Kan Willem Dafoe terugkeren als de Green Goblin in Marvel's 'Spider-Man: No Way Home?

Kan Willem Dafoe terugkeren als de Green Goblin in Marvel's 'Spider-Man: No Way Home?
Kan Willem Dafoe terugkeren als de Green Goblin in Marvel's 'Spider-Man: No Way Home?
Anonim

In een exclusief interview met The Wrap werd Willem Dafoe gevraagd of hij zou terugkeren als de Green Goblin in de langverwachte Marvel-film Spider-Man: No Way Home. Geruchten begonnen op het internet te circuleren nadat JK Simmons en Alfred Molina hadden bevestigd dat ze hun rollen zouden hernemen uit de Spider-Man-trilogie uit de vroege 2000, met in de hoofdrol Tobey Maguire.

Dafoe speelde de Green Goblin in de eerste aflevering, die in 2002 werd uitgebracht. Toen hem werd gevraagd naar zijn terugkeer naar de Spider-Man-franchise, bevestigde of ontkende Dafoe de geruchten niet, waardoor sommige Marvel-fans geloofden dat zijn personage kan opnieuw verschijnen in de nieuwe film.

"Er gebeuren nu veel dingen", vertelde hij aan de outlet. "En, weet je, ik heb altijd het gevoel dat wanneer een film uitkomt, het tijd is om erover te praten."

spider-man-en-green-goblin
spider-man-en-green-goblin

In april bevestigde Molina dat hij zijn rol als Dr. Otto Octavius, ook bekend als Doctor Octopus of Doc Ock, zou hernemen in Spider-Man: No Way Home. Hij speelde de gemene wetenschapper in Spider-Man 2 uit 2004.

In een interview met Variety vertelde de voor een Emmy genomineerde acteur hoe opgewonden hij was om de rol in de nieuwe Spider-Man-film opnieuw te spelen.

"Toen we [No Way Home] aan het filmen waren, hadden we allemaal het bevel om er niet over te praten, omdat het een groot geheim moest zijn", zei hij. "Maar weet je, het staat overal op internet. Ik beschreef mezelf eigenlijk als het slechtst bewaarde geheim in Hollywood!"

“Het was geweldig,” vervolgde hij. "Het was heel interessant om na 17 jaar terug te gaan om dezelfde rol te spelen, aangezien ik in de tussenliggende jaren nu twee kinnen, een lel, kraaienpootjes en een ietwat onbetrouwbare onderrug heb."

Jamie Foxx zal ook zijn rol hernemen als Electro, de belangrijkste antagonist uit The Amazing Spider-Man 2 uit 2014.

Emma Stone, die Gwen Stacey speelde in The Amazing Spider-Man (2012) en het vervolg, zou ook in Spider-Man: No Way Home verschijnen, maar de actrice sloot dat snel af.

"Ik heb die geruchten gehoord", vertelde ze aan MTV News. “Ik weet niet of ik iets moet zeggen, maar ik doe er niet aan mee. Ik weet niet wat je moet antwoorden, als alumnus.”

Het gerucht ging dat zowel Andrew Garfield als Tobey Maguire een cameo zouden maken in de nieuwe Spider-Man-film, maar Tom Holland ontkende hun betrokkenheid.

Spider-Man: No Way Home gaat op 17 december in première in de bioscoop.

Aanbevolen: