Danny Masterson en 19 andere acteurs die zijn ontslagen uit hun tv-shows

Inhoudsopgave:

Danny Masterson en 19 andere acteurs die zijn ontslagen uit hun tv-shows
Danny Masterson en 19 andere acteurs die zijn ontslagen uit hun tv-shows
Anonim

Er is niets waar Hollywood meer van houdt dan een schandaal. Natuurlijk zeggen veel van onze favoriete acteurs en actrices die verstrikt zijn geraakt door een schandaal iets anders. Deze celebs werden om de een of andere reden ontslagen uit een populaire televisieserie. Sommige sterren werden afgetrapt vanwege slecht gedrag op de set, terwijl andere werden geannuleerd wegens het gebruik van ongepast taalgebruik op sociale media.

Van 'creatieve meningsverschillen' tot ruzies, sommige van deze beroemdheden werden ontslagen omdat ze slechte beslissingen namen. Andere beroemdheden werden beschuldigd van beschuldigingen in de nasleep van de MeToo-beweging. Hoe dan ook. Ze zaten ineens zonder werk. Geniet van deze lijst met de titel, Danny Masterson en 19 andere acteurs die zijn ontslagen uit hun tv-show.

20 Danny Masterson werd ontslagen van de ranch na beschuldigingen van aanranding

Danny Masterson werd ontslagen uit zijn rol als Jameson "Rooster" Bennett op The Ranch in 2017. Producenten hebben hem uit de serie geschrapt nadat de politie van Los Angeles had bevestigd dat ze Masterson aan het onderzoeken waren nadat drie vrouwen hem ervan beschuldigden hen te hebben aangevallen. Volgens USA Today zei Masterson dat hij "zeer teleurgesteld" was in de beslissing.

19 Janet Hubert werd ontslagen bij de verse prins van Bel-Air omdat ze niet kon opschieten met Will Smith

Janet Hubert werd ontslagen omdat ze "Tante Viv" speelde in The Fresh Prince of Bel-Air. Perez Hilton meldde dat Alfonso Ribeiro onthulde: "Toen we The Fresh Prince of Bel-Air aan het doen waren, hadden we het gevoel dat we een familie waren…, en helaas werd ze toen ontslagen.”

18 Jenny McCarthy werd ontslagen vanwege haar anti-vaxx-houding

Comedian Jenny McCarthy werd ontslagen bij haar optreden op The View vanwege haar controversiële politieke standpunten. Volgens People Magazine zei McCarthy over haar tijd in de show: "Ik ging huilend naar mijn werk. Ik kon mezelf niet zijn', gaf ze toe. "Mijn fans zeiden tegen me: 'Waar is Jenny? Ze laten je niet jezelf zijn.’ “

17 Kevin Spacey werd ontslagen uit House of Cards na beschuldigingen van aanranding

De producenten van de serie House of Cards hebben in 2017 het personage van Kevin Spacey, Frank Underwood, vermoord. De acteur werd geconfronteerd met meerdere beschuldigingen van ongewenste avances naar mannen. Volgens People Magazine werd hij ook door acht House of Cards-medewerkers beschuldigd van ongepast gedrag en het creëren van een giftige werkomgeving.

16 Isaiah Washington werd uit Grey's Anatomy gegooid wegens hatelijke opmerkingen

Isaiah Washington werd in 2007 ontslagen uit zijn rol als Dr. Preston Burke in ABC's Grey's Anatomy. De acteur gebruikte homofobe uitlatingen zowel op de set als bij The Golden Globes. Ik ben alles kwijt. Ik kon het me niet veroorloven om een agent te hebben … ik kon het me niet veroorloven om een publicist te hebben … ik kon het me niet veroorloven om door te gaan,” vertelde Washington aan The Huffington Post.

15 Suzanne Somers werd ontslagen bij Three's Company nadat ze een verhoging had geëist

Suzanne Somers speelde Chrissy Snow in de sitcom Three's Company, maar werd in 1980 ontslagen toen ze haar salaris vroeg dat overeenkwam met dat van haar mannelijke co-sterren. "Dus ik werd ontslagen omdat ik het vroeg, omdat ze een voorbeeld wilden maken", vertelde ze aan Good Housekeeping, "Ze hadden het vandaag niet kunnen doen, maar dat was toen het klimaat."

14 Kal Penn werd van huis vermoord nadat hij de politiek in ging

Kal Penn verliet het showhuis om een carrière in de politiek na te streven. Producenten schreven hem niet alleen uit de show, maar lieten zijn personage zelfmoord plegen. Penn opende zich voor CNN en gaf toe dat hij "meer dan een beetje schok en verlies" voelde om te horen dat zijn personage zou sterven in zijn laatste aflevering.

13 Leah Remini werd ontslagen uit het gesprek na een botsing met haar co-sterren

Leah Remini werd ontslagen uit haar hostingtaken op The Talk in 2011. Volgens People Magazine zei ze tegen Howard Stern: "Als ik in dit soort shows wilde zijn, moet ik mijn mond houden en doen wat mijn bazen zeggen dat ik moet doen. Ik kan dat niet. Dat [paste] misschien niet goed op die manier.”

12 Taylor Momsen werd ontslagen door Gossip Girl wegens grillig gedrag

Taylor Momsen werd in 2010 uit Gossip Girl geknipt vanwege haar grillige gedrag op de set. Tim Gunn van Project Runway speelde de mentor van haar personage en vertelde E! News, Ze was zielig, ze kon zich haar regels niet herinneren, en ze had er niet eens zoveel. Ik dacht bij mezelf: 'Waarom worden we gegijzeld door deze snotaap?'”

11 Erinn Hayes werd plotseling vervangen door Kevin kan wachten zonder uitleg

Erinn Hayes werd opgestart nadat ze Kevin's vrouw speelde in de show Kevin Can Wait na één seizoen toen haar personage werd vermoord. Kevin James vertelde New York Daily News: De plot van de show had niet genoeg drive. Als we door een tweede seizoen komen, zou ik niet zien dat we door een derde komen. We hadden letterlijk bijna geen ideeën meer.”

10 Lisa Bonet werd ontslagen uit de Cosby-show vanwege creatieve verschillen

Lisa Bonet was vooral bekend door haar rol als de pittige Denise Huxtable in de klassieke televisieserie The Cosby Show uit de jaren 80. Volgens Rolling Stone Magazine werd Bonet in 1991 uit de show ontslagen vanwege 'creatieve meningsverschillen' en werd ze niet uitgenodigd om deel te nemen aan de seriefinale.

9 Thomas Gibson werd uit criminele geesten gesneden na een fysieke ruzie op de set

Thomas Gibson werd ontslagen bij de show Criminal Minds na een gewelddadig incident op de set met een producer. Gibson vertelde People Magazine: Mijn trots en reputatie zijn gekwetst, maar uiteindelijk weet ik dat het goede werk is wat mensen zich zullen herinneren. Ik heb gewoon meer kansen nodig om goed werk te doen en een goede vent te zijn.”

8 Columbus Short werd ontslagen uit schandaal na beschuldigingen van misbruik

Columbus Short werd in 2014 ontslagen bij de show Scandal vanwege beschuldigingen van huiselijk geweld. Volgens TMZ zei Short in een verklaring: "Aan alles moet een einde komen en helaas is de tijd gekomen voor Harrison Wright om het doek te verlaten. Ik wens niets dan het beste voor Shonda, Kerry en de rest van de cast…"

7 Selma Blair werd ontslagen vanwege woedebeheersing nadat ze had geklaagd over Charlie Sheen

Selma Blair werd in 2013 uit de set van Anger Management gestuurd nadat ze haar mede-ster, Charlie Sheen's arbeidsethos, in twijfel trok, waardoor hij haar uit de show liet verwijderen. Blair ging naar Twitter om haar fans te bedanken nadat ze was ontslagen, en schreef: "Ik dank je voor steun en liefde."

6 Shannen Doherty werd ontslagen uit Beverly Hills, 90210 omdat ze in gevechten raakte op de set

Shannen Doherty werd ontslagen uit Beverly Hills, 90210 omdat ze in gevechten was geraakt. Haar co-ster, Tori Spelling, onthulde aan Us Weekly: "Ik herinner me … ik kon de deur horen openvliegen en iedereen gillen en huilen", zei Spelling. “Toen kreeg ik te horen dat de jongens Jennie en Shannen uit elkaar moesten halen. Het was als een vuistgevecht.”

5 Charlie Sheen werd ontslagen door twee en een halve man na het maken van ontstekingsreacties

Charlie Sheen werd in 2011 verwijderd uit Two and A Half Men vanwege zijn grillige gedrag en het maken van onzedelijke opmerkingen. Volgens The Hollywood Reporter heeft Warner Bros een verklaring uitgegeven waarin staat: "Na zorgvuldige overweging heeft Warner Bros. Television de diensten van Charlie Sheen op Two and a Half Men met onmiddellijke ingang beëindigd", schreven ze.

4 Paula Deen werd ontslagen uit het voedselnetwerk na het gebruik van racistische uitlatingen

The Food Network liet Paula Deen in 2013 vallen nadat ze had toegegeven racistische opmerkingen te hebben gemaakt in de keuken van haar restaurant, Uncle Bubba's Seafood and Oyster House. De beroemde chef-kok verloor aantekeningen en moest haar hoofd laten hangen in schaamte voor haar racistische opmerkingen. Deen heeft haar reputatie nooit volledig hersteld, ondanks haar excuses.

3 Matt Lauer werd vandaag weggesneden in het kielzog van MeToo

Matt Lauer werd in 2017 ontslagen bij Today nadat verschillende vrouwen hadden geklaagd over intimidatie op de werkplek. NBC zei in een interne memo: "Onze hoogste prioriteit is het creëren van een werkomgeving waar iedereen zich veilig en beschermd voelt, en om ervoor te zorgen dat alle acties die in strijd zijn met onze kernwaarden consequenties hebben, ongeacht wie de dader is."

2 Roseanne Barr werd van haar eigen show getrapt wegens racistische tweets

Roseanne Barr werd ontslagen uit haar eigen show Roseanne nadat de actrice racistische tweets had gepost over voormalig medewerker van het Witte Huis, Valerie Jarrett. Barr verontschuldigde zich op Twitter en schreef: "Het spijt me echt dat ik een slechte grap heb gemaakt over haar politiek en haar uiterlijk. Ik had beter moeten weten. Vergeef me - mijn grap was in slechte smaak.".

1 Jussie Smollett werd ontslagen uit het rijk te midden van juridische problemen

Jussie Smollett werd van de show Empire getrapt te midden van een controverse waarin hij werd aangeklaagd voor het naar verluidt indienen van een vals politierapport, zoals gerapporteerd door Vanity Fair. De acteur werd uit de show ontslagen nadat hij ten onrechte had beweerd dat hij was aangevallen. De aanklacht werd uiteindelijk ingetrokken, maar het kwaad was geschied.

BRONNEN: People.com, Vanityfair.com, Hollywoodreporter.com, Perezhilton.com

Aanbevolen: