Hoeveel werd Scarlett Johansson betaald voor haar blockbuster-film 'Lucy'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Scarlett Johansson betaald voor haar blockbuster-film 'Lucy'?
Hoeveel werd Scarlett Johansson betaald voor haar blockbuster-film 'Lucy'?
Anonim

Scarlett Johansson is een van de best verdienende actrices in Hollywood en heeft volgens Forbes alleen al in 2019 maar liefst $ 56 miljoen verdiend. Natuurlijk heeft de getalenteerde actrice Marvel te danken voor een enorm bedrag van dat bedrag, dankzij haar rol als Black Widow in de Avengers-franchise, om nog maar te zwijgen van het feit dat haar langverwachte titelloze solofilm in april 2021 uitkomt.

Onnodig te zeggen dat Scarlett echter een lange weg heeft afgelegd sinds ze haar doorbraakrol in 1998's The Horse Whisperer, naast Robert Redford en Kristin Scott Thomas, kreeg. Ze heeft ook veel succes gehad met andere films, waaronder Lost In Translation, Ghost World, Her en natuurlijk Lucy, Met een budget van iets minder dan $ 40 miljoen verdiende de actievolle film bijna $ 500 miljoen aan de kassa en werd het een van Scarletts grootste films als hoofdrolspeelster. Er is ook onthuld dat er momenteel een vervolg in ontwikkeling is, maar hoeveel werd Scarlett betaald voor de eerste film en wanneer kunnen fans een tweede deel verwachten? Hier is het dieptepunt.

Hoeveel werd Scarlett Johansson betaald voor 'Lucy'?

Volgens Celebrity Net Worth verdiende Scarlett een indrukwekkende $ 14 miljoen voor Lucy - wat precies in de marge van haar gebruikelijke salariseisen is, hoewel het onduidelijk blijft of ze ook een backend-deal tekende die haar een extra bedrag voor kassaverkoop.

Aangezien de film een enorme hit over de hele wereld was, had Scarlett gemakkelijk een dergelijke deal kunnen sluiten, vooral omdat zij de hoofdrolspeler is en min of meer het hele verhaal draagt.

Lucy was niet alleen een commerciële hit, maar kreeg ook veel lovende recensies, waarbij critici Scarlett prezen voor haar vertolking van een personage dat in het reine komt met haar bovenmenselijke krachten nadat ze is ontvoerd door een bende die haar dwingt om een zak met drugs in haar buik te dragen.

De zak barst, waardoor Lucy "toegang heeft tot de 90 procent van haar hersenen die de meesten van ons nooit gebruiken, waardoor ze bovenmenselijk is", zoals uitgelegd door Wired.

Tijdens een interview met Vulture legde de blonde schoonheid uit wat haar in de eerste plaats in de rol had aangetrokken, en benadrukte dat hoewel ze niet onbekend is met het werken aan actiefilms, ze bij het bespreken van de rol met regisseur Luc Besson ervan overtuigd dat ze het goed zou doen.

“Toen ik Luc voor het eerst ontmoette, deed ik een toneelstuk van Tennessee Williams dat visceraal en rauw was en dit project leek zo abstract,” gutste ze.

“Het was een uitdaging op een andere manier omdat het personage zich in deze constante staat van overgang bevindt en worstelt om vast te houden aan de nuances van zichzelf en haar leven die haar maken tot wie ze is - dat maakt haar menselijk, in haar geest. In vergelijking met het werk dat ik deed toen we elkaar ontmoetten, leek het me een heel andere uitdaging. Het past gewoon. Ik wist niet eens hoe ik het moest doen; Ik voelde gewoon dat ik het kon.”

Terwijl Mark Shmuger, de CEO van Luc's EuropaCorp-productiebedrijf, bevestigde dat er inderdaad een vervolg in de maak was, sloot de beroemde regisseur later die claims af door erop te staan dat er momenteel geen plannen waren om door te gaan met een vervolg - tot de grote hit van 2014.

Sommige fans geloven dat Luc gewoon geheimzinnig doet over een mogelijke tweede aflevering die in de maak is, vooral omdat de CEO van zijn productiebedrijf al had toegegeven dat er aan een vervolg werd gewerkt - maar nogmaals, deze dingen kan van de ene op de andere dag veranderen in de filmindustrie.

Angelina Jolie zou in Gravity spelen voordat ze zich terugtrok uit het project en de castingdirectors verliet om Sandra Bullock de rol te laten regisseren. Je kunt er nooit echt zeker van zijn totdat er een officiële aankondiging is gedaan, en aangezien Luc zegt dat hij momenteel niet aan een vervolg werkt, is het misschien het beste om gewoon zijn woord te geloven - voor nu.

Scarlett heeft een nettowaarde van $ 165 miljoen. In 2018, na het vergaren van $ 40 miljoen in één jaar, werd ze uitgeroepen tot de best betaalde actrice ter wereld. Ze zou ook $ 15 miljoen verdienen met de aanstaande Black Widow en heeft bijna $ 75 miljoen verdiend, allemaal dankzij Marvel.

De BAFTA-bekroonde superster verdiende haar hoogste salaris toen ze werd gecast in Ghost in the Shell uit 2017, wat Scarlett een oogverblindende $ 17,5 miljoen opleverde, en dat bedrag was voordat er backend-winsten aan de mix werden toegevoegd.

Haar vastgoedportefeuille wordt geschat op een waarde van ongeveer $ 20 miljoen, met huizen in de Los Feliz-buurt van Los Angeles en New York.

Het is eerlijk om te zeggen dat, hoewel ze nog maar één film over heeft met Marvel, Scarlett een veelgevraagde actrice is geworden die heeft bewezen dat ze serieus geld verdient in elke film waarin ze de neiging heeft om in te verschijnen.

Aanbevolen: