Ian Somerhalder zegt dat hij jaloers was op deze co-ster uit 'The Vampire Diaries

Ian Somerhalder zegt dat hij jaloers was op deze co-ster uit 'The Vampire Diaries
Ian Somerhalder zegt dat hij jaloers was op deze co-ster uit 'The Vampire Diaries
Anonim

In een recente aflevering van Entertainment Weekly's podcast Binge: The Vampire Diaries ging Ian Somerhalder zitten met de maker van de show, Julie Plec, en sprak over het zesde seizoen van de show. Tijdens het interview onthulde de acteur dat, hoewel hij het heerlijk vond om de meedogenloze maar innemende Damon Salvatore te spelen, hij jaloers was op de rol van een bepaalde co-ster in de show.

De 42-jarige acteur onthulde dat hij jaloers was op het personage van Chris Wood, Malachi "Kai" Parke, een gemene tovenaar die de kracht had om op natuurlijke wijze magie over te hevelen. Parker sterft aan het einde van seizoen 6.

Nadat Wood voor dat seizoen bij de show kwam, erkende Somerhalder de verschuiving in de dynamiek, waardoor Damons personage meer een heldencomplex werd. Hij was echter boos dat zijn tegenspeler de kans had om een pure schurk te spelen en geen "one-trick pony" te zijn.

“Daarom was ik altijd zo verliefd op wat Chris Wood op het scherm deed, want tot dat moment was er nooit een personage in de show, behalve Stefan in het Ripper-tijdperk, dat echt de vermogen om niet zo serieus te zijn, om gruwelijke dingen te doen, maar het met een glimlach te doen, legde de acteur uit.

Wood verscheen ook op de podcast en deelde dat hij inspiratie voor het personage putte van seriemoordenaar Ted Bundy - als hij "echt grappig" was.

"Het was de slechtste persoon ter wereld die misschien ook goed kan hangen als je hem even zijn mond kunt houden", legde de Supergirl-acteur uit. "Dat was een beetje waar ik altijd voor ging."

The Vampire Diaries ging voor het eerst in première op de CW in 2009 en duurde acht seizoenen voordat ze eindigde in 2017. De show maakte doorbraaksterren van hoofdrolspelers Ian Somerhalder, Nina Dobrev en Paul Wesley, en bracht twee voort spin-off serie; De originelen en erfenissen.

In februari 2020 hernam Wood zijn rol als de kwaadaardige Kai Parker in de nieuwste spin-offshow Legacies, herenigd met co-sterren Josie (Kaylee Bryant), Lizzie (Jenny Boyd) en zijn broer-in- wet Alaric (Matthew Davis).

Wood vertelde E! Nieuws op het moment dat hij meer dan opgewonden was om terug te komen en de rol van Kai opnieuw op te nemen.

"Eerlijk gezegd was het zo geweldig om zo'n uniek monster te zijn, omdat de show een heel andere benadering heeft van dit op Salvatore gebaseerde universum," zei hij.

“Kai is heel anders dan iedereen waar [The Legacies] ooit mee te maken heeft gehad, en hij heeft ook, weet je, om de titel van de show niet te citeren, maar hij heeft deze diepe erfenis waar alle personages van hebben gehoord de horrorverhalen en weet hoe vreselijk hij was. Het geeft gewoon een heel andere interactie met een monster, omdat hij een monster is, slechts één in menselijke vorm.”

Als je Woods optreden op het scherm als de gemene tovenaar Kai Parker wilt zien, zijn alle seizoenen van The Vampire Diaries en Legacies beschikbaar om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: