Fans reageren op de enorme nieuwe rol van Kevin Hart in 'Borderlands', The Movie

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de enorme nieuwe rol van Kevin Hart in 'Borderlands', The Movie
Fans reageren op de enorme nieuwe rol van Kevin Hart in 'Borderlands', The Movie
Anonim

Kevin Hart staat vooral bekend om zijn komische sketches en stand-upshows en is ook de woordvoerder van Fabletics For Men, naast een aantal andere grote dingen die hij onderweg heeft. Hij heeft ook een reeks films op zijn naam staan, en deze nieuwe deal kan ze allemaal overtreffen.

Kevin Hart, een drukbezette vader, echtgenoot en idool voor miljoenen mensen, heeft het publiek geboeid met zijn humor, zijn vasthoudendheid en zijn pure meedogenloosheid als het gaat om zijn eigen succes voortzetten.

De wereld staat op het punt hem in een heel nieuw licht te zien als hij in de productie stapt van de langverwachte film, gebaseerd op een episch videospel… Borderlands.

Borderlands… De details

Kevin Hart heeft dit nieuwe project als een "GROOT" project beschouwd, en we waren het daar helemaal mee eens.

Wat begon als een gruwelijke, energieke, moorddadige game, zal nu een van de grootste films in productie worden, en dat is een behoorlijk goede opdracht voor Kevin Hart om aan gehecht te zijn.

Deze first-shooter-videogame is een absoluut bloedbad, vol geweld, bloed en heel veel wapens. We kunnen ons alleen maar voorstellen wat dat op het grote scherm zal betekenen, als Hart in zijn nieuwe rol stapt. Hart speelt de rol van Roland, die wordt beschouwd als de 'Soldaat'-klasse. Oorspronkelijk van de planeet Promethea, staat dit grote personage op het punt de wereld over te nemen!

Kleine man in grote schoenen

Kevin Hart heeft zichzelf vaak genoemd als een 'kleine man', wat een directe verwijzing is naar zijn lengte, maar het lijkt erop dat deze 'kleine man' zojuist een paar hele grote schoenen is binnengestapt. Hij ondertitelde zijn Instagram-bericht door te schrijven; "Dit is een GROTE… Zo opgewonden om met Cate Blanchett & Eli Roth aan zo'n geweldig project te werken. “Borderlands” …. Wooooow. God is goooooooood!!!!! Laten we goooooooo HustleHart "en fans overspoelden zijn account meteen met liefde en woorden van opwinding.

Vanessa Hudgens was een van de eerste mensen die haar mening gaf over dit enorme nieuws, door 'iconisch' te schrijven en een high five emoji te plaatsen. Rico Verhoeven reageerde ook door te zeggen; "Je verdient het allemaal broer."

Een paar critici kwamen erbij om te zeggen dat ze vonden dat hij te klein van stuk was om Roland te spelen, maar iets zegt ons dat de vasthoudendheid van Kevin Hart sterk genoeg zal doorschijnen om hun ongelijk te bewijzen.

Aanbevolen: