Al Pacino is niet trots op zijn Razzie-overwinning voor deze film

Al Pacino is niet trots op zijn Razzie-overwinning voor deze film
Al Pacino is niet trots op zijn Razzie-overwinning voor deze film
Anonim

Al Pacino heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en hij is door talloze prijsuitreikingen en fans erkend voor een heleboel verschillende rollen.

Niet elke film waarin hij heeft gespeeld, is natuurlijk een spannende ervaring geweest. Hoewel hij veel kansen heeft gehad, heeft hij ook tegen sommige projecten nee gezegd. Pacino had zelfs bijna een rol in 'Star Wars'.

Maar Pacino heeft ook een aantal spraakmakende vriendschappen opgebouwd, zoals zijn bromance met Robert De Niro. Het lijkt erop dat zijn filmcarrière heeft geleid tot een aantal geweldige en opmerkelijke momenten.

Maar het heeft ook enkele nadelen -- zoals die keer dat hij een Razzie-prijs verdiende voor een film.

Al Pacino heeft Tony-awards, Emmy-awards en allerlei andere nominaties verdiend. Sterren als Keanu Reeves hebben zelfs loonsverlagingen doorgevoerd om met de gewaardeerde acteur te werken. Maar als het op de film 'Jack and Jill' aankwam, was het optreden van Al niet bepaald goed.

Om eerlijk te zijn, het was een Adam Sandler-film die ook een hoop andere Razzies opleverde. Maar Al's rol in 'Jack and Jill' werd niet goed beoordeeld, merkte BBC op. Hoewel Sandler gewend is om Razzies te verdienen voor zijn werk -- en in dit geval meerdere, aangezien hij zowel Jack als Jill speelde -- vond hij de 'eer' waarschijnlijk niet erg.

Al, die zichzelf speelde, ontving een prijs voor de 'slechtste mannelijke bijrol', maar de film ontving ook prijzen in letterlijk elke andere categorie. Dus het was niet per se een minpuntje in de richting van Pacino, maar hij was nog steeds niet onder de indruk.

Adam Sandler en Al Pacino
Adam Sandler en Al Pacino

Hij kwam bijvoorbeeld niet opdagen om de prijs in ontvangst te nemen. Maar bijna niemand doet dat; Bill Cosby begon een trend van sterren die af en toe kwamen opdagen om hun prijzen in ontvangst te nemen. Hoewel Adam bekend is met razernij, komt hij ook niet opdagen -- niet voor een van zijn 12 prijzen.

En de ultieme Razzie-kampioen, Sylvester Stallone, is nog nooit persoonlijk verschenen om zijn 20 Razzies op te eisen.

Het is misschien geen plaat om trots op te zijn, maar het is duidelijk dat Al Pacino zichzelf als een serieuze acteur beschouwt. Hij heeft meer gewaardeerde prijzen verdiend voor zijn films, is erkend door filminstituten en fans, en blijft acteren, zelfs op 80-jarige leeftijd.

Dus hoewel Al misschien niet trots is op de Raspberry-prijs, zal het zijn overigens uitstekende acteerrecord waarschijnlijk niet bederven. En om eerlijk te zijn, hij had waarschijnlijk een beetje razernij verwacht omdat hij in zo'n gekke film met Adam Sandler was verschenen.

Als hij serieuzer genomen wil worden, heeft Al waarschijnlijk geleerd Sandler-projecten uit de weg te gaan, en iedereen die een recordhouder is als het gaat om Razzie-awards.

Aanbevolen: