WandaVision': welke impact zullen de Maximoff-tweelingen hebben op fase 4 van de MCU?

Inhoudsopgave:

WandaVision': welke impact zullen de Maximoff-tweelingen hebben op fase 4 van de MCU?
WandaVision': welke impact zullen de Maximoff-tweelingen hebben op fase 4 van de MCU?
Anonim

Op WandaVision zijn Billy en Tommy Maximoff nog jong en zijn ze hoogstens gaststerren. Ze verschijnen herhaaldelijk in Wanda's verzonnen scenario's, waarmee ze aantonen dat ze een integraal onderdeel zijn van het leven dat ze voor zichzelf heeft gecreëerd. Dingen kunnen veranderen en de tweeling kan verdwijnen zodra The Hex v alt, maar nadat ze Agatha (Kathryn Hahn) heeft zien ontvoeren, lijkt het alsof ze net zo echt zijn als het Vision-restant dat met Darcy Lewis (Kat Dennings) reist. Wat belangrijker is, is dat Billy (Julian Hillard) en Tommy (Jett Klyne) een grotere rol zouden kunnen spelen in de MCU's Phase 4.

Als we kijken naar de rol van de tweeling in de Young Avengers-strips, lijkt het een gegeven dat ze zich in de nabije toekomst bij het team zullen voegen. Er is ook het feit dat Marvel al verschillende andere leden heeft ingesteld voor aanstaande optredens.

Om het snel samen te vatten, Kate Bishop (Hailee Steinfeld) is op weg naar Hawkeye. Iron Heart heeft Riri Williams (Dominique Thorn) op komst. Mevrouw Marvel introduceert de langverwachte Kamala Khan (Iman Vellani). WandaVision heeft ons zojuist Wiccan en Speed gegeven. En Secret Invasion opent mogelijk de deur voor Teddy de Skrull. Riri en Kamala zijn geen leden van het originele team uit de strips, maar ze zouden gemakkelijk kunnen doorgaan als vervangers voor respectievelijk Iron Lad en Miss America.

Assembleren van The Young Avengers

Afbeelding
Afbeelding

Al met al kunnen deze zes helden het Young Avengers-initiatief vrij snel een kickstart geven. Ze lijken al erg op de afbeelding van de strips, dus het is slechts een kwestie van tijd voordat het nieuwe team samenkomt.

Het is vermeldenswaard dat Wiccan en Speed waarschijnlijk de komende tijd niet de leiding zullen nemen in de strijd. Ze zijn pas ongeveer 11 jaar oud in de Disney+-serie en ze worden niet ouder sinds Wanda's spreuken stopten. Wat dat suggereert is dat de Maximoff Twins op een natuurlijke manier zullen moeten opgroeien voordat ze superhelden worden, omdat ze in de strips pas op de middelbare school bij de Young Avengers gaan.

Afgezien van lid worden van een superheldenteam

Afbeelding
Afbeelding

Wat Billy/Wiccan en Tommy/Speed betreft, misschien zijn er meer plannen voor hen dan superhelden te worden. Hun moeder gaat weer op avontuur in Doctor Strange And The Multiverse Of Madness, dus tenzij Vision (Paul Bettany) thuis aan het babysitten is, sleept ze waarschijnlijk haar hele familie mee voor de rit. Aan de andere kant zou Wanda (Elizabeth Olsen) zich bij de Sorcerer Supreme kunnen voegen om naar hen te zoeken. Agatha lijkt erop uit om de woede te wekken die Wanda in staat stelde om gebruik te maken van haar uiterst krachtige vermogens, dus misschien is het spel hier om de tweeling naar een verre wereld te sturen. Dat zou de Scarlet Witch eindeloos woedend maken, waardoor hun verdwijning aannemelijk zou worden. Een dergelijk scenario zou ook enige context toevoegen aan waarom Wanda Maximoff door het multiversum reist in het vervolg op Doctor Strange.

Er is nog een laatste ding dat het vermelden waard is. In de strips absorbeert Mephisto uiteindelijk de Maximoff-tweeling, waardoor hun bestaan beëindigt. Dit aspect heeft betrekking op hun WandaVision-tegenhangers, omdat Wanda de tweeling terug in de uithoeken van haar geest zou kunnen dwingen. Het waren om te beginnen Wanda's creaties, waardoor het niet meer dan natuurlijk leek dat ze terugkeren. Natuurlijk, dat is zodra de Scarlet Witch de façade laat vallen waaronder de stad in New Jersey leeft.

De zilveren voering is echter dat Billy en Tommy later in de strips reïncarneren. Ze zijn geboren uit gemiddelde menselijke families, hoewel hun paden hen nog steeds naar de Young Avengers leiden. En dat belooft veel goeds voor hun MCU-tegenhangers, die hetzelfde zouden kunnen blijken te zijn.

Aanbevolen: