Beauty And The Beast Prequel On The Way, met een deel van de originele cast

Inhoudsopgave:

Beauty And The Beast Prequel On The Way, met een deel van de originele cast
Beauty And The Beast Prequel On The Way, met een deel van de originele cast
Anonim

Disney werkt samen met Once Upon a Time-makers Eddy Kitsis en Adam Horowitz voor een prequel-prequelreeks van Beauty and the Beast, bevestigt The Hollywood Reporter.

De titelloze serie wordt een muzikaal evenement van zes afleveringen, met de mogelijke terugkeer van componist Alan Menken.

Hoewel de serie zich in de vroege ontwikkelingsfase bevindt, zijn er een paar dingen die we weten over de prequel van Belle en het Beest.

Sommige castleden uit de film van 2017 keren terug

Sterren Josh Gad en Luke Evans zullen hun rollen hernemen als Gaston en LeFou, bevestigt THR.

En hoewel Emma Watson en Dan Stevens nog niet hebben bevestigd dat hun rollen worden teruggenomen, is er een kans dat ze een korte verschijning in de serie kunnen maken. Vingers gekruist!

Het gaat uitbreiden op het Beauty and the Beast-universum

Volgens Bustle vindt de serie plaats lang voor de gebeurtenissen van de 2017-versie van Beauty and the Beast met Emma Watson en Dan Stevens in de hoofdrollen.

Het breidt ook het Beauty and the Beast-universum uit en onderzoekt de oorsprong van de personages Gaston en LeFou.

De verwachtingen zullen hoog zijn

De live-action Beauty and the Beast 2017 was een enorm succes, met een brutowinst van meer dan $ 1 miljard aan de wereldwijde kassa.

Dat betekent dat fans geweldige dingen zullen verwachten van de komende serie.

Ondertussen zijn Star Wars, High School Musical, Lizzie McGuire, The Mighty Ducks, The Sandlot en Turner & Hooch andere intellectuele eigendommen van Disney die de Disney+ TV-series behandeling krijgen.

Aanbevolen: