Wat was de relatie tussen Lisa Robin Kelly en de cast van 'That '70s Show'?

Inhoudsopgave:

Wat was de relatie tussen Lisa Robin Kelly en de cast van 'That '70s Show'?
Wat was de relatie tussen Lisa Robin Kelly en de cast van 'That '70s Show'?
Anonim

Fans kenden Lisa Robin Kelly als de springerige blondine die Laurie Foreman speelde in de hitserie That '70s Show, maar achter de stralende glimlach van de actrice ging een andere, veel donkerdere realiteit schuil. De sitcomster verborg een vreselijk geheim: een worsteling met een verslaving die haar uiteindelijk het leven zou kosten.

Nu vragen fans zich af wat voor soort relatie Kelly onderhield met haar tv-collega's in de tijd van haar strijd tegen middelenmisbruik. Was ze in staat om vriendschappen te smeden met haar castmates? Of was haar verslaving te sterk? We hebben wat gegraven om de inside scoop te krijgen over Kelly's strijd tegen de ziekte en hoe dit haar tijd op de show beïnvloedde.

Haar greep verliezen op de jaren 70

Kelly vocht bijna tien jaar voor haar vroegtijdige dood tegen haar verslaving. Helaas overlapte haar middelenmisbruik met haar tijd op That '70s Show, en het was niet nuttig voor haar carrière.

Terwijl andere showsterren zoals Mila Kunis hun tijd in de sitcom konden gebruiken om een naam voor zichzelf te creëren, zakte Kelly verder in de schaduw. In 2001 begon ze het seizoen als een regelmatig voorkomend personage; tegen het einde moesten showschrijvers haar volledig uit de verhaallijn verwijderen. Volgens Looper sprak Kelly zich uiteindelijk uit over haar verdwijning uit de show en gaf toe dat ze tijdelijk was ontslagen omdat ze te veel had gedronken.

De outlet beweert dat de actrice haar relatie met de rest van de showproductie gedurende seizoen vijf heeft weten te verbeteren. Tegen het zesde seizoen had Kelly's verslaving haar echter weer onder controle. Als gevolg van haar verslaving sloeg de deur van de kans om lid te worden van That '70s Show dicht. Kelly verloor niet alleen haar rol; het werd in 2003 doorgegeven aan Christina Moore.

Lost & Beloved

Kelly's middelenmisbruik vernietigde veel van haar professionele relaties; haar verslavingen weerhielden echter niet dat veel van haar castgenoten haar op persoonlijk vlak bewonderden.

Volgens E! schreef de tv-vader van de actrice, Kurtwood Smith, een mooie paragraaf in toewijding aan de jonge actrice bij haar overlijden. Smith, die Red Foreman speelde in de sitcom, vertelde de wereld dat Kelly veel meer was dan haar ziekte. "Het spijt me zo te horen dat Lisa is overleden", zei hij, "ik weet dat de afgelopen tien jaar zo'n strijd voor haar zijn geweest, maar ik zal me altijd de mooie, grappige en zeer getalenteerde jongedame herinneren met wie ik heb gewerkt..”

De outlet beweert dat Smith verre van het enige showlid was dat hun respect betuigde. Een andere castgenoot van Kelly had soortgelijke vriendelijke woorden om te delen. Danny Masterson, die Stephen Hyde speelde, herinnerde zich Kelly als een getalenteerde actrice en een persoon die enorm gemist zou worden."Briljant in de jaren 70", twitterde hij, "Tot de volgende keer LRK." Hij ondertekende het bericht met het lieve woord 'kussen'. Wat hartverscheurend!

Kelly's agent Craig Wyckoff herinnerde zich ook liefdevol aan haar, meldt Syracuse. Com. In een verklaring erkende Wyckoff de strijd van de actrice als een echt tragische. "Ze vocht tegen de verslavingsproblemen die haar de afgelopen jaren hebben geplaagd," zei hij, "ik sprak met haar op (de maandag voordat ze stierf), en ze was hoopvol en zelfverzekerd en keek ernaar uit om dit deel van haar leven achter haar. Gisteravond verloor ze de strijd.”

Nooit vergeten

In de jaren na Kelly's dood is de cast van That '70s Show hecht gebleven. Met name Mila Kunis en Ashton Kutcher trouwden in 2015; de overige acteurs hebben echter behoorlijk hun best gedaan om hun vriendschappen te behouden.

In 2013 meldt US Weekly dat een aantal sitcom-acteurs zich verzamelden voor een leuke showreünie, waarin ze het themalied in koor zongen. Aanwezig op het evenement waren Topher Grace, Laura Prepon, Mila Kunis en Ashton Kutcher. Ondanks de uitstekende opkomst vergat de crew van acteurs niet dat Kelly er niet bij was.

De outlet citeert zelfs Prepon die verwijst naar de cast als haar 'familie', en beweert dat de acteurs dichtbij bleven na de annulering van de show. Volgens het rapport omvatte de "familie" van Prepon "Debra Jo Ropp, Kurtwood Smith en Lisa Robin Kelly."

Kelly kon natuurlijk niet aanwezig zijn bij het evenement, maar ze werd nog steeds liefdevol herinnerd door degenen die daar bijeenkwamen.

Kelly's erfenis

Helaas verloor de actrice een heel decennium haar strijd tegen verslaving. De jaren dat ze worstelde, waren jaren waarin haar carrière achterbleef bij die van haar co-sterren, tot het punt dat ze zich niet eens kon vastklampen aan een stabiel acteeroptreden.

Het tragische lot van Kelly blijft echter een angstaanjagende herinnering aan wat er kan gebeuren met jonge Hollywood-sterren als hun verslavingen niet als een serieus probleem worden behandeld.

Aanbevolen: