Bill Hader was geen fan van deze beroemde muzikale gast op 'SNL

Inhoudsopgave:

Bill Hader was geen fan van deze beroemde muzikale gast op 'SNL
Bill Hader was geen fan van deze beroemde muzikale gast op 'SNL
Anonim

Saturday Night Live, de populaire NBC-komedieserie, is een wekelijks hoofdbestanddeel sinds het debuut in 1975! De show heeft de carrières gelanceerd van talloze strips van Eddie Murphy, Dan Aykroyd, helemaal tot Bill Hader.

Bill Hader was van 2005 tot 2013 een castlid en schrijver voor SNL, waarmee hij zijn personage, Stefon, populair maakte. Tijdens Hader's tijd in de show ontmoette de komiek nogal wat celeb-hosts en muzikale gasten, maar er waren een paar controversiële.

Toen Bill en mede-SNL co-ster, Jay Pharoah Andy Cohen bezocht bij Watch What Happens Live! de twee onthulden met welke host ze niet graag werkten, en het blijkt dat we niet zo geschrokken zijn.

Bill Hader haatte deze 'SNL' muzikale gast

Bill Hader heeft behoorlijk veel succes gehad nadat hij zich in 2005 bij de cast van Saturday Night Live had aangesloten. Hoewel hij een absoluut geweldige 8-jarige run op de show had, lijkt het alsof Bill er niet van genoot specifieke gastgastheer en muzikale act.

Hoewel hij en zijn mede-SNL-ster, Jay Pharoah een geweldige tijd samen hadden in Andy Cohen's late night talkshow, Watch What Happens Live! de twee leken het niet zo goed te vinden met één bepaalde popster.

Tijdens hun interview met Cohen informeerde een beller wie de "slechtst opgevoede muzikale gast of presentator" was, en het kostte geen van beiden veel tijd om te antwoorden!

"Het is altijd het ergste!" Hader zei, wijzend op hoe kijkers altijd de sappige roddels willen. Nou, als het gaat om de slechtst opgevoede muzikale gasten, wisten zowel Bill als Jay het antwoord.

"We weten het allebei, dawg," zei Pharoah. Waarop Hader duidelijk maakte dat het Justin Bieber was, "Ja, het was [Justin] Bieber," vertelde hij Cohen en de beller. Jay Pharoah grinnikte snel na een poging om het geheim te houden voordat Bill schaamteloos de Bieber-bonen morste.

Justin Bieber verscheen in februari 2013 als zowel de beste presentator als de muzikale act van de avond, na de release van zijn album, Believe, en het begin van zijn beruchte 'bad boy'-fase.

Tijdens zijn tijd op het scherm met Jason Sudeikis plaagde Justin Bieber de kijkers met een paar sketches die het duo filmde voor promo, die een paar huiveringwekkende recensies hebben opgeleverd. Nou, het lijkt erop dat de promo niet het enige zure moment was met Biebs op SNL.

Toen Andy Cohen Bill Hader vroeg waarom Justin Bieber zich het slechtst gedroeg, zei de Trainwreck-acteur dat Justin op dat moment gewoon niet op de beste plek was.

“Hij was op een slechte plek,” zei Hader. 'Misschien is hij op een betere plek. Maar toen… was het zwaar.” zei Hader. "SNL"-gasten gedragen zich meestal op hun best, maar Bieber leek "uitgeput of aan het einde van een touw."

Dit was niet de eerste keer dat Bill Hader opmerkingen maakte over het optreden van Bieber in 2013. Tijdens een interview met Howard Stern bespotte Hader de entourage die Justin bij hem had, en beweerde dat Justin "een man had met een stuk pizza, een man met een cola light".

Gelukkig is er geen kwaad bloed tussen Justin of SNL, want hij keerde terug in oktober 2020 waar hij zijn hit 'Lonely' ten gehore bracht.

Aanbevolen: