Henry Cavill in 'Shazam' was allemaal een internetgerucht: hier is de waarheid

Henry Cavill in 'Shazam' was allemaal een internetgerucht: hier is de waarheid
Henry Cavill in 'Shazam' was allemaal een internetgerucht: hier is de waarheid
Anonim

Er is veel gezegd over de toekomst van Henry Cavill in de DCEU. Sinds Warner Bros. duidelijk maakte dat ze niet streven naar voortzetting van de continuïteit van de eerste Snyder-films, namelijk Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League, zijn er meerdere speculaties geweest over wat ons te wachten staat. Cavill's Superman in de DCEU-toekomst.

Een van die speculaties betrof de geruchten over de cameo van Cavill in de film Shazam uit 2019.

Hoewel er inderdaad een Superman-camee in de film zat, was het niet echt Cavill die het pak droeg. De scène had het gezicht van Superman buiten het frame, met alleen zijn geschikte lichaam zichtbaar. Het lichaam in het pak was stuntman Ryan Handley.

Dit gaf aanleiding tot een ander gerucht dat Warner Bros. en Cavill er niet in zijn geslaagd tot overeenstemming te komen over zijn contract voor het spelen van Superman in toekomstige DC-films.

Dit gerucht werd echter snel verdreven. vertegenwoordigers van Warner Bros. gingen naar Twitter om fans te verzekeren dat Cavill nog steeds aan boord was voor meer films.

Deze volgende, meest recente golf van speculatie begon toen werd gemeld dat Cavill en WB elkaar hebben ontmoet en dat de acteur is aangemeld voor nog vijf optredens als Superman in toekomstige DC-films.

Fans gingen ervan uit dat dit een onvermijdelijke cameo betekende, of misschien zelfs een belangrijke rol in de aanstaande film Shazam: Fury of the Gods, een vervolg op Shazam uit 2019.

Directeur David F. Sandberg merkte echter snel op dat dit dezelfde situatie is als bij de originele film in 2019, en men kan nergens zeker van zijn totdat het is gebeurd. Hij zei dat hij daarom geen commentaar zal geven op castinggeruchten.

Afbeelding
Afbeelding

Ook deze speculatie is tot rust gebracht door twee bronnen die direct betrokken zijn bij de productie van Shazam: Fury of Gods en respectievelijk het schema van Cavill kennen. De bronnen, die anoniem wilden blijven, bevestigden met Variety dat Cavill niet betrokken was bij de film.

Dus, Cavill keert misschien nog steeds terug als Superman in DCEU, maar niet in Shazam 2.

Cavills volgende bevestigde verschijning als Superman zal zijn in Zack Snyder's langverwachte versie van Justice League, die in maart 2021 op HBO Max verschijnt. Verder hangt het lot van zijn Superman nog in de lucht.

Shazam: Fury of the Gods staat gepland om in 2023 in de bioscoop te verschijnen, en Zachary Levi en David F. Sandberg zullen hun taken als respectievelijk titulair personage en regisseur opnieuw opnemen.

Aanbevolen: