‘The Flash’: Fans vinden Sasha Calle’s Supergirl Suit Super Weird

Inhoudsopgave:

‘The Flash’: Fans vinden Sasha Calle’s Supergirl Suit Super Weird
‘The Flash’: Fans vinden Sasha Calle’s Supergirl Suit Super Weird
Anonim

Eerder dit jaar onthulde regisseur Andy Muschietti dat de 25-jarige actrice Sasha Calle Supergirl zou vertolken naast Ezra Miller (Barry Allen) in zijn speelfilm The Flash uit 2022.

Het is de eerste keer dat een Latina-vrouw de held op het scherm portretteert. Traditioneel wordt Supergirl getoond als een blondharige en blauwogige Kryptoniaanse vrouw.

Calle maakt haar filmdebuut in The Flash en zal naar verwachting de rol opnieuw opnemen in meerdere toekomstige projecten. Een close-up van haar pak werd geprezen door fans van de DC-held, maar gelekte setbeelden laten zien dat het pak niet zo super is als je had verwacht.

DC-fans vinden het pak super raar

@GothamAdam deelde op 20 juni een foto van de actrice in haar Supergirl-pak en fans hebben meerdere problemen met hoe het eruit ziet. Sommige fans hebben zelfs gezegd dat het pak lijkt op Spider-Woman en niet op Supergirl!

"Dat lijkt helemaal niet op supergirl. Is het echt supergirl?" vroeg een DC-ventilator.

"Als het symbool niet op het pak stond, had ik gedacht dat ze een spiderwoman was…" lees een opmerking.

"Man, dat pak ziet er echt verschrikkelijk uit. Wat is er aan de hand met de buikspieren?" vroeg een ander.

"Hebben ze CW-budget hiervoor gekregen?" vroeg een ander, verwijzend naar de afbeelding van het netwerk van de Kryptoniaanse held, gespeeld door Melissa Benoist.

Hoewel het niet bekend is welke versie van Supergirl Calle speelt, hebben sommige fans reden om te geloven dat ze het evenbeeld is van Lara Lane-Kent, de dochter van Superman en Lois Lane. De maker van het personage, Tom Taylor, is het daarmee eens!

Taylor, samen met Bruno Redondo, creëerde Lara Lane-Kent als onderdeel van de Injustice-strips in 2014, en deelde foto's van Calle's gelijkenis met het stripfiguur, waarbij ze de overeenkomsten "griezelig" noemden.

"Zeker niet te suggereren dat ze onze Supergirl speelt. Ik zag alleen wat overeenkomsten toen ik haar vandaag zag", schreef Taylor op Twitter.

Sasha Calle's korte, zwarte haar en Supergirl-pak vanaf de nek zien er precies hetzelfde uit als de stripversie, waardoor fans zich afvragen of regisseur Muschietti inspiratie ontleent aan het Injustice-universum.

In de strips is Lara de superkrachtige, toekomstige dochter van Superman (Clark Kent / Kal-El) en Lois Lane, en werd ze vermoord voordat ze werd geboren. Ze is ook de eens vervreemde eerste neef van de originele Supergirl, Kara Zor-El.

Lara Lane-Kent verscheen voor het eerst in Injustice: Gods Among Us: Third Year7, dat in januari 2015 uitkwam. Als Calle het personage echt vertolkt, zal het haar eerste debuut op groot scherm zijn!

Aanbevolen: