Wat te verwachten van het volgende album van Ariana Grande

Inhoudsopgave:

Wat te verwachten van het volgende album van Ariana Grande
Wat te verwachten van het volgende album van Ariana Grande
Anonim

Het internet hapert en voor een keer is dat niet vanwege politiek.

In een tweet op 14 oktober kondigde Ariana Grande aan dat haar volgende album tegen het einde van de maand zal debuteren. De tweet ontving meer dan 1,2 miljoen likes en fans zijn sindsdien aan het bijkomen.

Gelukkig voor hen heeft de Rain on Me-zanger de afgelopen dagen langzaam meer informatie uitgedeeld. Ze plaatste een video waarin ze het woord 'posities' typt op een gloeiend toetsenbord. Vervolgens tweette ze een link naar haar website met een aftelling voor de single en het album. Met andere woorden, het is officieel: de eerste single komt uit op 23 oktober en het album verschijnt op 30 oktober.

De timing van het uitbrengen van het album van Grande is berekend; begin oktober liet ze doorschemeren dat er nieuwe muziek zou komen zolang haar fans zich zouden registreren om te stemmen.

Maar wat kan de wereld precies verwachten van Grande's zesde studioalbum? Volgens speurneusfans zou de albumtitel ook Positions kunnen heten en zou het thema over seks kunnen gaan.

Grande's zesde albumthema

Hoewel er niet veel bewijs is dat Grande's zesde album over seks zal gaan, is de buzz rond dit vermeende thema sterk. Een beheerder van het muzieknieuwsforum Flop of the Pops (FOTP) lekte op 17 oktober een behoorlijke hoeveelheid informatie en schreef dat het album "een consistent en samenhangend thema heeft over seks".

De beheerder beweerde ook dat het tweede nummer 34, 35 heet en dat de albumtitel Positions is. Posities kunnen in plaats daarvan echter de naam van de lead-single zijn. De naam kan ook een hele reeks verschillende betekenissen hebben, wat Grande misschien wil suggereren. Toch zijn veel fans ervan overtuigd dat de muziek een seksuele connotatie zal hebben.

Meer details over het zesde album

De geruchten over het volgende album van Grande houden daar niet op. Volgens veel fans op Twitter zou een van de nummers op het album Nasty kunnen heten. Het idee komt voort uit een tweet die Grande in maart schreef, waarin ze een clip van zichzelf zingt.

"Smerig en standpunten?" Twitter-gebruiker @arianatorswildt schreef. "Dit album gaat [ongeveer] mijn maagdelijkheid wegnemen."

FOTP laat nog meer informatie los over Grande's volgende studio-release. Volgens het forum bevat het album 14 nummers en zijn er al "twee muziekvideo's opgenomen". Fans vermoeden dat een van die video's voor de eerste single van Grande is. Als die single Positions of Nasty is, wees dan voorbereid op controversiële beelden.

Zullen er artiesten meewerken aan het album?

Ariana Grande heeft bewezen dat ze geen samenwerkingen nodig heeft om hoog te scoren. Haar album Thank U, Next had nul samenwerkingen en bereikte nog steeds de nummer 1-positie in de Billboard 200. Nummers Thank U, Next en 7 Rings stonden beide op nummer 1 in de Billboard Hot 100.

Toch geloven fans en speurders allebei dat Grande zal samenwerken met drie artiesten: Doja Cat, The Weeknd en Ty Dolla $ign.

Of deze collab-geruchten nu waar zijn of niet, Grande heeft ervoor gezorgd dat de grootste verrassingen van haar album nog moeten komen.

Aanbevolen: