Hier is hoe ze de 'Bridgerton' Punt-scènes hebben opgenomen

Inhoudsopgave:

Hier is hoe ze de 'Bridgerton' Punt-scènes hebben opgenomen
Hier is hoe ze de 'Bridgerton' Punt-scènes hebben opgenomen
Anonim

Het door Chris Van Dusen gemaakte en door Shonda Rhimes geproduceerde Regency-hit uit die tijd speelt zich af in het Londen van de jaren 1810. Tussen de vele prachtige locaties die fans te zien krijgen in de achtdelige serie, is er een moment waarop hoofdrolspeler Daphne Bridgerton, haar moeder en broers en zussen op een boottocht gaan op wat een idyllische plek lijkt. Maar de show nam CGI over voor bepaalde scènes, waaronder die van de familie op de boot.

Netflix brengt BTS Green Screen-clip uit van 'Bridgerton'-set

In een nieuwe clip die is uitgebracht door de streaminggigant, zien we Daphne van Phoebe Dynevor en haar broer Anthony, gespeeld door Jonathan Bailey, plezier maken op de boot terwijl een camera draait, waardoor een groen scherm achter hen zichtbaar wordt.

De show gebruikt CGI voor sommige beelden van Londense kijkers die ze in de serie kunnen bewonderen. Ondanks het gebruik van computertechnologie hebben sommige fans en historici de serie genoemd omdat ze niet altijd op het juiste moment waren in termen van historische nauwkeurigheid.

Hoewel sommige locaties werden verbeterd door CGI, hadden andere een beetje van die computergrafische magie kunnen gebruiken.

Ten eerste paradeert Simon, gespeeld door Regé-Jean Page, voor gesloten etalages, met posters van Primark, de winkelketen van sportkleding.

Anderen hebben erop gewezen dat je in het allereerste begin van de serie die werd opgenomen in Bath, Engeland, zowel moderne straatverlichting als gele, niet-staande lijnen duidelijk zichtbaar kon zien.

Je kon alleen maar hopen dat soortgelijke fouten niet zullen worden herhaald in het komende seizoen twee.

‘Bridgerton’ seizoen twee zal zich richten op Anthony

Reeds bevestigd door Netflix, de tweede aflevering zal zich richten op Anthony.

Voordat hij de burggraaf Anthony Bridgerton was, speelde de Engelse acteur Jonathan Bailey in de Britse dramaserie Crashing. Gemaakt door en met in de hoofdrol Fleabag's Phoebe Waller-Bridge, de serie ziet zes twintigers samenleven in een niet meer gebruikt ziekenhuis.

In de kortstondige show die op Channel 4 wordt uitgezonden, speelt Bailey het door seks geobsedeerde personage Sam. Hij raakt bevriend met de homoseksuele man Fred, wat aanleiding geeft tot een gesprek over zijn eigen seksuele geaardheid.

In een recent interview met Digital Spy heeft Bailey het gesprek gewogen over de dubbele standaard met betrekking tot hetero-acteurs die een homoseksueel personage spelen.

De 32-jarige acteur is van mening dat een homoseksuele acteur die een heteroseksueel personage speelt, genormaliseerd moet worden in de entertainmentindustrie. Hij zou echter ook willen dat er meer mogelijkheden waren voor homoseksuele acteurs om hun eigen ervaringen te vertellen.

Bridgerton streamt op Netflix

Aanbevolen: