Julia-Louis Dreyfus maakt haar MCU-debuut in 'The Falcon and the Winter Soldier', aflevering 5

Julia-Louis Dreyfus maakt haar MCU-debuut in 'The Falcon and the Winter Soldier', aflevering 5
Julia-Louis Dreyfus maakt haar MCU-debuut in 'The Falcon and the Winter Soldier', aflevering 5
Anonim

De 5e aflevering van The Falcon and The Winter Soldier, getiteld 'Truth', zit vol actie en emoties. Na te zijn begonnen met geweldige actiescènes, bevat de aflevering een aantal bittere onthullingen in het midden en eindigt met een reeks verbindende en open scènes die waarschijnlijk in de volgende aflevering zullen worden voortgezet.

De nieuwste aflevering verraste fans ook met een nieuwe toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe: Emmy-winnende actrice Julia Louis-Dreyfus.

De Seinfeld-ster debuteerde als Contessa Valentina Allegra de Fontaine. De strips toonden het debuut van dit personage als een Italiaans jetsetlid, die is opgeleid als S. H. I. E. L. D. agent en wordt later verliefd op regisseur Nick Fury.

Later blijkt echter dat ze een mol is die werd gestuurd om te infiltreren in de S. H. I. E. L. D. en wordt later de schurk Madame Hydra.

Fontaine was te zien in een korte scène in deze aflevering, waarin ze John Walker (Wyatt Russell) in het nauw drijft en hem vraagt haar te komen halen. Het is verplicht om te vermelden dat ze dit op een nogal dwingende toon doet, nadenkend over hoe angstaanjagend haar karakter kan zijn.

Volgens Vanity Fair zou Louis-Dreyfus oorspronkelijk debuteren in de aankomende Scarlett Johansson-film, Black Widow-film, die in mei 2020 zou verschijnen, gevolgd door The Falcon en The Winter Soldier in augustus 2020 De pandemie veranderde echter nogal wat van Marvel's plannen.

Louis-Dreyfus is nu het middelpunt van veel fandiscussies over de vraag of zij de Power Broker is, de schurk die achter de schermen aan de touwtjes trekt van zoveel Marvel-personages. De show heeft tot nu toe laten doorschemeren dat Sharon Carter (Emily VanCamp) de schurk zou kunnen zijn die verborgen is in de schaduw.

Het is ook een raadsel of we Louis-Dreyfus op dit moment in Black Widow zullen zien, of dat haar cameo in die film nu een betwistbaar punt zal zijn. Er moet echter worden opgemerkt dat haar personage bekend staat als een Russische slaper-agent in de strips en daarom mogelijk een cruciale rol speelt in het oorspronkelijke verhaal van Black Widow.

De laatste aflevering van The Falcon and The Winter Soldier zal nu om verschillende redenen een must-see zijn.

Fans willen heel graag weten of Walker het aanbod van de Fontaine om voor haar te werken zal accepteren. Het zou ook interessant zijn om te zien of we meer van de nieuwe schurk en haar potentiële toekomstige rol in de MCU te zien krijgen.

De VEEP-actrice was natuurlijk niet het enige interessante aan de nieuwe aflevering: de aflevering met de titel "Truth" is een subtiele terugkoppeling naar de miniserie Truth: Red, White, and Black uit 2003, die de verhaal van Isaiah Bradley.

Bradley, ook bekend in de strips en onder fans als de 'Black Captain America', was een gevangene en vergeten door zijn eigen regering. Hij werd later gebruikt als proefkonijn voor tal van tests gericht op het repliceren en verbeteren van het Super Soldier Serum. Dit kan duiden op een ander personage dat later in de tijdlijn moet worden toegevoegd.

Aanbevolen: