Welke van de 2 ex-vriendjes van Sarah Hyland waren op 'Modern Family'?

Inhoudsopgave:

Welke van de 2 ex-vriendjes van Sarah Hyland waren op 'Modern Family'?
Welke van de 2 ex-vriendjes van Sarah Hyland waren op 'Modern Family'?
Anonim

Tijdens haar 11 jaar in Modern Family hebben Sarah Hyland en haar personage Haley Dunphy een reeks romantische relaties doorgemaakt. Op het scherm ging Haley uit met een hele reeks mannen, van wie velen terugkerende personages werden.

Een paar van die personages bleken de echte vriendjes van Hyland te zijn. Matt Prokop, met wie Hyland een relatie van vijf jaar had, was de eerste van Hyland's belangrijke anderen die in de succesvolle ABC-sitcom verscheen. Dominic Sherwood, die drie jaar met Hyland uitging, verscheen veel later in de serie. Ontdek hoe deze acteurs in Modern Family terechtkwamen en waarom hun relatie met Hyland eindigde.

Wie is Matt Prokop en wanneer verscheen hij in 'Modern Family'?

Matt Prokop was een tienerhartenbreker toen hij via Disney naar bekendheid schoot. Hij verscheen op Hannah Montana in 2006 als Troy McCann in één aflevering, en in High School Musical 3: Senior Year in 2008 als Jimmie Zara. Zijn rol in High School Musical was belangrijk genoeg om hem nog meer aandacht te geven in Hollywood, inclusief de aandacht van Sarah Hyland. Hyland en Prokop ontmoetten elkaar zelfs terwijl ze auditie deden voor de beroemde Disney-franchise.

In 2011 kreeg het paar de kans om naast elkaar te schitteren in een originele Disney-kanaalfilm, Geek Charming. Ze gingen ook samenwonen en kregen zelfs een M altipoo genaamd Barkley Bixby.

In 2012 verscheen Prokop in Modern Family in seizoen 3, aflevering 22. Hij speelde opnieuw Hyland's liefdesbelang, met in de hoofdrol Ethan. In de aflevering regelde Claire (Julie Bowen) dat Haley (Sarah Hyland) hem zou ontmoeten, zodat ze mogelijk zou stoppen met smachten over haar knipperlicht-vriendje Dylan (Reid Ewing.) Hoewel Haley tegen het einde van de aflevering terugging naar Dylan, maakte Ethan een behoorlijke indruk op de andere familieleden van Haley, waaronder haar zus en ooms.

Sarah Hyland's relatie met Matt Prokop was beledigend

Inhoudswaarschuwing: huiselijk geweld

Na vijf jaar in de relatie gingen Sarah Hyland en Matt Prokop in 2014 uit elkaar. De breuk verliep echter niet zo soepel als het aanvankelijk leek.

In augustus 2014 kreeg Hyland een tijdelijk straatverbod van drie jaar tegen Prokop. Juridische documenten beschrijven de noodzaak van het straatverbod en stellen dat Prokop "Sarah zowel verbaal als fysiek heeft geterroriseerd gedurende de laatste vier jaar van hun relatie." Hyland beweerde dat Prokop haar en haar hond bedreigde. Tijdens een gevecht zou hij haar zo hard hebben gewurgd dat ze "niet kon ademen of spreken".

Bevreesd voor haar leven, vroeg Hyland Julie Bowen (haar Modern Family-moeder op het scherm) om erbij te zijn voor de breuk. Dit zorgde ervoor dat Prokop naar verluidt dreigde het huis van Hyland in brand te steken en haar te vertellen dat ze haar hond nooit meer zou zien.

Gelukkig kreeg Hyland een paar maanden na ontvangst van het tijdelijke een permanent straatverbod. Prokop is sinds 2013 niet meer in films of tv-shows verschenen.

Wie is Dominic Sherwood, en wanneer verscheen hij in 'Modern Family'?

Dominic Sherwood is een Engelse acteur en model die vooral bekend is om zijn rollen in Vampire Academy, Shadowhunters en Billionaire Ransom. Hij kreeg ook veel aandacht voor het verschijnen in Taylor Swift's muziekvideo, Style, als haar liefdesbelang.

Hyland en Sherwood ontmoetten elkaar voor het eerst terwijl ze samen speelden in Vampire Academy. Op Instagram waren ze heel open over hun relatie. Vooral Hyland gaf Sherwood veel lof in menig Instagram-onderschrift.

In 2016 verscheen Sherwood in aflevering 21, seizoen 7 van Modern Family als James. In plaats van Haley's liefdesbelang te spelen, speelde hij de liefdesbelang van haar zus, Alex Dunphy (Ariel Winter.) Alex viel voor hem, maar realiseerde zich niet dat hij een dief was en wilde alleen haar portemonnee!

Gedurende 2016 en een groot deel van 2017 was de relatie tussen Hyland en Sherwood even sterk als altijd. In een interview met ET legde Sherwood uit dat het moeilijk was om te kiezen wat hij het leukst vond aan Hyland.

“Sarah zorgt ervoor dat ik een betere versie van mezelf wil zijn,” zei Sherwood. “Dat is wat ik het meest van haar hou. Ze inspireert me om de beste versie van mij te zijn. Het paar onthulde vele andere geweldige feiten over hun relatie, zoals Sherwood die een gitaar voor Hyland kocht zodat ze kon leren spelen.

Ondanks hun ogenschijnlijk sterke relatie stopten de twee in augustus 2017. In een interview met The Courier Mail zei Sherwood dat "het een lastig gesprek was". Volgens ET besloot het paar vrienden te blijven na de splitsing.

Sarah Hyland's relatie met Wells Adams

Hyland heeft nu een gezonde en liefdevolle relatie met vrijgezelster Wells Adams. Het paar ontmoette elkaar via sociale media nadat Hyland Adams op The Bachelor had gezien, en de twee zijn onafscheidelijk sinds ze begonnen te daten.

Nu verloofd, vierden Hyland en Adams zojuist wat hun trouwdag zou zijn geweest op 8 augustus.

"Een koppel, een pandemie en een uitgestelde bruiloft: een serie", schreef Hyland op Instagram. “We zouden vandaag gaan trouwen. In plaats daarvan… we hebben foto's gemaakt en wijn gedronken. Ik hou van je tot Pluto en terug.”

Dus, wanneer gaan Hyland en Adams echt trouwen? Fans zullen moeten afwachten.

Aanbevolen: