‘Harry Potter’-ster voegt zich bij Christian Bale in nieuwe thriller

Inhoudsopgave:

‘Harry Potter’-ster voegt zich bij Christian Bale in nieuwe thriller
‘Harry Potter’-ster voegt zich bij Christian Bale in nieuwe thriller
Anonim

Hoewel Harry Melling in meerdere succesvolle projecten speelde, waaronder The Old Guard en The Queen's Gambit, wordt hij het meest herinnerd voor zijn rol als Dudley Dursley in de Harry Potter-films.

Als Dirk speelde Melling de neef van Harry Potter en de Dreuzelzoon van Vernon en Petunia Dursley. Fans van de franchise hebben hem vaak het meest "vervelende" personage ooit genoemd, maar hebben de acteur geprezen omdat hij de rol absoluut vastlegde.

Harry Melling sluit zich aan bij Gothic Thriller naast Christian Bale

De Harry Potter-ster is samen met Batman-acteur Christian Bale gecast in Scott Coopers moordmysteriefilm getiteld The Pale Blue Eye. De film is al meer dan tien jaar in de maak en zal op Netflix worden gestreamd.

In de hoofdrol Christian Bale als een "veteraan rechercheur die belast is met het oplossen van een reeks moorden die plaatsvonden in 1830 op de Amerikaanse militaire academie in West Point." Het personage van Bale zal uiteindelijk zijn krachten bundelen met een op details georiënteerde jonge cadet, ook bekend als Melling, die later de beroemde auteur zal worden die tegenwoordig wereldwijd bekend is.

Zoals gemeld door Deadline, is dit de zoveelste samenwerking tussen Netflix en Melling, en zal de acteur in het jaar 1830 een jonge Edgar Allan Poe spelen. De film is ook geïnspireerd op de gelijknamige roman van de Amerikaanse auteur Louis Bayard naam.

In de roman uit 2003 is Poe een jonge cadet aan de West Point Academy die de gepensioneerde detective Augustus Landor (ook bekend als Bale) helpt bij het onderzoeken van de dood van een andere cadet, die op mysterieuze wijze werd ontdekt terwijl hij aan een touw slingerde.

Na zijn werk in de Harry Potter-franchise heeft Melling zijn carrière opgebouwd met vele succesvolle projecten en erkenning gekregen voor zijn uitvoeringen. Meest recentelijk was de acteur samen met Anya Taylor-Joy te zien in de gelimiteerde Netflix-serie, The Queen's Gambit.

In de serie speelt Melling Harry Beltik, een sombere maar hartelijke schaker die Beth Harmon (Taylor-Joy) helpt terug in het spel te komen tijdens een moeilijke periode in haar leven.

Melling zal hierna te zien zijn tegenover A-listers Denzel Washington en Frances McDormand in Joel Coen's The Tragedy of Macbeth, die later dit jaar zal verschijnen.

De 32-jarige acteur voltooide onlangs ook de opnames voor een aankomende onafhankelijke speelfilm, getiteld Please Baby Please.

Aanbevolen: