Big Bang Theory': gaststerren onthullen hoe de cast echt was

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory': gaststerren onthullen hoe de cast echt was
Big Bang Theory': gaststerren onthullen hoe de cast echt was
Anonim

We kennen en houden allemaal van de vaste castleden van The Big Bang Theory. Met hun echte chemie op het scherm, het vermogen om van elkaar af te spelen en de hoop dat ze vrienden zijn in het echte leven, zijn dit de personages waardoor we verliefd werden op de show.

Maar vermengd met de reguliere cast, heeft The Big Bang Theory tientallen spraakmakende gaststerren ontvangen. Van wereldberoemde wetenschappers tot sci-fi-favorieten tot enkele van de meest gerespecteerde acteurs van Hollywood, The Big Bang Theory lijkt een favoriet te zijn voor gastrollen.

Van de vele gaststerren die de show in 12 seizoenen had, is dit wat 8 van hen zeiden over hun tijd in de show.

8 Stephen Hawking

Een van de meest illustere gaststerren die de show had, was Stephen Hawking, die in totaal zeven keer in de show verscheen. Naar verluidt was Hawking een grote fan van de succesvolle sitcom. Hij was zo geïnteresseerd dat hij zelfs vroeg om de repetitie te zien voor de afleveringen waarin hij een gastrol had toen zijn rol werd gefilmd.

Afgezien van de daadwerkelijke optredens van professor Hawking, waren er verschillende keren dat de cast werd gevraagd om zijn computerstem na te bootsen. Hierdoor voelde een deel van de cast zich ongemakkelijk, maar volgens insiders leek Hawking te genieten van het eerbetoon.

7 LeVar Burton

LeVar Burton, bekend om zijn iconische rol in Star Trek: The Next Generation, was een van de sciencefictionlegendes die een gastrol had in de show. Hij sprak over de ervaring in een interview in 2012, en merkte op hoe leuk het was om opnieuw contact te maken met andere Star Trek: The Next Generation-sterren.

“De oerkn altheorie … dat vond ik geweldig”, zei Burton. "Het was fantastisch leuk, vooral de meest recente, met Will Wheaton."

Ondanks de hoge lof erkende Burton de uitdaging die gepaard gaat met zelf spelen, zelfs voor een gastoptreden. Hij kon echter niet anders dan toegeven dat hij ervan genoot.

“Dat is wat er zo geweldig aan is. Ik mag gewoon mezelf zijn, 'zei hij.

6 James Earl Jones

Het best bekend voor het portretteren van een van de grootste schurken aller tijden van de sci-fi wereld, Darth Vader, James Earl Jones had zijn karakteristieke aanwezigheid tijdens zijn optreden als gastster.

In de 149e aflevering van de show zien we de personages wanhopig proberen om Comic-Con bij te wonen. Als het erop lijkt dat ze het niet gaan redden. Sheldon besluit om zijn eigen conventie te creëren en probeert een aantal grote acteurs binnen te halen voor zijn optredens van beroemdheden. Een van degenen die hij benadert, is James Earl Jones, die al snel verliefd wordt op Sheldon. Deze ontluikende vriendschap leidt ertoe dat de twee samen door de stad gaan voor een aflevering.

Over het uiterlijk gesproken, Jones zei dat het voor hem een "grote sensatie" was om de kans te krijgen om te werken met Jim Parsons, die Sheldon speelt. Dit is weer een bewijs van het ongelooflijke schrijven waardoor we verliefd werden op de personages.

5 Katee Sackhoff

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel we Katie Sackhoff slechts voor twee korte optredens zien, beide als een verzinsel van Howard Wolowitz, was de ervaring onvergetelijk, zowel voor haar als voor de show. In één keer werkt ze samen met George Takei om Howard te overtuigen Bernadette te achtervolgen.

“[De show] heeft me echt geholpen om te beslissen dat ik [komedie] kon doen”, legde ze uit. "Dus toen [Chuck Lorre] belde om te zien of ik een tweede aflevering kon doen, zei ik: 'Natuurlijk'."

Het is duidelijk dat de tijd die je doorbracht met gastrollen in de show een blijvende impact had op Sackhoff en haar scènes met Takei zijn enkele van de meest memorabele en intrigerende van de serie.

4 Bob Newhart

Bob Newhart als professor
Bob Newhart als professor

Bob Newhart speelde de rol van professor Proton, een wetenschappelijk personage voor kinderen in de show, en had een sterk, zij het kort, gastoptreden dat hem in extra afleveringen sneeuwde.

Newhart is geen beginner. Hij is een Golden Globe-winnaar met ongeveer 60 jaar in de industrie. En toch besloot hij om zijn deadpan-levering meerdere keren naar het briljante script van de show te brengen.

Beschrijvend zijn ervaring met gastrollen in The Big Bang Theory, zei Newhart dat het was alsof hij "terug in de tijd ging" naar zijn eerdere sitcom-jaren. Zijn aanwezigheid was zo geliefd dat hij werd uitgenodigd om een gastrol te spelen in de spin-off sitcom van The Big Bang Theory, Young Sheldon.

3 Bill Nye

Bill Nye is een uitvinder
Bill Nye is een uitvinder

Elke millennial kent het nummer en herinnert zich dat hij als kind naar Bill Nye The Science Guy keek. In een geweldige zet om beter contact te maken met hun publiek, werd Bill Nye als gastster in de serie aangetrokken. En volgens hem was hij degene die de achtervolging deed. Hij vertelde Entertainment Weekly hoe hij in de show terecht was gekomen.

"Allereerst heb ik al een paar jaar gepleit en interactie met die mensen gehad, wat suggereert dat ik misschien nuttig zou zijn voor de show en op de een of andere manier zou kunnen passen, " legde Nye uit. "Het andere is dat ik denk dat mijn volgers op Twitter hoog genoeg zijn geworden waar ze besloten me op te zetten."

Van de ervaring zei Nye: "Er zijn veel zeer goede acteurs, maar het schrijven is het moeilijkste. En het schrijven over Big Bang is iets anders. Iedereen [in de cast] heeft me echt geholpen. Ze wilden echt dat iedereen zou slagen; het was leuk.”

2 Adam West

adam west als batman
adam west als batman

Een icoon in de superheldenwereld van Hollywood is Adam West, de OG Batman - letterlijk, de eerste! West landen als gastster in de show was een groot probleem voor de cast en crew, maar het was ook belangrijk voor hem omdat het de 200e aflevering van The Big Bang Theory was, die toevallig viel op de 50e verjaardag van Batman.

"Het is geweldig", vertelde hij aan Variety. “Jarenlang dacht ik: oh, ze negeren me gewoon. Ze willen me niet in de buurt hebben. En dan kom ik erachter dat ze hebben gewacht op de 200-jarig jubileumshow, wetende, denk ik ook, dat het de 50e verjaardag van Batman is."

1 Mark Hamill

Een andere Hollywood-held uit de Star Wars-franchise, Mark Hamill werd niet vergeten. Volgens een rapport van de Hollywood Reporter was Hamil een beetje ongemakkelijk om het aanbod voor een gastrol te accepteren omdat er nog geen script was dat hij kon beoordelen.

De showrunner voor The Big Bang Theory, Steve Holland, besprak Hamills verschijning met de Hollywood Reporter en herinnerde zich dat Hamil naar de show kwam en met het schrijversteam sprak en enkele uren castte.

“We hadden een goede tijd samen,” zei Holland, “en gelukkig besloot hij ons te vertrouwen en een sprong in het diepe te wagen. Hij heeft zich aangemeld zonder woord één te zien.'

Dit spreekt veel van het schrijven over The Big Bang Theory. Het bewijst de consistente kwaliteit die Hamil zou kunnen beschouwen als een overweging bij het aanmelden om in een script te verschijnen zonder het te zien.

Aanbevolen: