Hoe Sophie Turner meer werd dan alleen een 'Game Of Thrones'-ster

Inhoudsopgave:

Hoe Sophie Turner meer werd dan alleen een 'Game Of Thrones'-ster
Hoe Sophie Turner meer werd dan alleen een 'Game Of Thrones'-ster
Anonim

Actrice Sophie Turner werd in 2011 beroemd als Sansa Stark in de epische fantasy-televisieshow Game of Thrones van HBO. Turner portretteerde het personage sinds ze een kind was - en nadat Game of Thrones in 2019 was afgerond, gingen velen ervan uit dat de carrière van Turner zou vertragen. De actrice bewees echter aan iedereen dat ze zeker meer is dan alleen iemand die de koningin in het noorden speelde en tegenwoordig weten veel mensen die de show nog nooit hebben gezien wie ze is.

Vandaag bekijken we hoe Sophie Turner meer werd dan alleen een Game of Thrones-ster. Van de hoofdrol in een beroemde superheldenfilmfranchise, tot het verschijnen in de muziekvideo's van haar man, tot de hoofdrol in andere succesvolle televisieshows - blijf scrollen om erachter te komen wat Sophie Turner heeft geholpen haar carrière vooruit te helpen!

6 Sophie Turner trad toe tot de cast van de 'X-Men'-franchise

Laten we beginnen met het feit dat Sophie Turner in 2016 als Jean Grey toetrad tot de wereld van de X-Men-franchise. Natuurlijk hielp het meedoen aan een zeer beroemde superheldenfranchise de actrice om meer te worden dan alleen een beroemde televisiester. Sophie Turner speelde Jean Gray in de film X-Men: Apocalypse uit 2016 en in de film Dark Phoenix uit 2019. Naast Sophie Turner zijn er in de films ook James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult en Tye Sheridan te zien. Tot nu toe bestaat de franchise uit de originele X-Men-trilogie, de Wolverine-trilogie en de X-Men-prequelfilms.

5 Vorig jaar speelde Sophie Turner in de show 'Survive'

Hoewel Sophie Turner besloot om projecten op het grote scherm meer tijd te geven nadat Game of Thrones was afgelopen, betekent dat zeker niet dat ze afscheid heeft genomen van televisieprogramma's. In 2020 speelde ze in de avonturendramaserie Survive.

In de show speelt ze Jane en schittert ze naast Corey Hawkins, Terence Maynard, Laurel Marsden, Elliott Wooster en Lewis Hayes. Survive volgt twee overlevenden van een vliegtuigcrash op een afgelegen besneeuwde berg en heeft momenteel een 5,9 rating op IMDb.

4 En dit jaar voegde Turner zich bij de stemcast van de geanimeerde sitcom 'The Prince'

Laten we verder gaan met de animatieserie The Prince voor volwassenen uit 2021, die ons een satirische kijk geeft op het leven van de jonge prins George. Daarin is Sophie Turner de stem achter prinses Charlotte en de rest van de cast die in de show te horen is, omvat Gary Janetti, Orlando Bloom, Condola Rashad, Lucy Punch en Alan Cumming. Momenteel heeft The Prince een 5,4 rating op IMDb. Werken als stemactrice opende zeker een aantal nieuwe deuren voor de Game of Thrones-ster.

3 Sophie Turner is getrouwd met de beroemde muzikant Joe Jonas

Naast haar acteercarrière staat Sophie Turner ook vaak in de schijnwerpers vanwege haar privéleven. Zoals fans zeker weten, begon de actrice in 2016 met muzikant Joe Jonas te daten en een jaar later verloofden de twee zich.

In mei 2019 stapten de Game of Thrones-ster en de Jonas Brothers-zanger in het huwelijksbootje tijdens een leuke ceremonie in Las Vegas, en in juni van hetzelfde jaar hadden ze een tweede, meer traditionele huwelijksceremonie die werd gehouden in Parijs, Frankrijk. Wie het beroemde stel bijhoudt, weet ook dat Turner in juli 2020 het leven schonk aan hun dochter en dat de twee haar Willa noemden.

2 en Turner verschenen in een paar muziekvideo's voor de Jonas Brothers

Sophie Turner probeert haar man altijd te steunen en dat betekent vaak ook dat ze uiteindelijk met hem gaat werken. In 2019 was de actrice te zien in de muziekvideo van de Jonas Brothers voor hun hit "Sucker", naast Nick Jonas' vrouw Priyanka Chopra en Kevin Jonas' vrouw Danielle Jonas. Naast deze videoclip steunden de drie dames ook hun partners door te verschijnen in hun videoclip voor het nummer "What a Man Gotta Do" dat in 2020 werd uitgebracht. Daarnaast was Sophie Turner recentelijk ook te zien in de Netflix-komedie speciale Jonas Brothers Family Roast waarin ze haar man en zijn broers belachelijk maakte.

1 Ten slotte heeft Sophie Turner momenteel twee aankomende projecten

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat Sophie Turner nog heel wat indrukwekkende projecten voor de boeg heeft. Volgens haar IMDb-pagina zal de actrice de hoofdrol spelen in de aankomende misdaaddrama-miniserie The Staircase. De show is gebaseerd op de gelijknamige docuseries over waargebeurde misdaad uit 2004 en Turner zal Margaret Ratliff vertolken. Daarnaast zal Sophie Turner ook de hoofdrol spelen in de aankomende komediefilm Strangers. De actrice is misschien het best bekend voor haar hoofdrol in Game of Thrones, maar het lijdt geen twijfel dat fans de actrice in de toekomst in veel meer projecten op groot en klein scherm zullen zien. Zelfs slechts twee jaar nadat het beroemde fantasiedrama was afgerond, heeft Sophie Turner bewezen meer te zijn dan alleen een ster uit één project.

Aanbevolen: