De Netflix-film 'A Million Ways To Die In The West' krijgt een verrassende boost

Inhoudsopgave:

De Netflix-film 'A Million Ways To Die In The West' krijgt een verrassende boost
De Netflix-film 'A Million Ways To Die In The West' krijgt een verrassende boost
Anonim

Geloof het of niet, een Seth MacFarlane-film met Charlize Theron en de onmiskenbaar getalenteerde acteur Liam Neeson bleef het langst onopgemerkt. A Million Ways To Die In The West werd uitgebracht zonder de massale media-aandacht die je zou verwachten van een film van dit kaliber met zo'n A-lijst.

Voor het eerst uitgebracht in de herfst van 2014, zakten de kijkcijfers voor deze film en zagen nooit de aandacht of waardering waarop MacFarlane had gerekend. Na een paar maanden van slecht presterende beoordelingen, schreef de cast het toe aan een gebrek aan populariteit, nam aan dat iets aan de film gewoon niet resoneerde met fans, en ging op weg, op zoek naar het volgende project dat hopelijk groter zou zijn feedback en zou meer interesse wekken van fans over de hele wereld.

Plotseling, een volle 6 jaar na de eerste release, stijgt A Million Ways To Die In The West in populariteit en scoort het hoog te midden van concurrerende Netflix-films… en de reden achter deze sprong naar roem zal je misschien verbazen.

De 'up'-kant van de pandemie

In een schokkende maar komische tweet vrijgegeven door Seth MacFarlane, onthulde hij dat de pandemie een rol speelde bij de plotselinge interesse en hoge kijkcijfers die deze film heeft gezien. Als je sinds de dagen van quarantaine en lockdowns meer films op Netflix hebt gekeken, ben je zeker niet de enige. MacFarlane crediteert het coronavirus voor het vestigen van de aandacht op een film die anders werd begraven en niet werd bekeken. Omdat meer mensen aan huis gebonden zijn en op zoek zijn naar nieuwe avonturen om vanuit hun eigen huis naar te kijken, wordt A Million Ways To Die In The West nu niet alleen met grote belangstelling bekeken, het breekt zelfs enkele records - een volledige 6 jaar later.

Volgens de tweet van Seth MacFarlane; "het staat momenteel op de zesde plaats in de top 10 van meest bekeken lijst van de streamingdienst wereldwijd." Zo laat na de lancering van een film naar roem gekatapulteerd worden is absoluut ongehoord, en zowel de sterren van de film als MacFarlane zelf genieten volop van het goede nieuws.

Waar gaat het over?

Het uitgangspunt van de film is goed, en het is genoeg om ons af te vragen waarom en hoe dit in het begin niet zo succesvol was. Het perceel omringt een verlegen en timide boer die al snel verliefd wordt op een nieuwe dame die zijn kleine stad binnenkomt. Ze is meer dan alleen een beetje mysterieus en dat is genoeg om hem nog meer in haar te interesseren. Het duurt niet lang voordat hij erachter komt dat haar gewapende echtgenoot ook naar zijn gemeenschap is verhuisd, maar die onthulling komt natuurlijk lang nadat zijn gevoelens voor haar zich beginnen te ontwikkelen.

Als je op het punt staat op de kar te springen en voor jezelf af te stemmen, bevind je je in goed gezelschap, veel mensen hebben hetzelfde gedaan. MacFarlane gekscherend commentaar; "Wauw, je hebt ons gevonden! En het enige dat nodig was, was een pandemie! Bedankt, jongens!"

Aanbevolen: