Fans reageren op 'Scrubs'-acteur Donald Faison die wordt gecast als professor Utonium in de reboot van 'The Powerpuff Girls

Fans reageren op 'Scrubs'-acteur Donald Faison die wordt gecast als professor Utonium in de reboot van 'The Powerpuff Girls
Fans reageren op 'Scrubs'-acteur Donald Faison die wordt gecast als professor Utonium in de reboot van 'The Powerpuff Girls
Anonim

Officieren hebben bevestigd dat Donald Faison Professor Drake Utonium zal spelen in de live-action reboot van 'The Powerpuff Girls'.

Bekend om zijn rollen in Clueless en Scrubs, acteur en komiek Donald Faison is staat op het punt een personage aan te nemen dat unieker is dan ooit tevoren. Hoewel hij erom weet mensen aan het lachen te maken tijdens zijn film- en televisiepersonages, vragen fans zich nog steeds af hoe hij zijn rol zal vertolken.

Professor Utonium is het wetenschappelijke genie dat de Powerpuff Girls in zijn lab creëerde. Zijn karakter is eigenzinnig en trots, wat altijd Faisons sterkste acteereigenschappen zijn geweest.

Nadat de reboot vorig jaar werd aangekondigd, werd er al gespeculeerd of de CW een live-action versie van de show zou maken. Hoewel fans van Twitter meer steun voor de show hebben gekregen na de castingaankondiging van Faison, twijfelen sommigen nog steeds aan zijn vermogen om de rol op zich te nemen en of hij zal slagen.

De originele animatieserie ging in première op Cartoon Network in 1998 en eindigde in 2005. Het vertelt het verhaal van drie kleine meisjes die zijn gemaakt met "suiker, kruiden en alles wat lekker is", evenals "Chemische X." Hierdoor zouden Blossom, Bubbles en Buttercup ontstaan, drie meisjes met superkrachten die graag misdaad bestrijden.

Niet zo lang geleden waren Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault aangekondigd als de actrices die Blossom, Bubbles en Buttercup spelen. Hoewel de creatie van de reboot nog steeds controversieel was, prezen veel fans de keuzes van de actrice voor de rollen.

Behalve dat de show niet geanimeerd is, zal de reboot een heel ander plot hebben dan het origineel en zal de show geen naam krijgen The Powerpuff Girls.

De show is hernoemd naar Powerpuff. Het zal het verhaal vertellen van Blossom, Bubbles en Buttercup als meisjes van in de twintig die er een hekel aan hadden dat ze geen echte jeugd hadden vanwege hun krachten en capaciteiten om misdaad te bestrijden.

Powerpuff wordt de derde reboot-serie van The Powerpuff Girls. Hoewel het CW-rebootproject sinds augustus 2020 aan de gang is, is er geen woord over een volledige plot, premièredatum of het aantal afleveringen voor het eerste seizoen. Er zijn ook geen andere aankondigingen gedaan over andere personages dan Faison, Bennet, Cameron en Perrault.

Aanbevolen: