Eerste aflevering van Netflix's Happier Hour met Hassan Minhaj en Maitreyi Ramakrishnan

Eerste aflevering van Netflix's Happier Hour met Hassan Minhaj en Maitreyi Ramakrishnan
Eerste aflevering van Netflix's Happier Hour met Hassan Minhaj en Maitreyi Ramakrishnan
Anonim

Netflix heeft onlangs een nieuwe sociale serie op YouTube gelanceerd, genaamd Happer Hour. In de serie staan beroemdheden die elkaar bellen op Zoom en praten over problemen die er vandaag de dag spelen. De beroemdheden bellen en verrassen superfans.

De eerste aflevering bevat Hassan Minhaj van Patriot Act en Maitreyi Ramakrishnan van Never Have I Ever. De twee praten over de recente doorbraken van Zuid-Aziatische representatie in televisie en films. Ze praten ook over het succes van hun beide shows.

Hassan Minhaj begon als stand-upcomedian en verscheen in kleine televisierollen, maar is nu de headliner van zijn eigen baanbrekende show op Netflix. Ramakrishnans baanbrekende Netflix-show Never Have I Ever heeft op zijn beurt lovende kritieken gekregen en is vernieuwd voor een tweede seizoen.

Beiden beginnen de show door te praten over de impact van hun shows op de Zuid-Aziatische gemeenschap. Ze praten ook over het belang van een diverse representatie op televisie en films, met name voor de jongere generatie.

Minhaj en Ramakrishnan verrassen vervolgens twee middelbare scholieren die ook superfans zijn van hun shows. Beide studenten moesten hun diploma-uitreiking missen vanwege de pandemie en de daaropvolgende afsluiting, en ze zijn allebei erg actief in hun gemeenschap, promoten de rechten van inheemse vrouwen in Canada en geven muziekles aan kinderen in pleeggezinnen en ziekenhuizen.

Gelukkiger uur
Gelukkiger uur

Voordat Minhaj en Ramakrishnan hen verrassen, praten ze over wat ze leuk vinden aan The Patriot Act en Never Have I Ever en hoe verfrissend het is om mensen die op hen lijken te zien op televisie.

De twee fans zijn natuurlijk verrast dat Minhaj en Ramakrishnan zich bij hun Zoom-chat voegen. Ze zijn even verbaasd als Minhaj en Ramakrishnan hen beiden belonen voor hun harde werk in hun gemeenschap met een retourticket naar New York om de NYC Art Gallery te bezoeken en een Broadway-show te zien. Ze zijn ook begaafde software en muziekinstrumenten om hen te helpen hun werk voort te zetten.

Het belangrijkste is dat Minhaj en Ramakrishnan hun fans ook bemoedigende woorden geven om hun goede werk voort te zetten, vooral in deze moeilijke tijden. Ramakrishnan voegt er ook aan toe dat hun werk haar heeft geïnspireerd hetzelfde te doen.

Een nieuwe aflevering van Netflix's Happer Hour zal in de maand juli elke donderdag op YouTube verschijnen.

Aanbevolen: