Mae Whitman: 10 beste films & tv-showrollen, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Mae Whitman: 10 beste films & tv-showrollen, gerangschikt
Mae Whitman: 10 beste films & tv-showrollen, gerangschikt
Anonim

Mae Whitman is een van die actrices die het gevoel heeft dat ze een vriend zou kunnen zijn. Ze neemt altijd eigenzinnige rollen aan en toont zelfs haar gevoel voor humor op haar Instagram-pagina, want haar gebruikersnaam is @mistergarf. Welke rol ze tot nu toe in haar carrière ook heeft gespeeld, ze heeft laten zien dat ze grappig kan zijn en zich ook kan verdiepen in serieuze onderwerpen.

Whitman heeft in veel films gespeeld en had tijdens haar carrière grote en kleine rollen op televisie, en het is interessant om haar meest meeslepende rollen te bekijken.

10 Marcy On Gilmore Girls: A Year In The Life

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien Whitman samen met Lauren Graham speelde in Parenthood, is het logisch dat ze een kleine rol speelde in de Netflix-revival van Gilmore Girls.

Aangezien dit een cameo was, staat het op de laatste plaats, maar het is nog steeds een geweldige rol voor haar. Whitman verschijnt in de aflevering "Spring", wanneer de moeder en dochter in een lange rij staan om een rare donut te krijgen in New York City.

9 Sarah over wanhopige huisvrouwen

Afbeelding
Afbeelding

Fans weten misschien niet dat Mae Whitman ook in een aflevering van Desperate Housewives zat. Ze was in seizoen drie aflevering "Nice She Ain't" als Sarah, een vriend van Susan's dochter Julie.

Dit was een heel klein onderdeel, dus het kon niet hoger gerangschikt worden, maar het liet wel zien dat Whitman perfect een tiener kon spelen, wat ze nog een paar keer deed.

8 Casey Green In Wanneer een man van een vrouw houdt

Afbeelding
Afbeelding

Mae Whitman-fans kunnen haar allereerste rol in een film niet negeren. Ze speelde Casey Green, de dochter van Meg Ryan's personage, in de film When A Man Loves A Woman uit 1994.

Omdat Whitman vier was toen ze de film maakte, is het echt ongelooflijk om naar zo'n getalenteerde jonge actrice te kijken. Whitman vertelde dat ze tijdens haar auditie eten at dat buiten zat en iedereen zei dat het zo grappig was dat ze de rol moest krijgen.

7 Jack In Valley Girls

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de film Valley Girls uit 2020 niet super goed werd ontvangen, is de rol van Mae Whitman interessant. Ze speelt Jack, die bas speelt in een band en beste vrienden is met Randy.

Omdat deze film een musical is, is het cool om Whitman een rol te zien spelen, aangezien ze nog niet in dat genre is opgenomen.

6 Heather Douglas over Grey's Anatomy

Afbeelding
Afbeelding

Grey's Anatomy is een van die tv-shows waar bijna elke beroemde acteur minstens één keer lijkt te stoppen, dus het is logisch dat Mae Whitman in een paar afleveringen was.

Whitman was een personage genaamd Heather Douglas in twee Grey's Anatomy-afleveringen in 2006. Ze speelde een tiener die haar ruggengraat moet laten repareren via een (zeer dure) operatie. Ze doet geweldig werk hier en het bewees dat ze enig bereik had omdat ze met een serieus probleem te maken had.

5 Sarah Tuttle op vrienden

Afbeelding
Afbeelding

Mae Whitman was een super schattig, dierbaar kind en veel fans herinneren zich dat ze in een aflevering van Friends in het derde seizoen zat. In 'The One Where Rachel Quits' speelde ze een kind dat Ross nodig had om haar te helpen bij het verkopen van koekjes omdat ze haar been had bezeerd. Ze droeg het Brown Bird-uniform en had er niet liever uit kunnen zien.

Dit is een van Whitman's beste rollen, want het was al vanaf het moment dat ze op het scherm te zien was duidelijk dat ze echt acteertalent had.

4 Ann Veal in gearresteerde ontwikkeling

Afbeelding
Afbeelding

Whitman's personage, Ann Veal, verscheen in 16 afleveringen van Arrested Development. Er is niets beters dan na een zware week naar een sitcom voor zelfzorg te kijken en dit is een van de beste om te bekijken.

Ze is een erg saai persoon die met George Michael uitgaat en hij vergeet altijd haar naam omdat ze zo saai is. Haar favoriete snack is een hardgekookt ei met een beetje mayo erop en ze noemt het een "maynoegg". Dit is een van Whitman's beste rollen, omdat het zeker niet gemakkelijk is om een saai personage te spelen dat tegelijkertijd ook erg gedenkwaardig is.

3 Bianca Piper In The DUFF

Afbeelding
Afbeelding

Toen Whitman Bianca Piper speelde, de hoofdpersoon in de tienerfilm The DUFF, was het haar op twee na beste rol ooit. Hoewel sommige films over populaire en impopulaire middelbare scholieren saai kunnen zijn en het lijkt alsof de boodschap al een miljoen keer is gezegd, deed Whitman iets unieks met de rol.

Als Bianca was ze vertederend en sympathiek, en ze zorgde ervoor dat het publiek zich zorgen maakte over haar onzekerheden. Dit is een goed voorbeeld van Whitman die een rol op zich neemt die zowel grappig als serieus is, wat aanvoelt als haar handelsmerk.

2 Annie Marks On Good Girls

Afbeelding
Afbeelding

Good Girls is een prachtige serie over drie vrienden die een supermarkt overvallen. Het is zeker een high-concept, maar de personages zorgen ervoor dat kijkers na de gekke eerste aflevering willen blijven hangen.

Whitman speelt Annie Marks, een alleenstaande moeder die probeert rond te komen en worstelt met gevoelens voor haar ex. Het is haar op één na beste rol omdat ze veel emotionele momenten beleeft en het is ontroerend om te zien.

1 Amber Holt op ouderschap

Afbeelding
Afbeelding

Whitman is absoluut het best bekend voor haar tijd in Parenthood, een hartverwarmend tv-drama dat zes seizoenen beslaat. Ze speelde Amber Holt, die moeite had met haar moeder Sarah Braverman (gespeeld door Lauren Graham), en die het echt moeilijk had om op te groeien.

Amber heeft een geweldige verhaallijn en verandert van een stout meisje in een jonge moeder. Dit is zonder twijfel de beste rol van Whitman, omdat ze kijkers de emoties van Ambers reis echt laat voelen.

Aanbevolen: