Zoe Kravitz woog slechts 90 pond voor deze film

Inhoudsopgave:

Zoe Kravitz woog slechts 90 pond voor deze film
Zoe Kravitz woog slechts 90 pond voor deze film
Anonim

Zoe Kravitz heeft serieuze vorderingen gemaakt in haar acteercarrière en de artiest heeft de afgelopen jaren een aantal geweldige uitvoeringen neergezet. In plaats van alleen maar gezien te worden als de dochter van Lenny Kravtiz, heeft de stijlvolle Zoe naam gemaakt en de aandacht getrokken terwijl ze dat deed.

Ze zal in de nabije toekomst Catwoman zijn op het grote scherm, maar jaren geleden nam Kravitz deel aan een kleine film waarbij ze wat gewicht moest verliezen. In feite kwam de actrice helemaal terug tot slechts 90 lbs. voor haar optreden. Fysieke transformaties zijn altijd moeilijk, maar Kravitz slaagde erin en leverde een solide prestatie in de film.

Laten we eens kijken naar de kleine film waarin Zoe Kravitz tot 90 lbs zakte.

Kravitz heeft een stijgende carrière gehad

In de jaren 2000 maakte Zoe Kravitz haar debuut in de wereld van acteren, en het zou even duren voordat de actrice de wereld echt liet zien wat ze kon. In meer recente jaren is Zoe Kravitz echter een rijzende ster die furore maakt in grote projecten. Op dit moment zal het niet lang meer duren voordat ze een headliner is.

Veel van haar werk is op het grote scherm te zien geweest en Kravitz is verschenen in films als X-Men: First Class, Mad Max: Fury Road, de Fantastic Beasts-serie en zelfs de Divergent-serie. Ze zal de hoofdrol spelen in The Batman en ze leende zelfs haar stem aan Into the Spider-Verse. Op televisie maakte de ster furore met Big Little Lies, en mensen werden weggeblazen door haar optreden in de serie. Kravitz doet geweldig werk en in 2014 verloor ze een hoop gewicht voor een rol in een kleinere film.

Ze speelde in 'The Road Within'

The Road Within, uitgebracht in 2014, was een film met een getalenteerde cast, waaronder Robert Sheehan van Umbrella Academy, Dev Patel en Zoe Kravitz. Dit zijn enkele uitzonderlijk getalenteerde artiesten, en ze hebben allemaal ijverig gewerkt om het script tot leven te brengen in het kleinere project. The Road Within kreeg bij de release niet veel liefde van critici, zoals blijkt uit de 45% op Rotten Tomatoes. Fans leken de film een beetje beter te vinden, maar dit project was niet bepaald in de race voor de Oscars dat jaar. Desalniettemin waren de uitvoeringen in de film solide.

Fans en critici namen nota van Zoe Kravitz, die was afgevallen voor haar rol in de film. Weinig mensen wisten dat ze eigenlijk was gedaald tot slechts 90 lbs. voor haar optreden.

Ze zakte naar 90 lbs. Voor de film

Dus, hoe is het Zoe Kravitz in hemelsnaam gelukt om tot 90 lbs te komen. voor haar rol in de film? Het bleek dat de actrice een reiniging en wat oefening gebruikte om de klus te klaren.

Volgens Kravitz: Al het gewicht verliezen - ik heb nog nooit zoiets gedaan. Ik deed zoveel met mijn lichaam en in het begin was het echt moeilijk om zelfs maar een gesprek te voeren omdat ik de hele tijd zo licht in mijn hoofd was. Naast dat ik gewoon moe was, moest ik proberen te presteren, dus het was een heel unieke ervaring. Ik verloor ongeveer 20 pond, dus ik was 90 pond terwijl we filmden. Ik heb geprobeerd het op een gezonde manier te doen, maar het is niet gezond om te doen - ik zou nooit iemand vertellen om zoveel gewicht te verliezen en vooral niet zo snel. Ik deed eigenlijk een reiniging en dronk gepureerde groenten en thee, en rende elke dag.”

Dit soort calorietekort speelde een grote rol in de actrice die er zo uitzag, maar ze moest nog steeds in haar rol komen voor de film. Het is tenslotte één ding om er goed uit te zien, maar het belangrijkste is dat de artiest de rol ook echt kan spelen zoals de regisseur dat wil. Kravitz had echter geen moeite om karakter te krijgen. Dat was vrij gemakkelijk voor mij - ik worstelde met een eetstoornis op de middelbare school en tot in mijn vroege jaren '20. Dat is een deel van wat me echt aantrok in de rol; Ik denk dat het heel belangrijk is om te praten over het lichaamsbeeld en de worsteling die veel vrouwen hebben met eten, vooral in de entertainmentindustrie. Ik had op veel manieren met haar te maken, 'zei ze.

De film was misschien geen groot succes, maar Kravitz deed het onmogelijke voor het project. Het laat alleen maar zien hoeveel toewijding ze heeft aan haar vak.

Aanbevolen: