Hoe 'Gilmore Girls'-ster Lauren Graham echt haar enorme vermogen heeft opgebouwd

Inhoudsopgave:

Hoe 'Gilmore Girls'-ster Lauren Graham echt haar enorme vermogen heeft opgebouwd
Hoe 'Gilmore Girls'-ster Lauren Graham echt haar enorme vermogen heeft opgebouwd
Anonim

Na een bezoek aan een klein stadje kreeg Amy Sherman-Palladino het idee voor Gilmore Girls en fans zijn zo dankbaar voor deze prachtige serie. Gedurende zeven seizoenen en de revival A Year In The Life was de connectie die Rory en Lorelai deelden altijd leuk, hilarisch en hartverwarmend, en de eigenzinnige personages maakten het verhaal echt af. Fans vragen zich af wat seizoen 2 van de revival is en het wordt steeds moeilijker om de hele tijd geduldig te wachten.

Lauren Graham heeft een nettowaarde van $ 15 miljoen, wat indrukwekkend is. Laten we eens kijken hoe ze haar geld verdiende.

'Gilmore Girls'

Seizoen 7 van Gilmore Girls was niet geweldig, maar fans waren nog steeds enthousiast om te horen dat er meer afleveringen naar Netflix zouden komen. Het blijkt dat de opwekking zo goed betaalde dat het geen wonder is dat Lauren Graham zo'n hoog vermogen heeft.

Lauren Graham en Alexis Bledel kregen $ 3 miljoen betaald om te schitteren in Gilmore Girls: A Year In The Life. Volgens Marie Claire kregen ze elk $ 750.000 betaald voor elk van de vier afleveringen.

Dat is serieus indrukwekkend en heeft zeker bijgedragen aan het vermogen van $ 15 miljoen van Lauren Graham.

Wat heeft Graham gemaakt voor de originele serie? Volgens Cheat Sheet kreeg ze $ 50.000 betaald voor elke aflevering van seizoen één tot en met vier. In de publicatie staat dat Graham daarna een loonsverhoging moet hebben gekregen.

The Huffington Post merkte op dat Graham's salaris voor de reboot een "stijging van 1.400 procent" is ten opzichte van de originele show.

'Ouderschap'

Lauren Graham speelde ook in Parenthood als Sarah Braverman en ze kreeg $ 175.000 per aflevering betaald, volgens Celebrity Net Worth.

Aangezien Graham deze rol zes seizoenen speelde, zou dit snel zijn opgelopen.

De seriefinale van Parenthood leidde tot zoveel tranen. De hele show was emotioneel, maar aan het einde van het verhaal van de familie Braverman namen ze afscheid van hun patriarch Zeek en beleefde de familie vele mijlpalen. Adam en Kristina keken toe hoe hun zoon Max afstudeerde, Amber werd weer verliefd, Joel en Julia waren weer gelukkig samen en Sarah deed het goed in haar huwelijk met Hank.

In een interview met Time vergeleek Graham het einde van Parenthood met de finale van seizoen 7 van Gilmore Girls, en merkte op dat ze het verhaal niet goed konden afronden: ze zei: "Met Gilmore Girls hebben we een aflevering die het einde zou kunnen zijn, maar dat is niet hoe je afscheid wilt nemen van personages met wie je zo lang hebt geleefd. Hopelijk zal dit voor mensen bevredigend zijn." Natuurlijk wist niemand nog dat er een Netflix-revival zou komen waardoor de personages hun verhaal konden voortzetten.

Graham deelde dat ze zich aangetrokken voelde tot Parenthood, maar niet zeker was dat ze zich opnieuw zou aanmelden voor een tv-drama: ze zei: "Ik was niet van plan om nog een drama te doen. Ik was niet van plan om een alleenstaande moeder te spelen. Ik was zelfs niet van plan om een ensembleshow te doen. Maar ik had niets gevonden dat ik zo leuk vond. Ik heb zojuist verbinding gemaakt met de show. Maar dat is het grappige van dit bedrijf, je moet een plan maken en er dan voor openstaan dat het niet werkt."

Steady filmrollen en tv-werk

Hoewel Lauren Graham absoluut beroemd is vanwege het spelen van Lorelai Gilmore en Sarah Braverman, omvat haar acteer-cv veel filmrollen. Ze heeft jarenlang gestaag gewerkt, ook al zijn deze filmrollen misschien niet haar meest bekende. Deze filmonderdelen hebben zeker bijgedragen aan haar enorme vermogen.

Graham speelde in het drama One True Thing uit 1998, Bad Santa uit 2003, Omdat ik het zei uit 2007, It's Kind Of A Funny Story uit 2010 en de kerstfilm Merry Friggin' Christmas uit 2014.

Graham heeft de afgelopen jaren ook een aantal tv-rollen op zich genomen: ze speelde Grace Tiverton in Web Therapy, Bridget in Curb Your Enthusiasm, Joan in Zoey's Extraordinary Playlist en Alex Morrow in The Mighty Ducks: Game Changers.

Naast acteren is Lauren Graham ook schrijver. Ze schreef een roman genaamd Someday, Someday Maybe die in 2013 werd uitgebracht, ze schreef een memoires genaamd Talking As Fast As I Can die in 2016 uitkwam, en ze schreef ook In Conclusion, Don't Worry About It, dat in 2018 uitkwam. Deze boeken dragen bij aan haar vermogen en haar acteerprojecten.

Graham vertelde The Hollywood Reporter dat als ze het druk heeft en hard aan het werk is, ze dit momentum kan vasthouden. Ze legde uit: "Ik heb het gevoel dat werk echt werk voortbrengt. Ik schreef dat essayboek tijdens het filmen van Gilmore Girls voor Netflix, en ik ben gewoon een van die mensen die als ik de hele dag niets te doen heb, ik opkijk en ik ben kijken naar Survivor en ik heb niets gedaan. Maar als ik aan het werk ben, krijg ik meer werk gedaan."

Aanbevolen: