Hebben LL Cool J en Jamie Foxx nog steeds problemen?

Inhoudsopgave:

Hebben LL Cool J en Jamie Foxx nog steeds problemen?
Hebben LL Cool J en Jamie Foxx nog steeds problemen?
Anonim

Sommige beroemdheden kunnen uitblinken in meerdere entertainmentgebieden, wat betekent dat ze een publiek kunnen vinden dat zo ongeveer alles doet wat ze willen. LL Cool J en Jamie Foxx zijn hier perfecte voorbeelden van, aangezien beide mannen door de jaren heen zeer succesvol zijn geweest in muziek en acteren.

Hun werelden kwamen officieel met elkaar in botsing op de set van Any Given Sunday, een sportfilm waar velen naar teruggaan en tot op de dag van vandaag van genieten. Tijdens het filmen van de film werden de dingen fysiek tussen het paar, waardoor sommigen zich afvroegen of hun rundvlees uit de jaren 90 er een is dat vandaag nog steeds springlevend is.

Laten we terugblikken op de vechtpartij tussen LL Cool J en Jamie Foxx en waar ze nu staan.

Ze kwamen om elke zondag te filmen

LL Cool J en Jamie Foxx lijken geen twee mensen die een filmset in handen zouden krijgen, maar deze jongens kwamen in botsing tijdens het filmen van Any Given Sunday. Ze waren destijds allebei jongere acteurs en hun vechtpartij eindigde in schande.

Zoals LL zich herinnert, was hij veel te agressief tegen Foxx tijdens het filmen van een scène, die in de huid van de acteur kroop. Laag en zie, de ruwheid van LL leidde uiteindelijk tot een vergelding. In een interview zou LL een gedetailleerd overzicht geven van wat er tussen de twee heeft plaatsgevonden.

LL onthulde: "Dit was niet gescript. Ik hou het 100 bij je. Je wilt dat ik het 100 houd; Ik hou het op 100. Hij sloeg me in mijn gezicht. Dus ik kijk hem aan nadat hij me in mijn gezicht heeft geslagen. Ik zei: 'Waarom deed je dat?' … Hij zei: 'Kijk,' en hij werd opzij gedraaid [in een vechthouding]. Hij had zijn helm op en stond opzij. Hij zei: 'Ik heb het je al eerder verteld. Leg je handen niet op mij. Periode!'”

“Dus … Yo, toen hij dat zei, greep mijn linkerhand het gezichtsmasker en terwijl ik zijn helm afzette, sloeg mijn rechterhand tegen zijn kin. Dit was als 'POW!' En toen lag hij daar, en ik dacht dat hij deed alsof omdat hij [in een slaaphouding] was. Ik dacht dat hij deed alsof, "vervolgde hij.

Uiteindelijk raakte de politie erbij betrokken en werd het paar gescheiden. Foxx heeft na het incident uiteindelijk aangifte gedaan bij de politie, wat dit verhaal nog wilder maakt.

De film wordt een hit

Koeler hoofden zouden uiteindelijk zegevieren, en het filmen zou doorgaan voor Any Given Sunday. We moeten ons voorstellen dat het aanvankelijk gespannen was op de set na wat er gebeurde, maar alle betrokkenen waren professionals en ze lieten het achter zich zodat de productie van de film kon doorgaan.

Ondanks dit negatieve aura rond de film, werd Any Given Sunday een hit. De film, die in 1999 werd uitgebracht, bracht meer dan $ 100 miljoen op aan de kassa, waardoor het een succes werd voor alle betrokkenen. De film had, om eerlijk te zijn, een getalenteerde cast met andere artiesten zoals Al Pacino, Cameron Diaz en Dennis Quaid, maar zoals we in het verleden hebben gezien, is een geweldige cast geen garantie voor succes.

Nadat de film de kassa deed schudden, begonnen er vragen te rijzen over LL en Foxx en of de twee het ooit zouden oplossen. Dit had gemakkelijk een mega-biefstuk kunnen worden dat een leven lang meeging, aangezien beide jongens succesvol waren in de muziek en de zaken in stand hadden kunnen houden als ze dat hadden gewild.

Waar ze nu staan

In plaats van hun rundvlees in leven te houden door de vlammen aan te wakkeren, zouden LL Cool J en Jamie Foxx alles achter zich laten.

Toen we met MTV spraken, onthulde Foxx dat "… we elkaar aankeken als: 'Waarom verspillen we al die tijd? Laten we bij elkaar komen en wat muziek maken, wat films doen. '… Dus we begonnen daarover te praten, maakten een paar platen samen. Als je volwassen bent, heb je niet echt tijd voor al dat [beefing]. Als je jong bent, is het cool om je emoties op je borst te hebben. Maar we zijn nu volwassen.”

Zoals we eerder vermeldden, waren beide mannen succesvol in muziek, en hoewel acteren het ding was dat een wig tussen hen dreef, was het uiteindelijk muziek die hen dichterbij dan ooit bracht. Sinds het incident zijn beide mannen doorgegaan met hun carrière, waarbij ze elk extra succes hebben geboekt in acteren en in muziek. Ze bloeien nu allebei al jaren en hebben individuele erfenissen in het bedrijf gecementeerd.

Hoewel ze in veel opzichten van elkaar verschillen, zullen LL Cool J en Jamie Foxx altijd met elkaar verbonden zijn door dit wilde gevechtsverhaal.

Aanbevolen: