Twitter Lof 'Stranger Things'-ster Caleb McLaughlin voor zijn draai aan 'Concrete Cowboys

Inhoudsopgave:

Twitter Lof 'Stranger Things'-ster Caleb McLaughlin voor zijn draai aan 'Concrete Cowboys
Twitter Lof 'Stranger Things'-ster Caleb McLaughlin voor zijn draai aan 'Concrete Cowboys
Anonim

Stranger Things-alumnus Caleb McLaughlin heeft lof gekregen voor zijn optreden in het Amerikaanse westerse drama van Netflix, Concrete Cowboy.

In de film geregisseerd door Ricky Staub, schittert McLaughlin als Cole, een opstandige tiener die naar zijn vervreemde vader Harp (Idris Elba) in Noord-Philadelphia wordt gestuurd, waar hij contact maakt met de lokale stedelijke zwarte cowboygemeenschap.

De film is een bewerking van de roman Ghetto Cowboy van Greg Neri, die ook het script schreef.

Caleb McLaughlin toont zijn dramatische bereik op Netflix-drama 'Concrete Cowboy'

In première vorig jaar op het Toronto International Film Festival, heeft Concrete Cowboy positieve recensies ontvangen. Vooral fans gingen naar sociale media om de lof van McLaughlins beurt als Cole te zingen.

"caleb mclaughlin heeft geen vreemdere dingen nodig, vreemdere dingen hebben hem nodig", schreef een fan op Twitter.

“Caleb Mclaughlin geeft ons echt geweldige prestaties. Ik kan niet wachten om zijn bereik door de jaren heen te zien, was een andere opmerking.

"ik zie het aantal volgers van caleb mclaughlin omhoog gaan na een betonnen cowboy", schreef een bezorgde fan.

De jonge acteur beleefde zijn grote doorbraak in de nostalgische sci-fi-serie Stranger Things uit de jaren 80 van Netflix, waar hij schittert als Lucas Sinclair.

McLaughlin's co-ster Gaten Matarazzo, die Dustin Henderson speelt in de serie gemaakt door de Duffer Brothers, toonde ook zijn steun voor Concrete Cowboy.

"Ja, ik ben erg opgewonden!" Matarazzo reageerde op een fan die hem om inzichten vroeg over de nieuwe film van McLaughlin.

“Weet alleen wat @calebmclaughlin me heeft verteld. Maar god wat ziet het er goed uit. Trots op die man, voegde Matarazzo eraan toe.

McLaughlin over het voor een tijdje achterlaten van de rol van 'vreemde dingen'

McLaughlin zei dat het "zeer verfrissend" voor hem was om buiten de rol van Lucas voor Concrete Cowboy te stappen.

“Ik speel al jaren Lucas. Soms denk ik bijna dat ik Lucas ben. Ik moet zijn als 'Whoa, ik moet iets anders doen' , vertelde hij aan Cinema Blend.

“Dus, ik denk dat het verfrissend was om naar deze film te komen, vooral voor mij als acteur die zich net aan het ontwikkelen was, en een echte uitdaging voor mezelf. Deze film was echt een uitdaging, het was niet gemakkelijk. Het toonde echt mijn bereik en mijn acteercapaciteiten, vervolgde hij.

McLaughlin keert terug naar Hawkins, Indiana in het vierde seizoen van Stranger Things, dat nog geen releasedatum heeft.

Concrete Cowboy streamt wereldwijd op Netflix

Aanbevolen: