Hier is alles wat we weten over de niet-te-laat-show met Elmo op HBO

Hier is alles wat we weten over de niet-te-laat-show met Elmo op HBO
Hier is alles wat we weten over de niet-te-laat-show met Elmo op HBO
Anonim

Hij is rood, hij is pluizig en hij is schattig…herinner je je Elmo nog? Dat schattige poppetje uit je kindertijd? Nou, hij is terug en beter dan ooit in The Not Too Late Show With Elmo. De show die op HBO Max zal verschijnen, is een poging om de vroege avondperiode te vullen met entertainment voor kinderen. Door dit te doen, zal de show het belang benadrukken van nachtelijke routines voor kinderen en andere onderwerpen die veel voorkomen bij de jeugd van vandaag. Zoals vermeld in Variety, zal elke aflevering van de show beginnen met Elmo die zijn moeder en vader vraagt of hij verontschuldigd kan worden om Elmo's talkshow te doen (hij staat bekend om het spreken in de derde persoon). Dit schattige kleine monster is de essentie van onschuld, gepersonifieerd. Hij verwelkomt zijn gasten, waaronder Fallon zelf, die de schattige kleine man helpt de show te hosten en spelletjes te spelen. Koekjesmonster fungeert als Elmo's sidekick en extra leden van de Sesamstraat-bende verschijnen in interviews om het publiek te verleiden met hun schattige humor en kinderlijke geklets.

De afleveringen duren ongeveer 15 minuten en bestaan uit Sesamstraat-liedjes, spelletjes voor kinderen en gasten zijn bij de festiviteiten inbegrepen. Populaire beroemdheden zoals Kacey Musgraves en Lil Nas X geven een draai aan het klassieke Rubber Ducky-nummer en het beruchte Elmo's Song. De liedjes zijn lief, leuk en uiterst schattig en zijn niet alleen bedoeld om te entertainen, maar ook om te onderwijzen. De show is bedoeld om luchtig te zijn en wat komedie en gelach toe te voegen aan een wereld waar de laatste tijd zoveel eng en onzeker leek.

Het is ook bedoeld om families bij elkaar te brengen en hen te herinneren aan het belang van liefde, verbondenheid en veiligheid. Volgens Sesamworkshop is het in een tijdperk waarin kinderen een groot deel van hun vrije tijd op hun persoonlijke apparaten doorbrengen, steeds belangrijker geworden om quality time met het gezin door te brengen. De Not Too Late Show With Elmo verenigt mensen als één en zorgt voor een positieve ervaring die echt voor elk wat wils heeft. Jongeren vinden het leuk om hun Sesamstraatvrienden op een nieuwe en frisse manier te zien. Achter de schermen zorgt humor voor gelach bij oudere kinderen en volwassenen merken dat ze meezingen met liedjes gezongen door personages en hun cohorten van beroemdheden.

De show zal gegarandeerd een glimlach op de gezichten toveren en is een positieve stap in het proberen de kloof te overbruggen tussen het nieuws, actuele gebeurtenissen en kindertelevisieprogramma's. Door kinderen te informeren over problemen die hen aangaan, kunnen ze waardevol inzicht krijgen in hoe ze voor zichzelf en anderen kunnen zorgen en als resultaat exponentieel kunnen groeien. Dus als je de komende weken van zenders wisselt en niet weet waar je naar moet kijken, denk dan aan een zonnige dag… degene die wolken verjaagt en je doet denken aan een vrolijk plaatsje genaamd Sesamstraat. Leg je smartphones neer, grijp je gezin en bekijk The Not Too Late Show With Elmo op 27 mei op HBO Max. Het is zeker een televisiesensatie die de natie zal ontroeren!

Aanbevolen: