Jennifer Tilly zal haar rol als Tiffany Valentine opnieuw opnemen in de nieuwe SyFy 'Chucky'-serie

Jennifer Tilly zal haar rol als Tiffany Valentine opnieuw opnemen in de nieuwe SyFy 'Chucky'-serie
Jennifer Tilly zal haar rol als Tiffany Valentine opnieuw opnemen in de nieuwe SyFy 'Chucky'-serie
Anonim

Tiffany Valentine keert terug voor nog een keer schrikken! Jennifer Tilly zal haar rol uit de Child's Play-franchise opnieuw opnemen in de aankomende Syfy-serie Chucky, meldt Deadline.

Tilly maakte haar debuut in de franchise als Tiffany, de enge liefdesmatch voor de demente Chucky-pop, in Bride of Chucky uit 1998. Ze verscheen vervolgens in de drie vervolgen die werden uitgebracht: Seed of Chucky, Curse of Chucky en Cult of Chucky.

Child's Play werd meteen een cultklassieker na de release in 1988. De originele films werden geregisseerd en mede geschreven door schrijvers Tom Holland (niet te verwarren met de acteur die Marvel's Spiderman speelt) en Don Mancini, gebaseerd op een verhaal door Mancini.

De moordenaarspop Chucky
De moordenaarspop Chucky

Toen de serie vorig jaar werd besteld, sprak Mancini, die als showrunner en uitvoerend producent zal dienen, over zijn oorspronkelijke doel voor het televisieproject.

"Met dit tv-programma was het onze missie om de ongecompliceerde engheid van de originele film of de eerste paar films te behouden", vertelde Mancini aan SYFY WIRE. "Maar ga tegelijkertijd door met dit steeds groter wordende tapijt van een consistent verhaal dat we in de loop van zeven films en 30 jaar hebben gedraaid."

“Ik denk dat fans het heel leuk zullen vinden om de nieuwe personages te zien die we in dit rijk introduceren en gewoon om te zien hoe ze van onze klassieke personages afkwamen,” vervolgde hij. 'Niet alleen Chucky, maar ook enkele van de anderen die je misschien hoopt te zien. De kans is groot dat ze opduiken."

De nieuwe serie speelt Brad Dourif, de stemacteur die de sinistere pop speelde in de originele Child's Play-film.

De aankomende Syfy-show vertelt het verhaal van een Amerikaanse stad die in complete beroering wordt gebracht nadat een vintage Chucky-pop op een rommelmarkt arriveert. De serie zal ook ingaan op de onnoemelijke oorsprong van Chucky's verleden.

Naast Tilly in een terugkerende rol is Devon Sawa, wiens karakterdetails nog moeten worden aangekondigd.

De show zal vier tienerhoofdrollen bevatten, de set wordt gespeeld door acteurs Zackary Arthur, Teo Briones, Alyvia Alyn Lind en Björgvin Arnarson.

De opnames voor de serie zullen naar verwachting volgende maand beginnen in Toronto, Canada.

Chucky gaat later dit jaar in première op SYFY en de VS.

Aanbevolen: