Wie is 'The Witcher'-actrice Anna-Louise Plowman?

Inhoudsopgave:

Wie is 'The Witcher'-actrice Anna-Louise Plowman?
Wie is 'The Witcher'-actrice Anna-Louise Plowman?
Anonim

Fans van de Netflix-serie The Witcher vonden het geweldig om te horen dat Bridgerton-ster Andjoa Andoh zich bij seizoen twee voegt. Het is altijd spannend om te horen dat een goede show een nieuw seizoen krijgt, en het zien van indrukwekkende talenten die zich inschrijven is nog beter.

Kijkers krijgen nog meer kansen om deel uit te maken van deze fascinerende wereld, want er komt een prequel-serie voor The Witcher.

Anna-Louise Plowman staat bekend om het spelen van Zola in The Witcher, en ze heeft een aantal andere interessante rollen gespeeld. Laten we meer te weten komen over deze actrice.

Gezinsleven

Het is leuk om fantheorieën over The Witcher te vergelijken, en de show is zo goed vanwege de geweldige cast.

Volgens IMDb werd Anna-Louise Plowman geboren in Nieuw-Zeeland en ging ze naar de Lecoq School in Parijs, samen met de London Academy of Music and Dramatic Art. Ze heeft drie kinderen met haar man, Toby Stephens: een zoon genaamd Elijah en twee dochters genaamd Tallulah en Kura.

Op haar Twitter-account staat in haar biografie: "Actrice, vrouw en mama van 3 gekke kleine mensen, medeoprichter van APT Productions."

Opmerkelijke rollen

Anna Louise Plowman
Anna Louise Plowman

Plowman staat bekend om zijn hoofdrol in de tv-serie Black Sails, die werd uitgezonden van 2000 tot 2004, als Dr. Sarah Gardner. Plowman was in vijf afleveringen en volgens Looper is het personage een archeoloog.

Looper merkt ook op dat Plowman Diana Goddard was in een aflevering van Doctor Who in 2005 en dat ze mevrouw Hudson speelde in Black Sails.

Plowman heeft door de jaren heen gestaag gewerkt: in 2004 was ze in twee afleveringen van de tv-miniserie I Knew He Was Right als Caroline Spalding, en in 2005 was ze in de tv-film Days of Darkness. In 2006 speelde ze Helen Marsden in een aflevering van Marple, en ze speelde Annalese Carson in Holy City.

Samenwerken

Anna-Louise Plowman is niet alleen in veel tv-shows verschenen, waaronder haar Netflix-show The Witcher, maar ze speelde ook in toneelstukken.

Plowman's pagina op United Agents toont de lijst met film-, tv- en theaterrollen die ze heeft gespeeld. Ze heeft in de loop der jaren in veel toneelstukken gespeeld, met name Private Lives.

Plowman en haar man hebben het echtpaar Sybil en Elyot twee keer gespeeld in het toneelstuk Private Lives van Noël Coward, volgens Official London Theatre.

Plowman en Stephens produceerden het stuk ook, en Plowman deelde haar gedachten daarover: "Het gaat om controle. Acteurs hebben heel weinig controle over hun werk en wat ze doen. We hebben drie kinderen [Eli, zes, Tallulah, vier en Kura, twee] en onvermijdelijk denk je dat het geweldig is om theater te doen, maar je verdient niet echt genoeg geld om dat te doen als je een gezin hebt. Dus we dachten: 'Wat kunnen we doen om te kijken of we een beetje meer betrokken kunnen zijn bij wat we doen?' Dit is niet iets nieuws en unieks. Acteurs produceerden en beheerden hun werk."

Op de vraag of ze aan hetzelfde acteerproject wilden werken, zei Plowman: "Het was een bewuste beslissing. We hadden het min of meer vermeden. We hadden altijd gedacht dat we niet samen theater zouden doen omdat het kan lastig zijn, maar dit leek gewoon perfect voor ons en we wilden samen dingen produceren."

Op de vraag of ze 'bijgeloof' heeft, zei Plowman: 'Ik heb graag een parfum voor elk personage. Ik vind een geur.'

Anna-Louise Plowman heeft een fascinerende carrière achter de rug en fans hopen dat ze terugkeert naar seizoen twee van The Witcher.

Aanbevolen: