Wie is 'Good Girls'-ster Mae Whitman?

Inhoudsopgave:

Wie is 'Good Girls'-ster Mae Whitman?
Wie is 'Good Girls'-ster Mae Whitman?
Anonim

Als je je ooit hebt afgevraagd waarom Good Girls-ster Mae Whitman je bekend voorkomt, komt dat omdat je haar gezicht eerder op tv hebt gezien. De actrice is een voormalig kindsterretje dat met enkele van de grootste namen in Hollywood heeft gewerkt, zoals Sandra Bullock en George Clooney. Mae's eerste acteerbaan was in een Tyson Chicken Commercial, maar haar grote acteerdebuut was in When a Man Loves a Woman met Meg Ryan.

De actrice' is al meer dan twee decennia in de industrie, ze kan bogen op een cv dat zowel het kleine als het grote scherm omvat. Mae is ook een succesvolle stemacteur met onder meer Tinkerbell, Jungle Book 2 en The Wild Thornberrys. Het succes van Whitman heeft zich vertaald in financiële welvaart, ze heeft een vermogen van ongeveer $ 1 miljoen.

Ze is een voormalig kindsterretje

Mae Whitman
Mae Whitman

Mae's filmdebuut als acteur kwam op When a Man Loves a Woman met Meg Ryan, maar haar eerste acteeroptreden was in een Tyson Chicken Commercial. Mae Whitman werkt al sinds ze 2 jaar oud was, het voormalige kindsterretje heeft haar plek in Hollywood gecementeerd. Ze heeft een divers acteerbereik en heeft alles gespeeld, van de dochter van George Clooney in One Fine Day tot een crimineel in Good Girls.

Daarnaast heeft Mae ook een uitgebreid CV met stemacteurs voor televisie, film en videogames. Haar harde werk heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, Mae heeft een indrukwekkend vermogen van $ 1 miljoen. Het was een soepele overgang voor de actrice die van een kindsterretje naar volwassenheid ging en meer complexe en volwassen rollen op zich nam.

Haar meest recente werk is NBC's Good Girls waar ze haar komische kant aanbort, Mae speelt Annie Marks. De actrice vertelde Variety: "Een van de eerste dingen die me naar deze rol trok, is het feit dat ik nog nooit zoiets heb gespeeld in mijn leven. Ik denk altijd dat ik de neiging heb om de meer serieuze persoon of de echt wijs-voorbij te spelen. -tiener van haar jaar."

Ze is BFFs met Jane Levy

Jane Levy en Mae Whitmore
Jane Levy en Mae Whitmore

Het is schattig als vriendschappen tussen beroemdheden bloeien, en voor Jane Levy, ster van Mae Whitman en Zoey's Extraordinary Playlist, is hun achtjarige vriendschap zeker BFF-doelen. Het duo ontmoette elkaar via gemeenschappelijke vrienden en voelde meteen een klik met elkaar.

In een interview met The Hollywood Reporter onthulde Mae: "Ik raak heel gemakkelijk overweldigd en ik ben erg gevoelig, dus het is moeilijk voor mij om beslissingen te nemen en ik moet veel dingen uitpraten."

De actrice sprak over hoe Jane en haar Parenthood-co-ster Lauren Graham haar besluitvormingsproces helpen beïnvloeden. Ze wendt zich tot het perspectief van de twee vrouwen op dingen en projecten.

"Eén ding dat me echt enorm helpt, is de invloed van mijn beste vrienden. Ik heb twee mensen die heel, heel close zijn en die me zo goed kennen dat het zo'n geschenk is. Ik ben zo dankbaar dat ik kunnen mijn leven volledig in hun handen leggen."

Aanbevolen: