Hoe Snoop Dogg een cameo landde in 'Wet & Order: SVU

Inhoudsopgave:

Hoe Snoop Dogg een cameo landde in 'Wet & Order: SVU
Hoe Snoop Dogg een cameo landde in 'Wet & Order: SVU
Anonim

Als je het cv van Snoop Dogg bekijkt, zul je een aantal bizarre optredens vinden die je normaal niet in dezelfde lijst zou vinden. We hebben het hier niet alleen over zijn vreemde samenwerking met Martha Stewart. Door de jaren heen heeft de Gin N Juice-rapper zich praktisch aangesloten bij elke popcultuurtrend over de hele wereld. Weet je nog dat hij in 2014 te zien was in de hit van de Koreaanse zanger Psy, HANGOVER? Of toen hij een cameo maakte in de Indiase Bollywood-film Singh Is Kinng uit 2008 waarvan de soundtrack werd uitgevoerd door de hiphopartiest zelf?

Je zou kunnen zeggen dat de man een divers gehemelte heeft. Toch is het interessant dat het, na een gospelalbum te hebben gedaan en te zijn begonnen met worstelen, nog steeds verrassend was om hem te zien op Law & Order: SVU in 2019. Ondanks dat ze een rapper speelden in de aflevering, waren fans nog steeds in de war over waarom Snoop in het juridische drama zat. Laten we, voordat we hem zien headlinen in de Super Bowl van 2022, terugkijken naar hoe de Beautiful-rapper een cameo kreeg in de populaire NBC-serie.

Hoe werd Snoop Dogg gecast in 'Law & Order: SVU'?

Het is onduidelijk hoe de D-O-Double-G werd gebruikt voor een cameo in de serie. Er waren speculaties dat de 16-voudige Grammy-genomineerde het alleen deed voor slagkracht. Maar op basis van zijn staat van dienst betwijfelen we dat ten zeerste. SVU staat ook bekend om het hebben van muzikanten in de show. Enkele van de vorige gasten waren Ludacris, Hilary Duff en Harry Connick Jr. Dus het was niet echt een opgave om Snoop in de aflevering te hebben met de toepasselijke titel Diss. Hij speelde rapper P. T. Banks die in een straatgevecht verwikkeld raakt met Justin "Snake Eye" Anderson van komiek Orlando Jones. Het was de perfecte viering voor de recordbrekende vernieuwing van het 21e seizoen van de show - de langste serie van een primetime-drama op een groot omroepnetwerk.

"Hij doet geweldige dingen in de wereld en hij is gewoon Snoop, en dat is het coolste ooit", zei hoofdster Mariska Hargitay over de rapper tijdens een interview met Stephen Colbert. Ze herinnerde zich ook dat ze een leuke ervaring had met acteren naast de hitmaker Sensual Seduction. "Dus ik doe dit ding," zei ze. "Ik arresteer hem, ik geef hem de oude een-twee, zoals ik graag zeg. En ik denk dat we besties zijn."

De Jocks-ster deelde echter dat haar "geniale" grap geen indruk kon maken op de rapper. "Dus ik had dit idee op de set. Mijn vriend, mijn co-ster, kwam met het idee [om te rappen], 'Double O-G in the 1 PP' [Het hoofdkantoor van de New York Police Department, One Police Plaza afgekort als 1 PP], "herinnerde Hargitay zich, eraan toevoegend dat ze de lijn zei toen ze met Snoop in zijn trailer kon praten. Ze zei dat de grap niet terecht was gekomen en dat hij antwoordde met: "Ik weet niet wat dat is." Ze zei dat ze "gewoon omhelsden, en het was allemaal goed."

Wat vonden fans echt van het optreden van Snoop Dogg in 'SVU'?

Fans waren verdeeld over het optreden van de rapper. Een Reddit-thread met de titel "S20 E22 (Diss) is prullenbak" beschreef de aflevering als "zeer onbevredigend" en als "een verdomde verspilling van een aflevering voor Snoop." Voor de goede orde, de prestaties van de Training Day-ster waren helemaal niet het probleem. Een fan schreef: "Behoorlijk neutraal over de aflevering in het algemeen… maar jongen, met hoeveel ze Snoop in advertenties hebben gehyped, ben ik de enige die verwachtte dat hij langer dan 45 seconden op het scherm zou zijn?" Met de Who Am I-rapper die zijn vertolking van het openingsverhaal van de SVU doet, verwachtten fans natuurlijk meer schermtijd voor hem.

Als we het puur over het acteerwerk van Snoop hebben, hadden fans alleen maar de aardigste dingen te zeggen. "Snoop moet wat meer acteren", twitterde een fan. Sommigen suggereerden zelfs dat ze hem terug hadden moeten hebben, zelfs alleen voor de openingsintro. Fans van de rapper denken dat hij goede acteervaardigheden heeft. De zanger van Young, Wild & Free bekende dat het uitproberen van acteren een invloed was van wijlen Tupac Shakur. "Na zijn dood kreeg ik veel filmrollen en al deze dingen. Pac zorgde voor ons, zelfs nadat hij weg was", zei de rapper in 2017 tijdens Tupac's introductie in de Rock and Roll Hall of Fame.

Nou, Snoop heeft door de jaren heen een goede reeks films gemaakt. Hij speelde naast Matthew McConaughey in Beach Bum, Tyrese Gibson in Baby Boy en Denzel Washington in Training Day. Hij had ook een rol in de komedie/drama-biopic van Rudy Ray Moore, Dolemite Is My Name.

Onlangs speelde hij de rol van neef Itt in de animatiefilm, The Addams Family 2.

Aanbevolen: