Wat te verwachten van de volgende 'Dragon Ball: Super'-film

Inhoudsopgave:

Wat te verwachten van de volgende 'Dragon Ball: Super'-film
Wat te verwachten van de volgende 'Dragon Ball: Super'-film
Anonim

De afgelopen jaren waren traag voor Dragon Ball Super. Zowel de Universal Survival Saga als de Broly-film, verpakt in 2018, en sindsdien is er weinig tot geen inhoud geweest. Een nieuwe manga-serie debuteerde in 2020, samen met een aparte boog van Super Dragon Ball Heroes die zijn debuut maakte. Het punt is dat geen van beide eigendommen is toegevoegd aan de geanimeerde verhaallijn die begon met Dragon Ball. Maar gelukkig gaat dat veranderen.

Een rapport van Variety onthulde onlangs dat Toei Animation werkt aan een tweede Dragon Ball Super-film. Uit het nieuws blijkt dat het Japanse productiebedrijf op schema ligt om in 2022 een nieuwe aflevering uit te brengen. Details zijn nog steeds schaars, maar op basis van hoe de laatste film eindigde, is het waarschijnlijk een vervolg, en dat is het meest intrigerende aspect om te overwegen.

Aanstaande gevechten

Wat betreft wat te verwachten, lijkt het opnieuw opduiken van Broly de meest plausibele. Aangezien de volgende film weer een inzending in de Super Saga is, is het het meest logisch om de kolos terug te brengen. Goku's laatste woorden aan hem in de film van 2018 duidden op hun ontmoeting opnieuw, evenals mogelijk sparring, zij het onder betere omstandigheden. Ze vochten eerst uit noodzaak, maar een ander gevecht zou zijn om elkaars capaciteiten te testen. Goku heeft daar in de loop der jaren een kick van gekregen, ongeacht hoe sterk zijn vijanden zijn. Het is de grootste fout van de Saiyan-krijger. Fans die bekend zijn met de Galactic Patrol Prisoner Saga weten dit maar al te goed.

Afbeelding
Afbeelding

Houd er rekening mee dat de nieuwe film misschien niet opnieuw een gevecht tussen Goku en Broly oproept. Toriyama Akira vertelde de site "voorbereid te zijn op een aantal extreme en interessante gevechten", zodat ze kunnen samenwerken in plaats van met elkaar te vechten. De reden dat we ons kunnen voorstellen dat deze twee ultrakrachtige Saiyans samenwerken, is Frieza. De oude schurk van Dragon Ball heeft laten zien dat hij in staat is om een level omhoog te gaan wanneer hij dat wil, en het zien van Broly die Goku en Vegeta verwoestte, motiveerde hem waarschijnlijk om ook te verbeteren. Hij lijkt geen transformaties meer te hebben om te ontgrendelen, hoewel het verbeteren van zijn vaardigheden de kwaadaardige keizer op een gelijk speelveld met Broly zou kunnen plaatsen. Frieza manipuleerde Energy of Destruction na slechts één ontmoeting ermee - een prestatie die stervelingen niet gemakkelijk kunnen volbrengen - wat getuigt van zijn vermogen om verder te verbeteren. Wetende dat hij nog harder kan worden, vormt Frieza een bedreiging voor zowel Goku als Broly. En dat zou hen een perfecte reden geven om samen te werken.

Het eerder genoemde duo is niet de enige die we voor ogen hebben in de film uit 2022. Ook Vegeta zal vermoedelijk nog een kans krijgen in de schijnwerpers. De vraag met wie hij gematcht zal worden staat ter discussie, maar een rematch met Broly klinkt haalbaar. De prins van alle Saiyans wordt steeds overrompeld door grotere en sterkere tegenstanders. En toen ze heen en weer werd gegooid door een amateur die niet eens in een Super Saiyan kon veranderen, irriteerde Vegeta waarschijnlijk een behoorlijk bedrag. Dat is vernederend genoeg om hem weer tegen Broly te laten vechten. Fans vergeten dat trots een groot goed is voor de Saiyan-prins, en wanneer Vegeta's trots wordt beledigd, zal hij sterven om eventuele wandaden recht te zetten. Hij heeft in het verleden.

Afbeelding
Afbeelding

Afgezien van de bekende personages die fans kunnen verwachten in de aankomende Dragon Ball Super-film, kunnen er enkele nieuwe meedoen aan het gevecht. Frieza zal waarschijnlijk terugkeren als de antagonist. Er is echter een duidelijke mogelijkheid dat Toei Animation door hun archieven graaft naar iemand anders om de status-quo op te schudden.

Wat wie betreft, het is te vroeg om Planet-Eater Moro te introduceren, vooral wanneer Toriyama hem zou kunnen redden voor het volgende seizoen van Dragon Ball Super. Natuurlijk, met de onzekerheid over de terugkeer van de show die nabij is, zou het introduceren van Moro in een film de laatste kans kunnen zijn om dit te doen. Dat betekent op zijn beurt dat de door magie aangedreven schurk op koers ligt om te botsen met de Z-Warriors wanneer ze terugkeren in 2022.

Aanbevolen: