Wat we kunnen verwachten van House of Evangelista in 'Pose' seizoen 3

Wat we kunnen verwachten van House of Evangelista in 'Pose' seizoen 3
Wat we kunnen verwachten van House of Evangelista in 'Pose' seizoen 3
Anonim

FX's hitdrama, Pose, geeft fans een kijkje in hoe het leven in en rond de ballroomscene van de jaren 80 en 90 in New York City echt was.

FX vernieuwde de hitshow voor een derde seizoen, minder dan een week na de première van seizoen 2.

Seizoen 2, dat in de tijd springt naar 1990, volgde de personages door de escalerende aids-epidemie terwijl ze als activisten de strijd aangingen terwijl ze de levendige balzaalcultuur van New York City bleven verkennen. Het seizoen eindigde met de kinderen van The House of Evangelista die hun eigen weg gingen om hun passies na te jagen, waardoor Blanca een nieuwe lichting legendarische kinderen moest opvoeden.

Nu Damon naar Parijs vertrekt om te dansen en bepaalde kinderen figuurlijk "afstuderen" van het Huis van Evangelista, wordt er gespeculeerd dat Blanca, ondanks haar slechte gezondheid, nieuwe kinderen zal blijven opvoeden en hen kennis zal laten maken met de ballroomscene.

“Ik geloof dat er een nieuw Huis van Evangelista zal komen. Ik denk dat we vrijmoedig kunnen zeggen dat Blanca in seizoen drie waarschijnlijk nieuwe kinderen zal krijgen , vertelde Pose-producer Janet Mock aan Entertainment Weekly. 'Het is logisch dat haar kinderen volwassen zijn. Ze zullen komen en gaan. Familiediner kan groter zijn. Ik weet niet of Angel en Papi zelf kinderen zullen krijgen. Ik weet niet hoe hun gezinsleven eruit zal zien. Maar ik denk dat ze ook erg aan elkaar gehecht zijn, ook al gaan ze erop uit en komen er misschien nieuwe huizen en al dat goede spul.'

Hoewel er niet veel nieuws is geweest over wat we kunnen verwachten voor het komende seizoen, deelde Mock dat het allemaal om 'een nieuw begin' gaat.

Mock voegde toe: "We hebben helemaal niet specifiek over seizoen drie gesproken. En dus, wat er zal gebeuren, is dat dit wordt uitgezonden en we zullen zien wat iedereen voelt. We gaan naar de Emmy's, hebben een leuk feest, je weet wel, samen in een kamer. En dan keren we terug naar de kamer en beginnen dan weer met elkaar te vechten over wat we willen [lacht]. Maar ik denk dat deze opzet voor deze finale, vergeleken met vorig seizoen, is dat we weten dat we nog een seizoen hebben, dus we wilden [een finale] doen waar het echt om een nieuw begin gaat."

Hoewel de oorspronkelijke kinderen van House of Evangelista verder gaan, zouden kijkers graag het resultaat van hun persoonlijke reizen zien. Zal Damon slagen als een wereldberoemde danseres? Zijn Angel en Papi nog steeds samen? Is Angel nog steeds model? Wat de uitkomst ook mag zijn, we zouden graag zien dat ze allemaal weer herenigd worden in de balzaal.

Blanca, de huismoeder van het Huis van Evangelista, heeft haar gezin vanaf de grond opgebouwd. Ze begon haar eigen huis in seizoen 1 terwijl ze leerde over haar hiv-positieve diagnose. In seizoen 2 onderhield ze niet alleen haar huishouden, maar voedde ze uiteindelijk haar kinderen op om sterk en zelfverzekerd genoeg te zijn om hun eigen ambities na te jagen. In de finale gaat Blanca's gezondheid achteruit doordat haar hiv-diagnose overgaat op aids en ondertussen nieuwe kinderen opvoedt. Ze vecht constant om te leven terwijl ze anderen helpt, en iets zegt ons dat dit het komende seizoen niet zal veranderen.

Aanbevolen: