Hier is alles wat we verwachten van Dead to Me seizoen 2

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat we verwachten van Dead to Me seizoen 2
Hier is alles wat we verwachten van Dead to Me seizoen 2
Anonim

"De dominostenen zijn gevallen, bro." - Jen Harding (Christina Applegate)

De dominostenen zijn zeker gevallen in de finale van seizoen één van Netflix' duistere komedie Dead to Me en na lang wachten zullen fans eindelijk herenigd worden met Netflix' favoriete disfunctionele duo mei 2020.

Jen en Judy ontmoetten elkaar tijdens een rouwverwerkingsbijeenkomst na de dood van Jens echtgenoot. Toevallig en onbewust voor Jen, was Judy de bestuurder van de hit-and-run die haar man doodde. Na een seizoen vol vriendschap, bedrog, verraad en moord, worden de twee aan elkaar genaaid door een aanval van leugens.

Met een score van 86% op Rotten Tomatoes, zal Dead to Me je zeker bevallen en zal je naar meer verlangen.

Goede huishouding
Goede huishouding

Krachtpaar

De finale van seizoen één vond Jen en Judy in een merkwaardige situatie toen de waarheid opdook om wat licht te werpen (of nog meer duisternis toe te voegen). Judy's ex-verloofde Steve, die wordt gespeeld door de altijd zo charmante James Marsden, was degene die verantwoordelijk was voor het verdoezelen van de vluchtmisdrijf die de dood van Jens echtgenoot veroorzaakte. Een verhitte discussie in de tuin leidde tot een schot, bloed in het zwembad en het drijvende, dode lichaam van Steve.

Seizoen twee komt terug en zet deze nieuw gevonden vriendschap op, gebaseerd op een verpletterend duister geheim. Het verdiepen van de toch al vernietigende band tussen deze twee vrouwen, de moord op Steve en de waarheid zal alleen maar modderiger worden als de FBI zich bij de zaak betrekt.

De komst van een nieuw personage zal zeker wat problemen veroorzaken, aangezien de kijker al vroeg in seizoen één heeft geleerd dat Jen niet aardig speelt met anderen. Dit nieuwe personage wordt gespeeld door Natalie Morales. Fans van het Santa Clarita-dieet zullen dit bekende gezicht misschien herkennen. Naast de introductie van nieuwe personages, kunnen fans flashbacks verwachten, aangezien James Marsden in seizoen twee in een reeks afleveringen zal verschijnen.

Washington Post
Washington Post

Met al deze veranderingen aan de horizon hopen fans dat één ding niet verandert; de explosieve energie tussen Christina Applegate en Linda Cardellini. Shows met sterke vrouwelijke hoofdrolspelers zijn niet zeldzaam, maar de dynamiek tussen Applegate en Cardellini is elektrisch. Een BuzzFeed-artikel vermeldde dat de twee tijdens het filmen zo close waren geworden, dat de regisseur na de opnames de camerarol zou laten spelen voor improvisatiescènes.

In een interview met de Los Angeles Times geeft Applegate commentaar op haar relatie met Cardellini. "Ik weet dat het klinkt als jeez mcgeez, maar ik herinner me dat ze iets zei en ik keek haar in de ogen en dacht:" Oh, ik ken je. En ik hou van je.' En dat was het', vervolgt ze, 'Het werk dat we moesten doen en de plaatsen waar we heen moesten - je moet een vertrouwende partner hebben en een liefhebbende partner en een ondersteunende partner. Iemand die en geeft je een veilige plek om naartoe te gaan met de meest rauwe emoties die je moet voelen. En dat was wat we hadden."

Het paar zal op 8 mei herenigd worden voor chaos en waanzin en fans staan te popelen om het drama te zien komen.

Aanbevolen: