Welke 'Jumanji'-ster heeft de hoogste nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Welke 'Jumanji'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Welke 'Jumanji'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Anonim

Franchisefilms zijn kaskrakers die de concurrentie kunnen domineren wanneer ze op het grote scherm verschijnen. De MCU is de leidende kracht in Hollywood, maar er zijn tal van andere franchises die blijven bloeien.

De Jumanj-franchise kreeg zijn start op het grote scherm in de jaren 90, en na een lange pauze kwam het op een grote manier terug met een nieuwe cast en twee succesvolle films. De sterren van de moderne films zijn allemaal behoorlijk succesvol, en elk heeft een indrukwekkend vermogen.

Laten we eens kijken welke Jumanji-ster het hoogste vermogen heeft.

Dwayne Johnson is nummer één met $400 miljoen

Jumanji Dwayne Johnson
Jumanji Dwayne Johnson

Als je kijkt naar het primaire lid van de Jumanji-cast, kan slechts één persoon aanspraak maken op het hoogste vermogen. Het zal niemand verbazen dat Dwayne Johnson bovenop zit met een gigantisch vermogen van $ 400 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Johnson is tegenwoordig een van de meest populaire figuren ter wereld en hij heeft een obscene hoeveelheid werk verzet om te komen waar hij nu is. Hij begon in de jaren 90 in de wereld van het professionele worstelen en werd uiteindelijk een van de grootste WWE-sterren aller tijden. Zijn charisma was echter gewoon te groot voor de ring, en toen Hollywood aanklopte, haalde Dwayne het geld binnen.

Het was niet altijd het meest soepele proces, maar Dwayne Johnson heeft nu een hele reeks blockbuster-hits onder zijn riem. Dankzij Ballers heeft hij ook een succesvol televisieproject, wat hem alleen maar meer geld heeft opgeleverd. Johnson kan zelfs meer dan $ 20 miljoen opbrengen voor een enkele film.

Naast dit werk op het grote en kleine scherm, verdient hij ook geld door grote goedkeuringsdeals te sluiten met bedrijven als Under Armour. Nog steeds niet onder de indruk? Johnson bouwt ook zijn Teremana-bedrijf op, dat een recordbrekende start heeft gemaakt voor een geestenbedrijf. Ja, de man is een machine om geld te verdienen, en er is nog genoeg ruimte om te groeien.

Hoe indrukwekkend dit ook is, zijn Jumanji-collega's doen het best goed voor zichzelf.

Kevin Hart sport $200 miljoen

Jumanji Kevin Hart
Jumanji Kevin Hart

Kevin Hart is niet alleen een van de meest succesvolle komische acteurs van zijn tijd, hij is ook een stand-upcomedy-titan die in staat is om elke avond grote zalen uit te verkopen. Hart heeft zijn merk uitgebouwd tot een echte krachtpatser, en volgens Celebrity Net Worth heeft de ster een nettowaarde van $ 200 miljoen.

Het ging niet altijd soepel voor Kevin Hart, omdat veel mensen Soul Plane gelukkig zijn vergeten, maar door hard te werken en de juiste rollen te vinden, is de artiest een ster op de A-lijst geworden. Dit bleek op zijn beurt een enorme boost te zijn voor zijn komische carrière. In feite laat Celebrity Net Worth zien dat Hart alleen al door touren tot $ 70 miljoen per jaar kon verdienen. Er zijn maar weinig komieken op de planeet die in de buurt komen van dat aantal.

Comedy alleen heeft hem geld opgeleverd, maar Harts tijd op het grote scherm levert hem ook miljoenen op. De acteur heeft in grote films gespeeld zoals Ride Along, Central Intelligence, The Secret Life of Pets en meer. Het succes van deze films in combinatie met zijn komedie en andere zakelijke interesses hebben Hart honderden miljoenen dollars waard gemaakt.

Hart en Johnson zijn op dit moment het meeste waard, en dankzij enkele enorme successen zijn hun medesterren klaar om te gaan.

Jack Black heeft $50 miljoen, en Karen Gillan heeft $2 miljoen

Jumanji jack Zwart
Jumanji jack Zwart

Komische krachtpatser Jack Black klokt binnen op de derde plaats van de hoofdcast met een nettowaarde van $ 50 miljoen. Dit lijkt misschien klein in vergelijking met Johnson en Hart, maar een nettowaarde van $ 50 miljoen is een ongelooflijk indrukwekkend aantal voor iedereen om te hebben. Black heeft dit bereikt na jaren van muziek en films maken.

Het grootste deel van Black's fortuin is gemaakt op het grote scherm. Dankzij enorme projecten zoals Shallow Hal, School of Rock, Tropic Thunder en de Kung Fu Panda-franchise, heeft Black het geld en de liefde van fans over de hele wereld verzameld. Bovendien heeft hij het ook heel goed gedaan in de muziekwereld met zijn band, Tenacious D. Ze hebben heel veel platen verkocht en grote shows gespeeld.

Met een nettowaarde van $ 2 miljoen komt Karen Gillan onder de andere drie sterren van de film. Hoewel dit aantal niet is wat sommigen zouden verwachten, zal het in de loop van de tijd alleen maar toenemen. Gillan heeft de franchises Jumanji en Guardians of the Galaxy al op haar naam staan, om nog maar te zwijgen van Avengers: Infinity War en Endgame. Ja, dit aantal gaat de komende jaren exploderen.

De primaire sterren van Jumanji hebben miljoenen verdiend en ze vertonen geen tekenen van vertraging.

Aanbevolen: