Hier is het oorsprongsverhaal van Netflix' 'The Circle

Inhoudsopgave:

Hier is het oorsprongsverhaal van Netflix' 'The Circle
Hier is het oorsprongsverhaal van Netflix' 'The Circle
Anonim

Een "meerval" zijn maakt nu deel uit van ons normale vocabulaire dankzij de documentaire en MTV-serie. Terwijl fans denken dat Catfish: The TV Show nep kan zijn, is het nog steeds een vermakelijke serie en kijkers vragen zich af of koppels daadwerkelijk samen zullen eindigen in elke aflevering.

Toen The Circle begon te streamen op Netflix, waren mensen meteen gefascineerd, omdat het uitgangspunt is dat vreemden in aparte appartementen wonen en via een app praten. Het blijkt ook dat er tijdens deze show wat meerval kan gebeuren, aangezien deelnemers ervoor kunnen kiezen zichzelf te zijn of iemand anders te zijn (ook wel de anderen genoemd).

Soms zijn de Catfish-gastheren verrast en het is zeker waar dat het kijken naar The Circle een super vermakelijke ervaring is. Wat is het oorsprongsverhaal van The Circle? Laten we eens kijken.

Hoe de show tot stand kwam

Fans vragen zich af hoeveel castleden verdienen op The Circle en het is ook interessant om meer te weten te komen over het oorsprongsverhaal van de show.

De Amerikaanse versie van The Circle is gebaseerd op de gelijknamige Britse show.

In een interview met Parade begon Tim Harcourt, de maker van de show, te bespreken hoe de show met Netflix naar andere plaatsen dan alleen het VK zou kunnen worden gebracht. Hij legde uit: Ik was opgewonden. De show is populair bij een jong publiek in het Verenigd Koninkrijk en Netflix heeft dat publiek op een adembenemende manier weten vast te leggen. Het is een geweldige plek voor de show.

Harcourt zei ook dat wat betreft de inspiratie van de show: "De meeste geweldige ideeën zijn de combinatie van twee mindere ideeën. Het ding dat me ertoe bracht de twee te combineren, was het besef dat een social media-platform ons in staat zou kunnen stellen om te kijken mensen die in de buurt wonen, maar nooit fysiek contact hebben."

Volgens Variety startten Studio Lambert en Motion Content Group The Circle in het VK en vervolgens begon Netflix met de productie van Amerikaanse, Franse en Braziliaanse versies.

De Britse versie is een beetje anders omdat het 'in re altime' gebeurt: Harcourt legde uit dat dit betekende dat kijkers deel konden uitmaken van de show en 'interactie' konden doen. Toen Netflix de Amerikaanse show beschikbaar maakte, werden er een paar afleveringen tegelijk uitgebracht.

Harcourt vertelde Variety: Het was een hoogstaand concept en we wilden mensen niet in verwarring brengen. Maar er zijn veel wendingen die we nu kunnen maken in de toekomst.”

De appartementen en app

Bij het afstemmen op The Circle zien kijkers elke speler in een appartement en communiceren ze via een app. De show zorgde ervoor dat spelers in appartementen waren die ze leuk vonden.

In een interview met Vulture legde Harcourt uit dat de show 12 appartementen heeft en dat wanneer iemand niet op de show was, de bemanning het ontwerp van de plaats zou veranderen. De Braziliaanse versie had bijvoorbeeld appartementen die "zeer licht" waren en planten hadden, en voor de Amerikaanse versie waren er "schepselcomfort" en vertrouwd voedsel. De appartementen zijn echt gaaf en het lijken perfecte plekken om het spel te spelen.

De appartementen lijken in elke stad te kunnen zijn en dat lijkt het punt te zijn. Het blijkt dat de show in Engeland wordt opgenomen.

Fans zijn waarschijnlijk ook nieuwsgierig naar de app zelf. Harcourt vergeleek het met WhatsApp en legde uit dat wanneer spelers met de app praten, een producer deze transcribeert.

Achter de schermen

Omdat The Circle zo leuk is om te bingewatchen en absoluut een verslavende kwaliteit heeft waar reality-tv-fans altijd naar zoeken, is het leuk om wat meer te leren over hoe de show achter de schermen werkt.

Tim Harcourt vertelde Us Weekly dat camera's de deelnemers tot 12.00 uur zouden filmen. Terwijl kijkers de beste gesprekken zagen die de spelers hadden, zagen ze niet alles, wat logisch is. Harcourt legde uit: "Door dat te zeggen, waren er tijden dat we een aantal goede chats lieten vallen, omdat we in wezen proberen een dag in 45 oneven minuten te condenseren."

Lisa Delcampo, de assistente van Lance Bass die een speler werd in de show en iedereen die zich voordeed als de NSYNC-zanger te catfishen, vertelde Buzzfeed News hoe het was om de show te filmen. Ze legde uit: Je hebt een producer voor overdag en een producer voor de nacht. Ik wist het langst niet hoe ze eruit zagen; je hoort ze gewoon. Als je naar boven wilt om een frisse neus te halen, of als je iets nodig hebt, of wat dan ook. Soms was het gewoon leuk om met ze te kletsen, omdat je je zo verveelt.”

The Circle is zo'n populaire en spraakmakende show geworden dat het geen wonder is dat er nu een paar versies zijn. De winnaar van seizoen 2 is onlangs bekendgemaakt en fans kijken zeker uit naar seizoen 3 (en hopelijk meer dan dat).

Aanbevolen: