik me er niets meer van."

Knightley in Star Wars
Knightley in Star Wars

In haar interview met BAFTA Insights legde ze uit dat het al verwarrend was om de rol te krijgen.

"Ik wist niet waar ik voor opkwam. Op dat moment, het jaar voordat we het filmden, zagen ze volgens mij elk kind overal en kregen we allemaal te horen dat we gingen voor de jonge prinses Leia of Luke Skywalker, dus daar ging ik voor, en toen werkte ik eigenlijk aan iets anders, een soort tv-ding genaamd Coming Home, de eerste echte rol die ik ooit heb gespeeld en ik kreeg dit telefoontje zeggen dat je een rol hebt in Star Wars, je hebt een rol, je moet gewoon komen. Maar ze wilden me niet vertellen wat de rol was, dus ging ik daarheen en realiseerde me plotseling dat ik eigenlijk niet Ik speelde niet echt een rol, ik was de stand-in van Natalie Portman omdat we er hetzelfde uitzagen… en ik begreep helemaal niet wat er aan de hand was."

Knightley bleef zeggen dat toen ze eindelijk de loksituatie in de film ontdekten, ze nooit een script kreeg omdat het zo geheim was. Dus ze was gekleed als Portman en speelde technisch gezien dezelfde rol en wist niet waarom. "Ik had geen idee wat ik moest doen."

Ze zei ook dat er geen enkele vorm van magisch filmen was omdat er voornamelijk groene schermen waren en erachter te komen dat lichtzwaarden niet echt waren, was een beetje een teleurstelling. Maar zij en de rest van de cast zong de "Imperial March" tijdens het marcheren, wat leuk was. De mensen waren echter niet geamuseerd door het geluid.

Knightley weet waarschijnlijk niet dat haar personage voortleefde in de Star Wars-strips. Ze bleef Padme ook na haar dood trouw en begon het ook met Darth Vader zelf te onderzoeken. Maar uiteindelijk sloot ze zich aan bij de opstand.

Knightley deed het echter goed voor zichzelf na Phantom Menace. Ze verscheen in een andere grote franchise, Pirates of the Caribbean, en ging een paar films maken met Joe Wright. Haar carrière werd helemaal niet beïnvloed door het feit dat ze op Portman lijkt. Ze is nu groter.

Aanbevolen: