Een blik op hoe Dave Bautista zijn nettowaarde van $ 16 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Een blik op hoe Dave Bautista zijn nettowaarde van $ 16 miljoen vergaarde
Een blik op hoe Dave Bautista zijn nettowaarde van $ 16 miljoen vergaarde
Anonim

Het pad om een filmster te worden is er een die uniek is voor elke artiest die de reis maakt, en de gelukkigen die het daadwerkelijk maken, kunnen anderen aanmoedigen om hun dromen na te jagen. Lady Gaga begon in de muziek, Jennifer Lopez begon als danseres en Dwayne Johnson was een professionele worstelaar voordat hij vooruitgang boekte in de business.

Dave Bautista is door de jaren heen enorm beroemd geworden, en hij heeft dit gedaan door grote rollen in populaire films te krijgen. Bautista had geen conventioneel pad om te komen waar hij nu is, maar net als Dwayne Johnson nam hij zijn ervaring uit sportentertainment en maakte daar goed gebruik van.

Laten we eens kijken naar de reis van Dave Bautista en zien hoe het allemaal ging om zijn vermogen te vergroten!

Hij was een enorme WWE-ster

Het is gemakkelijk om te kijken naar wat Dave Bautista in Hollywood heeft gedaan en aan te nemen dat het grootste deel van zijn vermogen van $ 16 miljoen afkomstig is uit zijn tijd in film en televisie, maar de waarheid is dat hij een enorme ster was in de WWE nog voordat hij de overstap naar acteren maakte.

Voor degenen die geen professioneel worstelen volgen, Dave Bautista was een enorme ster tijdens het hoogtepunt van zijn carrière in de WWE, en als zodanig werd hij rijkelijk gecompenseerd. De man was een gelijkspel dat de headliner was van massale pay-per-views en hij verscheen op de grootste shows die de promotie elk jaar opzette.

Een van de interessante dingen over de tijd van de Bautista in het professionele worstelen is dat hij, zelfs nadat hij was uitgebroken in grote filmrollen, nog steeds terugkeerde naar de WWE om opnieuw op een aantal grote kaarten te strijden. Dit heeft de artiest ongetwijfeld een hoop geld opgeleverd, aangezien een WWE erom bekend staat hun grootste sterren te compenseren met nog grotere cheques.

Hoe geweldig en vruchtbaar zijn tijd in het professionele worstelen ook was, toen Hollywood aanklopte en Batista de kans kreeg om zich te vestigen als een legitieme acteur, sprong hij er helemaal overheen. Dit werd uiteindelijk een briljante beslissing voor de man die op een gegeven moment vooral bekend stond om zijn professionele worstelen.

Films maakten hem bankier

Door de jaren heen zijn er genoeg sterren geweest die hebben geprobeerd een succesvolle overgang van de WWE naar film en televisie te maken, en hoewel maar weinig artiesten echt voet aan de grond krijgen in het bedrijf, zijn anderen, zoals Dave Bautista, eindigen met de hoofdrol in enorme projecten.

Op dit moment zijn de meeste mensen bekend met de artiest dankzij zijn werk in het Marvel Cinematic Universe als het personage Drax uit de Guardians of the Galaxy-franchise. Er zijn niet alleen twee enorm succesvolle Guardians of the Galaxy-films geweest, maar Bautista verscheen ook in beide Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame, waarvan de laatste de meest winstgevende film aller tijden werd

Buiten de MCU is Dave Bautista ook te zien geweest in grote projecten zoals Blade Runner 2049, James Bond's Spectre, en hij zal volgens IMDb te zien zijn in de aankomende film, Dune. Hij heeft misschien niet hetzelfde type naamwaarde als Dwayne Johnson nu heeft, maar met zijn oeuvre en potentieel kan Dave Bautista uiteindelijk ook een A-lister worden.

Hoewel de meeste mensen hem zouden herkennen voor zijn werk op het grote scherm, is Dave Bautista door de jaren heen in een aantal televisieprojecten verschenen, zelfs daterend uit zijn tijd toen hij nog in de WWE zat. Hij verscheen in projecten als Smallville, Chuck en What We Do in the Shadows.

Hij heeft ook goedkeuringsgeld verdiend

Hoe geweldig zijn tijd in acteren en professioneel worstelen ook is geweest, een andere solide manier waarop Dave Bautista geld heeft weten te verdienen, is door goedkeuringsdeals te sluiten met grote merken die bereid zijn hem als spreekbuis te gebruiken.

Een van de meer populaire advertentiecampagnes waaraan de artiest deelnam, was voor het merk Smirnoff, waarin de artiest in een aantal commercials te zien was. Er is geen definitief bedrag bekend voor wat Bautista werd betaald om voor Smirnoff te werken, maar gezien zijn sterrenkracht kunnen we ons alleen maar voorstellen dat hij rijkelijk werd beloond.

Dankzij zijn succesvolle samenwerking met Smirnoff kunnen we absoluut zien dat Dave Bautista lucratieve sponsoring blijft binnenhalen. Er zijn een aantal artiesten die merkdeals binnenhalen, en Dave kan zeker profiteren van deze trend.

Dave Bautista heeft een ongelooflijk diverse en unieke tijd achter de rug in de entertainmentindustrie, wat er allemaal toe heeft geleid dat hij een indrukwekkend vermogen heeft vergaard.

Aanbevolen: