The Society'-fans houden massastreamingfeest om de show te vernieuwen nadat ze zijn geannuleerd

The Society'-fans houden massastreamingfeest om de show te vernieuwen nadat ze zijn geannuleerd
The Society'-fans houden massastreamingfeest om de show te vernieuwen nadat ze zijn geannuleerd
Anonim

Afgelopen vrijdag kondigde Netflix aan dat The Society werd geannuleerd, ook al werd het verlengd voor een nieuw seizoen 2.

The Society is een mysterieus tienerdrama dat een groep middelbare scholieren uit Connecticut volgt die op kampeertrip gaan. Een onweersbui barst los terwijl ze in de bus zitten, waardoor ze naar huis moeten terugkeren. Bij hun terugkeer beseffen de tieners dat alle volwassenen in de stad weg zijn. Terwijl ze worstelen om erachter te komen wat er met hen is gebeurd, moeten de tieners de orde handhaven om te overleven.

Vorige maand werd de serie verlengd voor een tweede seizoen. Hoewel het een moderne kijk op Lord of the Flies was, presteerde de show goed op de streamingdienst. Door de pandemie veroorzaakte budgettaire problemen hebben Netflix-managers echter ertoe gebracht hun beslissing te nemen.

"We hebben de moeilijke beslissing genomen om niet verder te gaan met de tweede seizoenen van The Society and I Am Not Okay With This", zei Netflix in een verklaring. "We zijn teleurgesteld dat we door omstandigheden deze beslissingen moeten nemen."

Sommige castleden uitten hun teleurstelling over het plotselinge einde van de show. Ze gingen naar sociale media om hun liefde voor de show en de fans te tonen.

Kathryn Newton, die Allie Pressman speelde in de show, plaatste na de aankondiging een Instagram-video. "Ik ben diepbedroefd, zo diepbedroefd", zei ze.

www.instagram.com/tv/CEKsO62HyyD/?igshid=1438v87h4i0uy

Ze bleef zeggen: "Ik kan niet geloven hoeveel mensen van onze show hielden", merkte Kathryn op: "Dus bedankt dat je ernaar hebt gekeken en verliefd bent geworden op onze personages."

Op Instagram plaatste Alex Fitzalan een foto van zichzelf op de set van de show met het bijschrift: “Erg verdrietig nieuws vanmorgen. Ik weet niet zeker wat ik nu moet zeggen, maar ik wilde wat foto's delen van mijn tijd op de set voor seizoen 1 van The Society. Ik hou van jullie allemaal ❤️.”

Fans gingen naar Twitter om hun ongeloof te uiten over de annulering van de show. Om de aandacht van Netflix te trekken, besloot Twitter-gebruiker @ADLONGF een massastreamfeest te starten om de show te vernieuwen:

Op dit moment is er een petitie beschikbaar om The Society te redden. De petitie luidt:

“Fans van The Society over de hele wereld moeten samenwerken om deze show te vernieuwen! Als je graag een seizoen twee van The Society wilt zien, teken dan deze petitie en deel hem met je vrienden!”

Het heeft momenteel 45.150 handtekeningen.

Aanbevolen: