Val Kilmer hielp de carrière van deze MCU-ster nieuw leven in te blazen

Inhoudsopgave:

Val Kilmer hielp de carrière van deze MCU-ster nieuw leven in te blazen
Val Kilmer hielp de carrière van deze MCU-ster nieuw leven in te blazen
Anonim

Val Kilmer heeft ongetwijfeld een polariserende reputatie, vooral gezien zijn capriolen achter de schermen. Er is echter geen twijfel over zijn capaciteiten op het grote scherm, ach, op jonge leeftijd werd hij de jongste persoon die werd geaccepteerd bij de Julliard Drama Division en werd hij lid van 'Groep 10'.

Een komedie bleek zijn eerste ticket naar roem te zijn, 'Top Secret! ' zette hem op de kaart en later zou hij zijn bereik laten zien in een groot aantal andere projecten, waaronder de film 'Batman Forever' uit 1993. De film is tot op de dag van vandaag zeer omstreden, sommigen noemen het een klassieker, terwijl anderen denken dat het vergeetbaar was, vooral gezien de manier waarop Kilmer achter de schermen werkte.

Naarmate de jaren vorderden, leek het alsof zijn reputatie verslechterde en tegenwoordig komt hij niet veel voor. Er was echter een bepaalde film in 2005 waar hij echt van genoot, zozeer zelfs dat hij nog steeds gloeiend over zijn tegenspeler spreekt. Diezelfde tegenspeler had het destijds moeilijk en werd bijna volledig geannuleerd door Hollywood.

Kilmer en de film brachten hem weer op het goede spoor en later zou hij dankzij een bepaalde MCU-film terugkeren naar de A-listerstatus.

Laten we eens kijken naar het lastige verleden van Kilmer, samen met de acteur met wie hij een band had en hem weer tot leven hielp brengen.

Kilmer heeft een slechte reputatie

Hij kon acteren, hoewel het probleem achter de schermen zat, was Kilmer erg eigenwijs en niet de beste in het sturen.

Na vele jaren van stilte heeft Kilmer eindelijk de geruchten over zijn gedrag via Reddit aan de orde gesteld. Volgens de ster was een groot deel ervan willen gedijen als acteur, en nergens anders om geven.

"Ik heb de financiers niet genoeg de hand gehouden, vleiend en geruststellend gedaan", schreef Kilmer. "Ik gaf alleen om het acteerwerk en dat vertaalde zich niet in de zorg voor de film of al dat geld. Ik neem graag risico's en dit gaf vaak de indruk dat ik bereid was het risico te nemen dat hun geld niet zou worden teruggegeven, wat dwaas van mij was."

Terugkijkend realiseert Kilmer zich dat hij in bepaalde situaties iets anders had kunnen handelen.

"Ik begrijp dat nu. En soms, als je het hoofd van een project bent en de hoofdrolspeler is meestal de reden dat een film wordt gemaakt, tenzij het een supersterregisseur is, dan is [het] alleen maar eerlijk om mensen voel me goed en blij dat ze aan het werk zijn. Ik was vaak ongelukkig toen ik foto's probeerde te verbeteren."

Het was niet allemaal negativiteit en in 2005 vond Val het zelfs geweldig om samen te werken met een bepaalde acteur.

De twee waarop direct werd geklikt

Ze ontmoetten elkaar op een feest en slechts een week later werden de sterren samen in een film gegoten, volgens IMBD. Op dat moment was de tegenspeler van Kilmer aan het herstellen, er wordt gezegd dat Val zo ver ging dat hij tijdens de hele productie op 'Kiss Kus Bang Bang' een drankje of rook weigerde.

Kilmer had een geweldige relatie met zijn tegenspeler, hoewel fans het tegenovergestelde verwachtten gezien hun persoonlijkheid. Uiteindelijk noemde Robert Downey Jr. de film een van zijn favorieten, en het zette zijn carrière weer op de kaart.

Naast IGN, de twee maakten grapjes over hoe ze met elkaar overweg konden, zei Robert Downey Jr. dat het misschien voor een betere film had gezorgd als het tegenovergestelde had plaatsgevonden: Zou het niet geweldig zijn als we elkaar nooit zouden spreken? de Kiss Kiss, Bang Bang-versie na alles wat ik ga 'Je bent een klootzak.'

Het is allemaal ten goede gekomen en tot op de dag van vandaag prijst Kilmer Downey Jr.

Kilmer houdt Downey Jr. nog steeds hoog in het vaandel

Gezien zijn woorden met Indie Wire, jaren later, voelt Kilmer nog steeds hetzelfde over zijn tegenspeler. Op de vraag met wie hij zou samenwerken als zijn partner-in-crime, was het antwoord eenvoudig: Altijd Robert Downey Jr tot de dag dat ik sterf. Man is hij een monstertalent. Ook een geheim. Sean Penn is super hilarisch en heeft dat grote geschenk nog niet uitgebuit. En mensen weten dit over Ryan Gosling, maar hij zou geweldig zijn om een buddyfilm mee te maken. Ik praat al jaren met een andere vriend, Owen Wilson.'

Slechts drie jaar later speelde Downey Jr. de hoofdrol in de MCU's 'Iron Man', waardoor zijn carrière volledig ten goede veranderde.

Wie weet wat er zou zijn gebeurd als hij geen klik had met Kilmer, misschien was zijn carrière misschien voorbij.

De onwaarschijnlijke vriendschap herstelde zijn carrière.

Aanbevolen: