Lindsay Lohan heeft een rol afgewezen die haar carrière had kunnen doen herleven

Inhoudsopgave:

Lindsay Lohan heeft een rol afgewezen die haar carrière had kunnen doen herleven
Lindsay Lohan heeft een rol afgewezen die haar carrière had kunnen doen herleven
Anonim

In 2009 zou Todd Phillips het voortouw nemen en 'The Hangover' regisseren. In het begin was er niet veel te verwachten van de film, met een budget van $ 35 miljoen. De film werd een sensatie en bracht wereldwijd $ 469 miljoen op aan de kassa en het zou leiden tot een trilogie van films.

Het casten van de film was niet eenvoudig en het kostte nogal wat moeite om enkele van de grootste sterren van de film te krijgen. Zach Galifianakis was niet gemakkelijk op te sporen en hij wees de rol aanvankelijk af, aldus de 'Hollywood Reporter': "Toen we aan het schrijven waren, hadden we [andere acteurs] in gedachten. Eerlijk gezegd, we schreven de broer- schoonfamilie moesten ze als jongere broer meenemen - als een Jonah Hill-personage in plaats van Zach [Jake Gyllenhaal werd ook overwogen]. Toen dachten we dat het zoveel lastiger zou zijn als het een oudere broer was die nog thuis is. [Thomas Haden Church werd sterk overwogen.] Ik ben altijd een grote fan geweest van Zach [als komiek en acteur], maar Zach wilde niet naar buiten komen om me te ontmoeten."

Wijselijk nam Zach de rol op zich en het veranderde zijn carrière. Sommigen zouden echter waarschijnlijk spijt krijgen van de beslissing om de film af te wijzen. Een van die mensen was Lindsay Lohan, die vlak voor de film worstelde met haar imago achter de schermen. Als ze de rol had aangenomen, had het alles voor haar carrière kunnen veranderen. We zullen bespreken welk deel ze wilde en waarom ze besloot het af te wijzen. Maar laten we eerst eens kijken naar haar carrière in die periode.

Loopbaanondergang

De film werd uitgebracht in 2009 en in 2007, slechts twee jaar eerder, begonnen de dingen naar het zuiden te draaien voor Lindsay Lohan. Op dat moment had ze al twee misdrijven met rijden onder invloed gehad, samen met verschillende afkickklinieken. Vanaf dat moment hadden de media grote belangstelling voor haar spiraal, zoals ze toegaf met CNN: "En vanaf dat moment was de pers de hele tijd op mij gericht", zei Lohan. drugs. Ik was in een club met mensen met wie ik niet had mogen zijn, en nam cocaïne en stapte in de auto. Het was zo stom."

Uiteindelijk heeft haar revalidatieperiode veel geholpen, "Ik beschouw het als een goede zaak", zei ze over dit revalidatiebezoek. "Ik kan daarna terugkomen en volledig gefocust zijn op mijn werk. Maar ik denk dat er zijn andere dingen die ik zou kunnen doen in plaats van naar een revalidatiecentrum te gaan waar ik meer baat bij zou hebben. Het beste wat ze voor mij zouden kunnen doen, zou zijn om me naar het buitenland te laten gaan, naar verschillende landen en met kinderen te werken."

Bij de casting voor 'The Hangover' wilde Phillips Lohan voor de rol van stripper, wat een behoorlijk geweldige rol bleek te zijn en een rol die Lohans carrièretraject had kunnen veranderen.

Lohan zei nee

de kater Heather Graham
de kater Heather Graham

Lohan ontmoette Phillips en er wordt gezegd dat ze het script geweldig vond. Het grootste probleem was echter de leeftijdsfactor. Volgens Phillips zorgde dit ervoor dat ze het project afsloeg: "Ik heb Lindsay Lohan een beetje ontmoet [voordat Heather Graham werd gecast], en we hebben gepraat. Eerlijk gezegd voelde het alsof ze uiteindelijk te jong was voor wat we aan het praten waren over. Mensen vallen haar graag voor alles aan, zoals: "Ha, ze zag niet hoe geweldig The Hangover zou worden. Ze wees het af." Ze wees het niet af. Ze hield eigenlijk van het script. Het was echt een kwestie van leeftijd."

Heather Graham zou in de film worden gecast en ze speelde de rol perfect. Het zou ook helpen dat ze op 37-jarige leeftijd bijna twee keer zo oud was als Lohan: "Ik vond het personage complex. Hoewel ze een stripper is, vond ik het geweldig dat ze ook deze oprechte, emotionele persoon is. Ze ontmoette Stu en viel verliefd op hem."

Anderen waren niet zo kieskeurig met de context van hun personages. Naast Daily Mail gaf Tyson toe dat hij niet begreep waar hij aan begon totdat hij begon met filmen. De rol werkte perfect voor Tyson omdat het wonderen deed voor zijn imago: "Ze zeiden: "We gaan over twee weken een film met je opnemen." Ik wist het niet eens. Ik zei: "Echt waar?!, "en ik begon met hen te drinken. Ik was toen een beetje verspild", onthult Tyson. "Ik begreep de film pas anderhalve week later, toen ik met deze jongens op de set stond."

Het had heel anders kunnen zijn als Lohan in de film was verschenen. Wie weet hoe het haar carrière in een andere richting heeft gevormd.

Aanbevolen: