Rick Riordan zegt dat 'Percy Jackson' teen-tot-teen staat met 'WandaVision' & 'The Mandalorian

Inhoudsopgave:

Rick Riordan zegt dat 'Percy Jackson' teen-tot-teen staat met 'WandaVision' & 'The Mandalorian
Rick Riordan zegt dat 'Percy Jackson' teen-tot-teen staat met 'WandaVision' & 'The Mandalorian
Anonim

De Percy Jackson-serie gaat Disney+ veel meer kosten dan alleen een aardige cent.

Als we iets hebben geleerd van het succes van WandaVision en The Mandalorian, is het dat Disney+ een mooie toekomst voor zich heeft. De streamingdienst heeft groen licht gegeven voor meerdere Marvel- en Star Wars-gerelateerde projecten, waaronder Hawkeye van Jeremy Renner en Hailee Steinfeld, en The Book of Boba Fett met Ming-Na Wen in de hoofdrol.

Disney+ werkt ook aan een televisiebewerking van Rick Riordan's serie fantasy-avonturenromans. De auteur heeft eindelijk een update met fans gedeeld en onthulde dat de serie hetzelfde kwaliteitsniveau zou leveren als WandaVision en The Mandalorian.

Het pilootscript voor Percy Jackson is nu voltooid

Rick Riordan kondigde in mei vorig jaar aan dat zijn romans een televisiebewerking zouden krijgen. Percy Jackson and the Olympians werd eerder verfilmd in twee films onder leiding van Logan Lerman en kostte ongeveer $ 95 miljoen om te maken, maar WandaVision en The Mandalorian alleen al kostten Disney elk ongeveer $ 200 miljoen.

"Goede tv is niet goedkoop. Qua kwaliteit moet dit op gelijke voet staan met Disney+-hits als Wandavision en Mandalorian", deelde Riordan op zijn blog.

De schrijver voegde eraan toe: "Het helpt echt dat Disney begrijpt hoe geweldig en enorm een fanbase Percy Jackson heeft, dus bedankt allemaal daarvoor!"

Als de leidinggevenden van Disney+ een dergelijk hoog budget beloven, zal de serie zeker een hoog kwaliteitsniveau leveren. De associatie van Rick Riordan met het project is nog een reden om te geloven dat de Percy Jackson-serie in goede handen is.

De boeken beschrijven de buitenaardse avonturen van Percy Jackson en zijn vrienden, afgezet tegen een rijk tapijt uit de Griekse mythologie.

Voor Percy Jackson-fans die zich afvragen wat de plot van de serie is, volgt seizoen 1 (we hopen dat er een zal zijn voor elk van de 5 boeken) The Lightning Thief.

De eerste roman volgt Percy als een 12-jarige jongen met de diagnose dyslexie en ADHD, die ontdekt dat zijn brein is ingesteld op het lezen van Oudgrieks. Percy ontdekt uiteindelijk dat hij de zoon is van de Griekse god Poseidon en reist naar Kamp Halfbloed waar zowel vrienden als vijanden op zijn komst wachten.

Er is geen gesprek geweest over de casting voor de serie, maar we hopen dat Logan Lerman kan terugkeren om Poseidon te spelen, aangezien hij er duidelijk de rol uitziet!

Aanbevolen: